Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol seraycım üzülmüğyorum desem yalan olur eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım ve bu beni biraz rahatlattı sağlık olsun Allah büyük elbette bizede gülecek
o üzülmeleri ne çok bilirim gecikir ümitlenirim sonra yok üzülmüycem diye hazırlarım 0 ı görünce 2 dakika sonra ben perişannnn:14::14::14: İnşallah kimse, hiçbirimiz o 0ı görmez, kocaman değerler görürüz:14::14::14:
başakım moralim çok bozuk bu doğru ama renkli yazamamın sebebi bu değil kk da sorun var sanırım renkli yazma panosu yok smileylerede tıklayınca eklenmiyo elle numaralarını yazmak gerkiyoki onada ben üşeniyorum.

yemk konusuna gelince akşama kuş üzümlü pirinçli pilavı ızgara tavuk salata ve cacık yaptım.bide mor lahana turşusu çıkardım oldu gitti.ben sıkılınca mutfağa girerim canım :9::9::9::9

pes demekle MAŞALLAH:nazar: diyorum ben moralim çok bozukken yemek pişiremem hele senin gibi kuşüzümlü falan mümkün değil:53:

o üzülmeleri ne çok bilirim gecikir ümitlenirim sonra yok üzülmüycem diye hazırlarım 0 ı görünce 2 dakika sonra ben perişannnn:14::14::14: İnşallah kimse, hiçbirimiz o 0ı görmez, kocaman değerler görürüz:14::14::14:

pes demekle MAŞALLAH:nazar: diyorum ben moralim çok bozukken yemek pişiremem hele senin gibi kuşüzümlü falan mümkün değil:53:

seni çok iyi anlıyorum paptyacım ama senden güzel haberler alacaz inanıyorum men buda bize moral olacak senden ve mood dan bebiş haberi alacaz inşallah

benim canım sıkkın olduğunda yemek yapar sonrada oturur yerim böyle yapmak beni rahatlatıyo :9::9::9::9::9::9::9:

çok tatlısın yaaaa men seni çok seviyom seninle konuşmak içimi rahatlatıyo biliyomusun

sağol canım bilmukabele:42::42::42::42:
zaten bursaı neşeyle yumurtlama topiki ya ondan iç rahatlatmak göreevimiz:24::24: sizinle bu kadar saygın bir topik oldu burası
inşallah böyle böyle neşeyle yumurtlayıp zevkle güle oynaya doğuruczzzz:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Son düzenleme:
yarencim hangi kürü uyguladın acaba bide kimyasal gebelikten sonramı sıfırı gördün sende

cnm kimyasal gebelik ten sonrakı ilk adet dönemimdi 43.gundu okadar gecikme olunca kan testi yaptım ama koca sıfır cıktı cnm ben çörekotunu dişlerimle ezdim 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu

bu başakkkda pozitiflik var, enerjini veriosun dışarı. Allah da senin yüreğini hayatını ferahlatsın gerçekten:16::16:.kocan yanında böleee hemen gevşeyip huzurla uyuyo muu sen yanına yatınca?? bi arkadaş vardı yanında hepimiz gevşer uykumuz gelirdi kızın yanında :35:

iyilik kizzz calisiom ama ayda 2 kere anca oluo napam:)) raporluyum suanda belin agrio bide bogaz agrisi cikti garip bi agri boynum falan cok agrio..adet olmayi bekliom olursam film cekilecek antibiyotikte icebilecem o zaman..carsamba isbasi ama uzatirim belki raporu hamissem isten cikacam degilsemde cikacam zaten..hamileyim dicem cikcam..umarim yalan solemek zorunda kalmam 5 marti bekliom
cnmm ya senn nie belin ağrıyo acaba benimde ağrıyo ya bakalım....inşallh seninde gelir bebişinkuzummm

sağol canım sende kendine dikkat et en azından bu ay senden ve papatyadan güzel haberler alalımda moralimiz yerine gelsin canım

amin cnmmmm inşallahhh hepimizin yüzü güler en kısa zamandaa

bu başakkkda pozitiflik var, enerjini veriosun dışarı. Allah da senin yüreğini hayatını ferahlatsın gerçekten:16::16:.kocan yanında böleee hemen gevşeyip huzurla uyuyo muu sen yanına yatınca?? bi arkadaş vardı yanında hepimiz gevşer uykumuz gelirdi kızın yanında :35:

hadi ya nasıl bi kızmış oooo:53::53::53::53: yanına ytasım geldii:21::21:

