• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

haaa iyi bana da sexy hatun dirler ayakını denk al dicektim üstüme sexy karı yoktur.

hani sexy olduğunu filan iddia edersen yaniiiiiiiiii:130:

çünkü sende sexy e benziyon da

Tamam yavrucugum sexy sen oll ben şehvetli olayım ne olacakkkk:1::1:

uyumlu karısın sen. hiç myhos gibi diilsin.

ahh ahh myhos ne çingene karıdır bilirsin belkim.

hiç altta kalmaz hiççççç

aaaaaaaaaa yookkk değildir aksıneeee cokk datludur benım myhosum ısmınden de bellı degılmı yahu mayhossssssss :D:1::1::1:

uyumlu karısın sen. hiç myhos gibi diilsin.

ahh ahh myhos ne çingene karıdır bilirsin belkim.

hiç altta kalmaz hiççççç

Aaaaa altta kalırım da baska durumlarda:17:

evet myhos isminden de belli tatlı ama ekşimsi tatlı:100:

Kız biyerim kasindi ne cekistiriyonuz laan zatii cepten giriyom zor laf yetistiriom size:37:

sara abla senin şu çalkalayan avatarı koysana:9::9::9::9:

affet kuzum affet şaka

esasında daha beebği o kadar problem haline getirmedim kafamda çünkü bu kaynanayla birlikte oturma konumunda bi de bebekolmasa belki de daha iyi. bilmiyorum.

çalışmak bunaltıyo beni sanırım hiç hayal ettiğim bi yaşam değildi bu.
kocamı göremiyorum doğru düzgün. o öğelene kadar uyuyo ben yanından kalkıp gitmek sorunda kalıyorum.
onunla keyifle uyuyamyorum, evde ne yapıyo ne yiyo ne içiyo görmüyorum, hangi kıyafeti giyiyo
bi şeye ihtiyacı oluyo mu bilmiyorm, :14: yemek yapamıyorum ona. bunlar zoruma gidiyor bebeğim ya. ama Allah büyük herşeyde bi hayır vardır diyorum O'na sığınıyorum.
eve gittiğimde odamızda kokusu kalmış oluyo oturup ağlıyorum

bu yazdıklarından sonra depresyonda olduğun için bizi yaşlı gördüğün kanısına vardım:9::9::9::9::9::9::9: veee affetim seni:34::34::34::34::34::34:

üzme kendini bu kadar annem herşey geçer yoluna girer birazcık zaman ve sabra ihtiyacın var kuzum :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

kardelencim bizim topikteyken sana bişey sormuştum sanırım görmed,n bi bakarmısın canım

bu yazdıklarından sonra depresyonda olduğun için bizi yaşlı gördüğün kanısına vardım:9::9::9::9::9::9::9: veee affetim seni:34::34::34::34::34::34:

üzme kendini bu kadar annem herşey geçer yoluna girer birazcık zaman ve sabra ihtiyacın var kuzum :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
sağol cnm evet sanırım bunalımdan kaynaklandı bi an 35 yaş üstünü yaşlı tahayyül ettim:9:
biliyosun psikolojisi bozuk insan sağlıklı düşünemez:6:

hayalet yeter gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Back
X