Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım başakta başka topiklerde fink atıyo tut saçından getir topiğinin başına

kızzzzzzzz ben başka topiklerde fink atarken bi de baktım ki ziyaretçi olarak bulunuyorum

kk dehlemiş beni yine

kızzzzzzzzz eroşşşşşş annemmmmm burdamısınnnnnn

ah bu başak ahhhhhhhhhh
bu kız ne uslanır nede akıllanırr umudu kestim ben ondann
nasılsınız nazom????
yeni hamiş haberi falan varmı????

bizim topikten yok ama geçen gün rüyamda 2 yaşındaki yeğenimi görmüştüm dünde ilk takıldığım topikten bi arkadaş vardı dün test yapmış hamile

bizim topikten yok ama geçen gün rüyamda 2 yaşındaki yeğenimi görmüştüm dünde ilk takıldığım topikten bi arkadaş vardı dün test yapmış hamile

nazo senin 3. ve 4. hamile çıktı mı?

rüyanda 4 tane görmştün ya

kızzzzzzzz ben başka topiklerde fink atarken bi de baktım ki ziyaretçi olarak bulunuyorum

kk dehlemiş beni yine

kk bile topiğinin başından ayrılma diye uyarı vermiş sana
bu arada papatyada şutlanmış ışığı yanmıyo

ben birazdan gelicem hatunlar. daha doğrusu burda olucam ama yazamıcam bekleyin.

bekleyin dedik uleeeeeeeyyyyyynnnnn

kk dehlemiş beni yine

burdayım hadi çabuk gell

nazom bide benim için gör bir rüya beeee hadi be annem yaaa

bana 3 tanesi çıktı gibi geliyo ama kimlerdi tam hatırlamıyorum zaten rüyamdada 3kesinde 4. bebeği tam hatırlamıyorum gördüğümü

biri ksel biri yeşil di sanırsam:44:

yeşilimmmmmmmmmmm canım geçmiş olsun ama sen çok mız mız oldun canım yaaaaaa terk ediyosun biziiiiiiiii

kızının kalp atışlarını duyunca bize haber ver. bu arada kızın olacağına dair şuraya yazıyorummmmm

kızlar bu gün seccade işlemeye başladım bismillah diyerekk
çeyiz yapem dedim accık
kime çeyiz kızzzzz deliiiii
ben görüyorum rüyayı gerisi size kalmış bol bol çalışıcan herşeyi devletten beklemiyecen

evet eroşum çalş bebeğim her şeyi nazodan bekleme

bak bana hıldır hıldır çalışıyorum

nazo bana da rüya görsene annem

ben görüyorum rüyayı gerisi size kalmış bol bol çalışıcan herşeyi devletten beklemiyecen

ne çeyizi yapıyon anlamadım

bende yeğenime şapka ördüm şimdide atkısını örüyorum bi taraftan sizle yaşırken

hahahahaaaaaaaa
kaldıysak annemm oo tüp bebek fiyatlarını düşürene dek bizim işimiz yaş görünüyoorrrr

yaa kardeşim var erkek ona ve kız kuzenim var onlara seccade yapıyommm

Son düzenleme:
hahahahaaaaaaaa
devlete kaldıysak annemm oo tüp bebek fiyatlarını düşürene dek bizim işimiz yaş görünüyoorrrr

evet ya neden tüp bebek o kadar pahalı. o kadar parayı hiç bir zaman veremeyecek insanlar ne yapacak haksızlık değilmi.
en azından 5000 ise mesela 2500 e indirilmeli. daha bunun ilaçları var ohoooooooooo

kime çeyiz kızzzzz deliiiii

evet eroşum çalş bebeğim her şeyi nazodan bekleme

bak bana hıldır hıldır çalışıyorum

nazo bana da rüya görsene annem

sana 2 tane gördüm bak

hahahahaaaaaaaa
devlete kaldıysak annemm oo tüp bebek fiyatlarını düşürene dek bizim işimiz yaş görünüyoorrrr

çeyiz yapıyorum diyince heralde bizden habersiz çocuğu yaptı çeyizinide yapıyomu ne dedim

evet ya neden tüp bebek o kadar pahalı. o kadar parayı hiç bir zaman veremeyecek insanlar ne yapacak haksızlık değilmi.
en azından 5000 ise mesela 2500 e indirilmeli. daha bunun ilaçları var ohoooooooooo

bencede fiyatı düşmese bile daha fazla masrafı karşılanmalıı
artık çağımızın hastalığı kısırlıkk ,bi düzzenleeme gelmesi şart bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…