Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benm çok düşüncelisinnn bizde burda aynı takılıyoruz tatlımm napalım:38:

sende iyisin inşallah iyileştin dim

CANIM PC SORUN VARDI SERVİSE VERMİŞTİMDE :26::26::26::26::26: SARAYI MERAK ETMİŞİTM AMA melesef negatifmiş:14::14::14::14::14:
bebeğim geçen hafta iyiydim :40::40::40::40:grip düşütü yakamdan diye sevinmişitim:32::32::32::32::32: ama bu sabah uyandığımda boğazımda inanılmaz bir yanma ve ağrı vardı :14::14::14::14::14::14:dr verdiği ilaçlar vardı (10 gün kulan bırak demişiti )onlara devme ettim hemen ama hala boğazım ağrıyor nefret ediyorum gripten ÖLSÜN BU GRİP NE OLUR ÖLSÜNNN :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

:9::9::9:çok tatlı bi pattis amaaaaaa:16::16::16:

sen niye patis diyon bu karıyaa şişko diilmişki:26::26:

büyü bozulur hayallerindeki başak olarak kalamk istiyorm:109::109::109::109:

sen çocuk yapabiliyonmuuu:25::25::25:

çünkü avatar resmindeki bebek patitis gibiydi:16::16:onunda yüzünü ölee yuvarlak tombik hayal etmiştim ama kız zayıf çıktı:1: ama masum yüzlü o yüzden bence hala patitis. çocuüuda İnşallah resimdeki gibi patitis olur:16::16::16::16::16:

yaaa çok yaşlı gösteriosun di miiii?? :1:24 üm falan ayak bunlar:1: canım ya niye bozulsun sen benim başakımsınnnn, gıcık gittiğim birine benzemediğin sürece asla etkilenmem. yoksa sen mi patitise benziosuuun??

aman sorma seneler önce yaptık bı tane ama unutmuşuz yapmayı 7 aydır uğraşıyoruz aralıkta he tam hatırladık yaptık derken çıktı kimyasal gebelik neyse bu ay oldu ama bakalım daha dr dicek yapabilmişmiyiz diye haha sen kaynanan olmayınca yapabiiilcenmi kuzum

kaç gün geçmişti adetin kimyasalda ve kanda değerin kaçtı?:50:

aman sorma seneler önce yaptık bı tane ama unutmuşuz yapmayı 7 aydır uğraşıyoruz aralıkta he tam hatırladık yaptık derken çıktı kimyasal gebelik neyse bu ay oldu ama bakalım daha dr dicek yapabilmişmiyiz diye haha sen kaynanan olmayınca yapabiiilcenmi kuzum
aaa demek unuttunuzz bebek yapmayı pek kuzum ilk halvet gününü hatırlamaya çalışsanız belkim faydası olur:1:
hani büyükler halvetten önce anlatır ya "sen şööle yapıcan kocan bööle yapıcak" falan diye
biri tekrar anlatsa size:9::9::9::9:
tatlım kayananmdan ayrılınca çatır çatır üçer beşer yapabilirim diye düşünüyorum yanılıyormuyum:6::6::6:

BEN ÇIKTIM İYİ akşamlar kızlarrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

CANIM PC SORUN VARDI SERVİSE VERMİŞTİMDE :26::26::26::26::26: SARAYI MERAK ETMİŞİTM AMA melesef negatifmiş:14::14::14::14::14:
bebeğim geçen hafta iyiydim :40::40::40::40:grip düşütü yakamdan diye sevinmişitim:32::32::32::32::32: ama bu sabah uyandığımda boğazımda inanılmaz bir yanma ve ağrı vardı :14::14::14::14::14::14:dr verdiği ilaçlar vardı (10 gün kulan bırak demişiti )onlara devme ettim hemen ama hala boğazım ağrıyor nefret ediyorum gripten ÖLSÜN BU GRİP NE OLUR ÖLSÜNNN :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
cnm yaa yapıştı yakana bırakmıyo seni:4::4::4: neden acaba bu kadar oldu anlamadım

dinlenemiyorsun belki ondan olabilirmi acaba:2::2::2::2::2:

