sara kıs bende geleyimmi canım çekti walla çok güzel ımmmmmmmmmmmmmmşimdi hastayken bişeyler yapmak zor geliyo sen gönderiver birer tabakçık nolcak bak hastayım canımda çekti belki hamişimdir olabilir yane :76:
amin cnm sende olma.
kızzzzzz gelesim geldi valla benimde.
o havuç toplarında çikolata sosu nasıl tat veriyor
gel tabi başımın üstünde yerin var bitanesi gelemeszsende ben sana gönderrim adresi ver kargoya veriyim hemen
sende gel başakım sennde başımın üstünde yerin var canım menim çikolata sosu çok üzel oluyo havuç toplarında
[ı] ben kaçtım kızlar size iyi günler iyi tatiller[/ı]
kız aklıma fesatlık geliyo hepbasakcım ben sana ne anlatıyorum sen ne diyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsn tatlım benimgel tabi başımın üstünde yerin var bitanesi gelemeszsende ben sana gönderrim adresi ver kargoya veriyim hemen
sende gel başakım sennde başımın üstünde yerin var canım menim çikolata sosu çok üzel oluyo havuç toplarında
anam gündüz gündüz ne halveticook usuyorum yaa :2::2: bıde banyo olacm halvet etttık ecık yattım dusa gırmeye usenıyorum
anam gündüz gündüz ne halveti
anam gündüz gündüz ne halveti
kocıs gece ıste oluyo
sımdıde horul horul uyuyo ay
halvetin gecesi gündüzümü var ayol ne zaman olursa olur allah allah sende yani hiç farketmez
bana karşımı oldunuz ayol hep bu hürrem cadısı yaaaa ara bozocudemı yanı yeterkı kocısım le yanlız kamayak
demı yanı yeterkı kocısım le yanlız kamayak
bana karşımı oldunuz ayol hep bu hürrem cadısı yaaaa ara bozocu
Ama yine de seviyom hürremiii bide seni dünya gözüyle göreydim iyiydi
sizin flört döneminiz oldumu. bu sexylikle kesin olmuştur.ewet şekerim benimkide yalnız kaldıkmı hiç boş geçirmio yane hep dolu dolu oluyosanki yeni evliyiz gibi:123:romantik oluyo bide hoşuma gidiyo yane ayyyyyyyyyy kocamı özledim walla
sizin flört döneminiz oldumu. Bu sexylikle kesin olmuştur.
Sen görücü usulü evlenmiş birine benzemiyon.
Anlatsana nasıl bir aşkınız vardı
kızlar ya esım spermlerı salı verdıgınde yarısı dısarı cıkıyo acaba sıpa ondanmı gelmıyo
hadi yaaa vay bee ama o liseyi bitirdiğine üzülmüşündür okuldan gitti diye.lise aşkı bizimkisi ben lise 1 e başladığımda onun lisede son senesiydi okuldaki herkez bizi biliodu bize aşıklar gelio derlerdi yane ah ahhhhh ne güzeldi o günler sevgiliydik
fazla gelio heralde sende yat hemen kalkma ayol dik bacaklarını yukarı bekle birazcıkay pardon biraz ayıpmı oldu neeeeee .aman canım herkezin yaptığı şey dimi
hadi yaaa vay bee ama o liseyi bitirdiğine üzülmüşündür okuldan gitti diye.
Belinoşum annem çıksın bişi olmaz alacağını alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?