kız benim koca çıldırıyo valla herifceğiz kafayı sıyırmak üzere:27:

kız biz çok didişirizzzzzzzz :4:bakma sen ben burda melekim:12::12:

yok kis isyerinde cok yoruluo evdese bilgisayar oyunu film is hepsi var bende bisi demiom cocuk icin yapmioz yani;)

kız bende swevmiyorum çocuk için özellikle çalışmayı canımız istediğinde oluyo

büyüsüü farklı oluyo:12:

cnm kimyasal gebelik ten sonrakı ilk adet dönemimdi 43.gundu okadar gecikme olunca kan testi yaptım ama koca sıfır cıktı cnm ben çörekotunu dişlerimle ezdim 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu

hıııı çok sağol canım yarından itibaren bende başlayacam inşallah sebebimiz olur

seni çok iyi anlıyorum paptyacım ama senden güzel haberler alacaz inanıyorum men buda bize moral olacak senden ve mood dan bebiş haberi alacaz inşallah

benim canım sıkkın olduğunda yemek yapar sonrada oturur yerim böyle yapmak beni rahatlatıyo :9::9::9::9::9::9::9:

canım benden ümitli haberler beklemeyin 2 kez tecrübem var ya :50: vucudumun nsl tepki verdiğini biliorum hiçççç belirtim yok memişlerin şişmesi dışında onuda hala östrojen yutturuyolar transferden sonra ondan. başka da tık yokkk anlıycannn canım çoook sıkılıo içim de bende sürekli buralarda takılıorum. ama deki hissediosun o gün negatif alırsan üzülme hazırla kendini yoooook:14::14::14::14::14::14: garibin bi umudu işte:85::85::85::85::85::85::85::85::85:. bide benim embriolarım ii gelişmediler saracım:50::50:ümit vermedi doktorumda. ama bi umut işte Rabbim ol derse olacak diyorum sürekli kendime. bana laf sokanlara kafam dik olacak diyorum :14: öle işte..

ne güzel ben de fosur fosur sigara içerim hemen:50::50::50::ssz::ssz::ssz::ssz: demek ki senin rehabilitayonun öle

cnmm ya senn nie belin ağrıyo acaba benimde ağrıyo ya bakalım....inşallh seninde gelir bebişinkuzummm

amin cnmmmm inşallahhh hepimizin yüzü güler en kısa zamandaa

bilmiom walla cnm cuma mekik cekmistim pazartesi agrimaya basladi ondan diom ama kismet bakalim insallah bebis vardir ..sen nasil oldun?

hadi ya nasıl bi kızmış oooo:53::53::53::53: yanına ytasım geldii:21::21:

kız benim koca çıldırıyo valla herifceğiz kafayı sıyırmak üzere:27:

kız biz çok didişirizzzzzzzz :4:bakma sen ben burda melekim:12::12:
yeminle o arkadaşı ararım hala kızın garip bir enerjisi vardı. çok gerginsin yada sinirli yanında dert tasa gidiveriodu hooop mışıl mışıl uyku gelip kedi gibi kıvrılıyoduk:1::1::1:
kız bende swevmiyorum çocuk için özellikle çalışmayı canımız istediğinde oluyo

büyüsüü farklı oluyo:12:

ben ne zaman çocuk için çalışmaya başladım o gün bu gün hiç büyüsüde yok keyfide:50:

duydum ama yapmadım cnm ona sıra gelmemişti olmasa onada gelşrdi cnm sıra kesin
çok şükür cnm sıra ona gelmeden halledivermişin:1::1::1::1:
aynen cnm bizde o buyuyle bebisi bulmaya calisioz :))
aynen:34::34::34: o büyüyle olan bebek daha başka bi zekii oluyomuş derler:30::30::30:
(ben uydurdum:1:)
yeminle o arkadaşı ararım hala kızın garip bir enerjisi vardı. çok gerginsin yada sinirli yanında dert tasa gidiveriodu hooop mışıl mışıl uyku gelip kedi gibi kıvrılıyoduk:1::1::1:

ben ne zaman çocuk için çalışmaya başladım o gün bu gün hiç büyüsüde yok keyfide:50:

evet cnm ya çok haklısın. doktora gittiğimde hatun bana dedi ki " görev gibi yapmayacaksın bu işi" demişti

bir süre sonra yumurtlama günlerimde de doktor görev verdi " 1 hafta boyunca gün aşırı yapacaksınız"

al sana görev:41: nasıl olcak bu iş

Back
X