Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gel tabi başımın üstünde yerin var bitanesi gelemeszsende ben sana gönderrim adresi ver kargoya veriyim hemen

amin cnm sende olma.

kızzzzzz gelesim geldi valla benimde.
o havuç toplarında çikolata sosu nasıl tat veriyor

sende gel başakım sennde başımın üstünde yerin var canım menim çikolata sosu çok üzel oluyo havuç toplarında

tşkkür canım benim ya söylemen yeter sadece bana gönder basaka değil [ŞAKA ŞAKA KISKANMA HADE ]

basakcım ben sana ne anlatıyorum sen ne diyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız aklıma fesatlık geliyo hepsenden bulaştı belliki.
ama o emzirme duygusunu bir örnekle tamamlasan....
meselaaaaa karlı bir kış günü sıcacık battaniyene sarılıp pencereden kr yağışını seyretmek gibi huzur verici bişi falan
afiyet olsn tatlım benim

cook usuyorum yaa :2::2: bıde banyo olacm halvet etttık ecık yattım dusa gırmeye usenıyorum

demı yanı yeterkı kocısım le yanlız kamayak

ewet şekerim benimkide yalnız kaldıkmı hiç boş geçirmio yane hep dolu dolu oluyosanki yeni evliyiz gibi:123:romantik oluyo bide hoşuma gidiyo yane ayyyyyyyyyy kocamı özledim walla

bana karşımı oldunuz ayol hep bu hürrem cadısı yaaaa ara bozocu
Ama yine de seviyom hürremiii bide seni dünya gözüyle göreydim iyiydi

kıskanma basakım bende seni seviyom ben hiçte bikerem arabozucu değilim şekerim aşk olsun sana hıhhhhhhh cadıda değilim

ewet şekerim benimkide yalnız kaldıkmı hiç boş geçirmio yane hep dolu dolu oluyosanki yeni evliyiz gibi:123:romantik oluyo bide hoşuma gidiyo yane ayyyyyyyyyy kocamı özledim walla
sizin flört döneminiz oldumu. bu sexylikle kesin olmuştur.
sen görücü usulü evlenmiş birine benzemiyon.
anlatsana nasıl bir aşkınız vardı

kızlar ya esım spermlerı salı verdıgınde yarısı dısarı cıkıyo acaba sıpa ondanmı gelmıyo

sizin flört döneminiz oldumu. Bu sexylikle kesin olmuştur.
Sen görücü usulü evlenmiş birine benzemiyon.
Anlatsana nasıl bir aşkınız vardı

lise aşkı bizimkisi ben lise 1 e başladığımda onun lisede son senesiydi okuldaki herkez bizi biliodu bize aşıklar gelio derlerdi yane ah ahhhhh ne güzeldi o günler sevgiliydik

kızlar ya esım spermlerı salı verdıgınde yarısı dısarı cıkıyo acaba sıpa ondanmı gelmıyo

fazla gelio heralde sende yat hemen kalkma ayol dik bacaklarını yukarı bekle birazcıkay pardon biraz ayıpmı oldu neeeeee .aman canım herkezin yaptığı şey dimi

lise aşkı bizimkisi ben lise 1 e başladığımda onun lisede son senesiydi okuldaki herkez bizi biliodu bize aşıklar gelio derlerdi yane ah ahhhhh ne güzeldi o günler sevgiliydik
hadi yaaa vay bee ama o liseyi bitirdiğine üzülmüşündür okuldan gitti diye.

belinoşum annem çıksın bişi olmaz alacağını alıyo

fazla gelio heralde sende yat hemen kalkma ayol dik bacaklarını yukarı bekle birazcıkay pardon biraz ayıpmı oldu neeeeee .aman canım herkezin yaptığı şey dimi

kalkmadım ayol hemen yattım baya bı dus da almadım neysem kızlar ben bı kosu dusa gıreyım ıcım rahat degıl gelıyorumm

hadi yaaa vay bee ama o liseyi bitirdiğine üzülmüşündür okuldan gitti diye.

Belinoşum annem çıksın bişi olmaz alacağını alıyo

üzüldüm ama o hergün olkula gelioduki beni yalnız bırakmıodu senin nasıl oldu anlat bakam sende hep bem anlatıyom birazda senden dinleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…