çünkü avatar resmindeki bebek patitis gibiydi:16::16:onunda yüzünü ölee yuvarlak tombik hayal etmiştim ama kız zayıf çıktı:1: ama masum yüzlü o yüzden bence hala patitis. çocuüuda İnşallah resimdeki gibi patitis olur:16::16::16::16::16:

yaaa çok yaşlı gösteriosun di miiii?? :1:24 üm falan ayak bunlar:1: canım ya niye bozulsun sen benim başakımsınnnn, gıcık gittiğim birine benzemediğin sürece asla etkilenmem. yoksa sen mi patitise benziosuuun??
yokkk hiçte bilem pattise benzemiyom:21::21:
antep fıstıka benzediğimi söölerler:12::12::12:

aaa demek unuttunuzz bebek yapmayı pek kuzum ilk halvet gününü hatırlamaya çalışsanız belkim faydası olur:1:
hani büyükler halvetten önce anlatır ya "sen şööle yapıcan kocan bööle yapıcak" falan diye
biri tekrar anlatsa size:9::9::9::9:
tatlım kayananmdan ayrılınca çatır çatır üçer beşer yapabilirim diye düşünüyorum yanılıyormuyum:6::6::6:

hahah sanıırım gecmişe yolculuk yaptımız dönem de olan oldu su an gebeyim bi tastiği kaldı kaynanan aranızdamı yatıyo kuzum

yokkk hiçte bilem pattise benzemiyom:21::21:
antep fıstıka benzediğimi söölerler:12::12::12:

yaaaa başakkk en çokda seni mrk ediorumm:43: bu başağı gören oldumu hiççç:84::84::84::84::84::84::84::84:

bu arad evet kaynana ve stresi kesinlikle bebiş olmasını engelliomuş tvde dr anlatıodu. stresle beyin kortizol hormonu salgılayınca hormonal değerler lh falan değişiomuş. yani kaç kurtul bacım gerçi isteyince uzağa bile yetişiolar ama.:43:

iyi akşamlar hatunlarrr
misafirlerim yeni gitti hemn geldim buraya bendee

papatyacımmmm bugün pek dinlenemedim ama şimdi uzandım koltukta yatıyorum ölece

karnım patlıcak gibi şiş we sırtım belim hala ağrıyo ateşim düştü ...ama beyaz akıntım başladı bugün hep şu 1 hafta geçsede ak mı kara mı görsek hayırlısıylaa...sen nasılsın gülümmmm???

saracımmm hayırlısıyla gelicek inşallahh bebişlerimizz ...üzülme diyemiyorum çünkü insanın elinde diil ..allah bizlere selamet wersinn kuzummmm....

iyi akşamlar hatunlarrr
misafirlerim yeni gitti hemn geldim buraya bendee

papatyacımmmm bugün pek dinlenemedim ama şimdi uzandım koltukta yatıyorum ölece

karnım patlıcak gibi şiş we sırtım belim hala ağrıyo ateşim düştü ...ama beyaz akıntım başladı bugün hep şu 1 hafta geçsede ak mı kara mı görsek hayırlısıylaa...sen nasılsın gülümmmm???

saracımmm hayırlısıyla gelicek inşallahh bebişlerimizz ...üzülme diyemiyorum çünkü insanın elinde diil ..allah bizlere selamet wersinn kuzummmm....

kendini sıcak tut, ılık bi duşa gir ve uzan. bende yatıp duruorum işte başka da bişiycik yok bende:50::50::14:

kızlar geçmişi okumadım beni merak ettiyseniz eğer sonuç negatif malesef zaten eve gelincede kırmızıları gördüm çok üzgünüm moralim çok bozuk Allah emanet olun[/QUOTE

saracım senden haber varmı diye açtım ama

sanırım bu ay seninle birebir aynı duyguları yaşadık
bende bugün gördüm kırmızı kartı
çok üzüldüm ama buda gececek

canım menim çok sağol bende bu ay ümitlenmiştim ama olmadı sağlık olsun Allah herşeyin en iyisini bilir demekki vakti saati gelmemiş daha sende çok üzülme biliyorum çok zor ama senin dediğin gibi buda geçecek canım

hahah sanıırım gecmişe yolculuk yaptımız dönem de olan oldu su an gebeyim bi tastiği kaldı kaynanan aranızdamı yatıyo kuzum
kaynana diilde stresi aramızda yeyip içiyo ve yatıya kalıyo kuzum:27::27:

inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn canımm nasıl becerdiniz sonunda:43:

kaç aylık

slm kizlar nasilsinizz?
saracim uzulme dicem ama elde olmuyo dimi..yeni ay yeni umut olsun insallah hepiniz icin..

cnm göz gezdirirken gördum yazını canm ben gecen ay 11 gun gecikme ile kan testi yaptırdım adetim,n 43.gunu koca bir 0 çıktı eve gelince adet oldun yani tamamen bbaskılamadan dolayı hormonları sanırım ama inşalla sonuda benzer ardın dan bu ay adete 3 gun kala pozitifi gördum çok şukur

canım menim çok sağol yazını okuyunca inan içime huzur geldi inşallah sonumuzda benzer sende hayırlısıyla sağlıklı olarak evladını kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun canım

Back
X