• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende 36 yım:KK14:
ay inşaallah tutar ne diyim:KK51:

tamam diyorum yarın sabah kesin erken kalkıp işlerimi erkenden bitirecem,ama sabah olunca uyku o kadar tatlı geliyorki yat beydoş diyorum nasılsa yapar bitirirsin:KK14:

çok şükür morluklar azaldı canım ama hiç hali yok paso yatıyor,oda geçer inşaallah korkuda çok etkilemiş...

elimizden geldiğince değerlendiriyoruz:Dtedbir bizden takdir RABBİM den..
kız eğer herif evde kalsa kesin sabhları kaçırmazda erken gidiyor,o yüzden pazar sabhlarım hep dolu:KK70:yumurtlamaya denk gelirse ne ala:KK30:
kız beydooş uyku çok fena bişi.
hiç bişi uykunun önüne geçemiyor, nasıl tatlı bişeyse.
insan uyku için her şeyden vazgeçiyor adeta.
devamlı da uykuyla imtihan oluyoruz::KK45:

inşallah 37de anne olursun Allahın izniyle

38 yaş geç değil yengenin yaşı geçmiyor yani ama devlet hakkı 39 yaşından sonra olmuyor tüp bebekte özelde istedikleri kadar istedikleri zaman tüp bebek tedavisi yapabilirler yaşları geçiyor deyince bende 45 in üstündeler sandımki o yaşta bile tedavi görüp evlat sahibi olanlar var

inşallah bu sefer tutarda onlarında evlat hasreti biter

bende çok yorgunum canım iki sepet ütü yaptım ayaklarımın altı sızlıyor midem ağrıyor ağzıma acı su geliyor
özelde yaptıracak maddi güçleri yok cnm
o yüzden son sanş gözüyle bakıyorlar.
zaten devlette ki tedavi için bile bayağı masraf,yaptılar, ilaçları çok pahalı.
bide yengem şehir dışına gidip geliyor, hormonları yüksek çıkıyor geri yolluyorlar,
Allah yardım etsin cumlemize

Başakcım iyim tatlım alışmaya çalışıyorum bu yorucu hayata :) sen nasılsın uyumuş tüm hatunlar... Bebişde iyi emiyo ama akşam artık sütüm iyice azalınca mama veriyorum durmuyo diye , zamanla tamamen süte döneriz inş

Gunaydin cnm :KK19: öyle trip attimdi :p:p
Menude ne var saracim
Ben sulu patates yapmayi dusunuyom
Bulgur pilaviyla birde oglan kiymali borek istediydi onuda yaparim sanirim:kk77:

canımsın sen varyaaaa :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

menüde bugün kıymalı patlıcan yemeği var canım yanına salata ve yoğurt

ya yediklerime o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama bu hafta 700 gram fazla çıktım tartıda gerçi bu hafta bir gün pilav yemiştim bir günde makarna ama dahada yemiyecem :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

canımsın sen varyaaaa :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

menüde bugün kıymalı patlıcan yemeği var canım yanına salata ve yoğurt

ya yediklerime o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama bu hafta 700 gram fazla çıktım tartıda gerçi bu hafta bir gün pilav yemiştim bir günde makarna ama dahada yemiyecem :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
ellerine saglik cnm
Evet boyle ilk baslarda bir kacamak bile tartida farkediliyor maalesef:110:
sağlık gibisi yok bu sabah sağlıklı
uyandım ya ne güzel bir duyguymuş

:21: ewet oyle rabbim bozmasin sagligimizi:29:

Başakcım iyim tatlım alışmaya çalışıyorum bu yorucu hayata :) sen nasılsın uyumuş tüm hatunlar... Bebişde iyi emiyo ama akşam artık sütüm iyice azalınca mama veriyorum durmuyo diye , zamanla tamamen süte döneriz inş
inş cnm tamamen anne sütü alır.
şuanda çok yoruluyosun ama bu günler gececek
ikisi birden büyürler keyfini sürersin.
tabii üçüncüyü düşünmüyorsan:)))

Burda biri
patatesli patlıcan yemeği nasıl oluyo diye sormuştu cvp vermeyi unuttum.
deroş yada beydoştu sanırım.
patatesleri ve patlıcanları once kızartıyorum
soğan domates ve salçalı harcın içine katıyorum.lezzetli ama yağlı oluyo:63:

Back
X