• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ıyı geceler kızlar ben de cıkayım barı basakda gelmedı hepınıız öpuyorum:54::54::54::54:
erenayım kız kusme bana zaten kocısde küs:17::17::17::17::17:
aglarım bakk:14::14::14::14::14::14::14:
bak korkuyorumda:18::18::18::18::18::18:
acıdınmı barıstıkmı:1::1::1::1::1::1::1:

kızlar herkess kaçmışşş ben geldimm ama kimsecikler kalmamışşşş:(
hazır tertemiz olmuşken bi sahalara çıkalım dedik malum doktor 3gün çalış dedi :17::17::17:

negüzell topicimizde hemşerilerim warr :)
yine bayaa kaynatmışsınız :)
ben yine kaçırdımmm ...
neyse hepicinizee boll gollü maçlar kızlar öpüyorum sizleriiiiii .......
yarın kursum warr öğleden snra gelirim herhall :)
görüşürüzzz.........

kıslarrrr günaydınnnnnnnnnn...tükkanı iki gündür ben açıom...sohbetlere pek dahil olamasamda:1:...nasılsınız bakalımmm...benim bat bugün daha kırmızıları görmedim bakalımm..:nazar:

günaydın seray cım
önemli olan işi sen yapıyosun tşk ederim kuzum. ben sana tükanın anahtarı vermişmiydim yav yoksa sen gizliden yedek mi yaptırdın:44:

günaydın seray cım
önemli olan işi sen yapıyosun tşk ederim kuzum. ben sana tükanın anahtarı vermişmiydim yav yoksa sen gizliden yedek mi yaptırdın:44:[/

yedek vardı bende canımmmm..:1:napıosun nasıl gidio...benim kırmızılar gelio sanırım...umudumuz gelecek aya kaldı ...yine bi heyecanla ay bitirmeyi beklicem..

Günaydınnnnnnnn kızlarr:)

artık tam olarak kafayı bebekle yedim çünkü rüyama girdi:)

doktoruma tüp bebek yapak diyodum yaa:1::1:

en güzel bebek insanın kendi bebeğidir :)

ne zamanki doğururuz işte en güzel bebek o zaman dünyaya gelir:)

kim o en güzel bebek kz

diyetisyen değilim canım ama bi süre önce ablam gitmişti diyetisyene,ondan aklımda kalanlar...

bende denedim bu programı ,çok kilo sorunum yok ama 2-3 kilo vardı canımı sıkan onları verdim bende,fakat kiloları vermeme rağmen hayatımdaki en sağlıklı beslendiğim zamanlardı diyebilirim..
normalde çıt diye kırılan tırnaklarım bile nasıl güçlenmişti anlatamam...

gülüm bişeyi merak ettim sen diyetisyen misin????ne güzel tarifler veriyon ...masallah......

Son düzenleme:
tamam gıyerım annemmm ya dun ben kocıs ben yazr ken okudu dun sabah hastane ıcın erken kaltım dıyo aksam partıde cook mu ıctın ayılamdın dıyooo kaccda yattın dıyo partı kalbalıkmıydı nasıl dalga gectı benlee :1::1::1::1::1:
beklıyrum kuzum gıt dusunu al cıcıslerını gıy ben bu gece burdayımmm :1::1::1::1:
ne güzel:9::9::9::9::9:

başakım amiiiin canım menim inşallah hepimiz yakında anne oluruz biliyomusun sana kanım çok kaynıyo men seni seviyom tızım

merhaba pelinim nasılsın canım
sağol kuzucum ya hep cana yakın sevecen bi kişi olduğumu söylerler.çok tşk ederim bilmukabele:38::38:
nazemir belinay beni siz sevin annem bak sara abla sevmiyooo
ben böyle kıskaaaaannnnnnnnnççççççç fetttttaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn düzenbbbbbaaaaazzzzzzz bi karı görmedim yaaaaa:53::53::53::53::53::53::53:

günaydın seray cım
önemli olan işi sen yapıyosun tşk ederim kuzum. ben sana tükanın anahtarı vermişmiydim yav yoksa sen gizliden yedek mi yaptırdın:44:[/

yedek vardı bende canımmmm..:1:napıosun nasıl gidio...benim kırmızılar gelio sanırım...umudumuz gelecek aya kaldı ...yine bi heyecanla ay bitirmeyi beklicem..
olsun kızzzııııııımm bizden önce hamile mi kalcaktın senn. beraber kalcaz öyle ayrı gayrı yok:20:
[yaaavvriiimm gece seni düşündüm nasıldı gecen ben ABBAS ALTINDAĞ =)))))
abbas kim altındağ kim biri bana açıklasın:21::21:

günaydın canlarımmm nasılsınız bugünnn??
başakkk naptın akşam misafirlerine :)
kızlar rüyamda namaz kılıyodum :16:
hayır olsunnnn
daha adet olmadım inşallahda olmam :16::16:

olsun kızzzııııııımm bizden önce hamile mi kalcaktın senn. beraber kalcaz öyle ayrı gayrı yok:20:

abbas kim altındağ kim biri bana açıklasın:21::21:
belli ki diziler le ilgin yokk cuma akşamları atv'de ki dizideki bir karaterin ağzından yazdım sana ama beni anlamadım bacım...neyse akşam kaldın mı uykusuz???

Back
X