sana 2 tane gördüm bak
çeyiz yapıyorum diyince heralde bizden habersiz çocuğu yaptı çeyizinide yapıyomu ne dedim
ahhhhh nerde o günlerrrrr nerdeeee
kızımm bi hamiş olıyımm herkesten önce size söliycemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana 2 tane gördüm bak
çeyiz yapıyorum diyince heralde bizden habersiz çocuğu yaptı çeyizinide yapıyomu ne dedim
sana 2 tane gördüm bak
bencede fiyatı düşmese bile daha fazla masrafı karşılanmalıı
artık çağımızın hastalığı kısırlıkk ,bi düzzenleeme gelmesi şart bencee
görmedin yalan söylemeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
benm bat 26 sındaydı. karnım ağrıyor şu an pedler kuşanıldı gardımı aldım kurbanlık koyun misali bekliyorum:105:
görmedin yalan söylemeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
benm bat 26 sındaydı. karnım ağrıyor şu an pedler kuşanıldı gardımı aldım kurbanlık koyun misali bekliyorum:105:
kızlar merhaba düşükten sonra ne kadar ara verdiniz doktorum bana bıraktı çok kararsızım
kızlar merhaba düşükten sonra ne kadar ara verdiniz doktorum bana bıraktı çok kararsızım
ah kankammm benimde ağrılar var bir haftadırr belirti veriyoo sanırsamm bakalımm kısmett
daha olmamışınki demekki yakında sende haberi alıyoruz son 3 gün:26::44:
i
yav nazo ama insan anlıyor olacağını bilirsin yaniiiiiiiiiiiii sanki geldi gelicek
yok anam yok benm de süt buharı yapmam gerek bence
daha olmamışınki demekki yakında sende haberi alıyoruz son 3 gün:26::44:
bana drum 1 ay ara vermişti
ama sonuç olarak bizim gibi hastalara infertilite bölümünde bakılıyoooobence deeeee
ama kısırlık demezsek daha iyi olur cnm. çünkü kısır asla çocuku olma ihtimali olmayan kimselere deniyor.
biz kısır değilizsadece tembeliz
bende ilk hamile kaldığımda 1 hafta önceden nasıl adet ağrılarım başlamıştı heran tamam şimdi oldum diye wc den çıkamıyordum ama hamileymişim bu işler hiç belli olmuyor
aynen ve harkeste farklı olabiliyor ilginç:44::44:bende ilk hamile kaldığımda 1 hafta önceden nasıl adet ağrılarım başlamıştı heran tamam şimdi oldum diye wc den çıkamıyordum ama hamileymişim bu işler hiç belli olmuyor
ama sonuç olarak bizim gibi hastalara infertilite bölümünde bakılıyoooo
yani genel olarak bu başlık altında toplanıyoruzzz
alınma kuzummm alışırsın ama allah alıştırmasınn
r
ama sonuç olarak bizim gibi hastalara infertilite bölümünde bakılıyoooo
yani genel olarak bu başlık altında toplanıyoruzzz
alınma kuzummm alışırsın ama allah alıştırmasınn
allahım hayırlısını versinn bencede en ummadığın zamanda geliyorr
kır atla yanyana duran ya huyundan kaparmış ya tüyündennaynen ve harkeste farklı olabiliyor ilginç:44::44:
ayyy aynı benim gibisin herşeye bi cevap her şeye .....aynaya bakmış gibi oluyorum:115:
oooo grup toplanmışş nbrsiniz hatunlarrrr![]()
oooo grup toplanmışş nbrsiniz hatunlarrrr![]()
kızlar düşükten sonra ne kadar araverilmeli fikirleriniz nedir çevrenizde örnek varmı yardımcı olun nlur
bence en az 3 ay beklemelisin canımmkızlar düşükten sonra ne kadar araverilmeli fikirleriniz nedir çevrenizde örnek varmı yardımcı olun nlur
hayat insanları nelere alıştırıyo demi![]()
bence en az 3 ay beklemelisin canımm
çünkü rahimin kendini toplaması senin psikolojinin düzelmesi için bu kadar süreye ihtiyaç var bence
erken gebelik olunca problemli olabiliyorr
aynen herşeye alışıyosunnn
duymayı ummadığın durumlara bilee