Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:54::54::54::54::54::54::54:

patitis gelmişşşşşşşşşş nerelere gittiniz kuşummm:16::16::16::16::16:

:1::1::1::1::1: sıcak süte oturacaktım az kalsın. İnşallahhhh hayırlarla cümleyleeee...

arkidişlerimiz çağırmıştı onlara gittik ev gezzmesi yani. siz neler kaynatıyonuz ne çabuk ilerlemiş sayfalar bakamadım geçmişe

hşbldm cnmmm nasıl oldun normale döndünmü biras gülümmm

hşbldm cnm dünden daha iyiyim ama kötünün iyisiyim anlıcan ateşler basıp basıp duruyo bana neden acaba gülümm:44:

hşbldm cnm seeninle tanışamadık sanırım sende hşgeldinn:3:

cnm bende en sonki reglimde yaptım süt buharı reglinin 5.günü yapıyorsun we halwete giriyorsun ama 3 gün dewam ediyorsun böle we duş almıyorsun üşütmemen lazımmışşş sıcak suda tutunamıyormuşşş ....ben 1 kez denedim sonuç inşallahh mutlu olur ....
:16:

canım sur buharını yapıyosun halvete gryosun 3 bole gıdyo buraya kadar anladımdaaa halvetten snra banyo olmayacazmı 3 gun bolemı gezcezz:31::31::31::31:

semicim hoşgeldin canım nasılsın nasıl oldun

h.b canım
mecburuz iyi olmaya.yok ki başka çare.
adetim saat gibidir 28 günde gelir ,gelirdi daha doğrusu
bir hafta gecikti ve bu 1 haftada 4 kişi aradı seni hamile gördüm hamişmisin diye
artık tüm mahalle görse inanmayacam ya hoş:37:
o sebepten kendimi inandırmışım sanırım,hayal bile kurmuşum 7 senede ilk defa
ama olmadı neyse canımız sağolsun

sen nasılsın canım

:54::54::54::54::54::54::54:

patitis gelmişşşşşşşşşş nerelere gittiniz kuşummm:16::16::16::16::16:

:1::1::1::1::1: sıcak süte oturacaktım az kalsın. İnşallahhhh hayırlarla cümleyleeee...

:29::29::29::29: smilelarla anlasiyoruz artik :1:

amin sağol canım senin kaynananda seni daha iyi anlar inşallah canım menim

insallah canim cok cok sagol.. allahim duysun dualarimizi.. hem de hepsini, kaynanalarla ilgisi olsun, bebislerle ilgili olsun, hepsini duysun... hayirlisiyla tabiki..

iyi geceler kızlaaar iyi muhabbetler size ben film izlemeye kaçıyorum :1:
film film film başaks duymasın:1:
çok şükür canım
rabbim bugünümüzü aratmasın
aminnnnnnnnn Rabbim dert verip derman aratmasınnnnn. Bugünlere şükürr:16:
o süt buhari popisi yakiyor ama ben biraz kizarttim da kendimi ayiptir söylemesi.. dikkat edin kizlar yaparken..
:34::34::34::34::34: kaç dakika duruyum??
evet canım adetimin 3. günü ölçüldü ama geçen temmuzda 10.07 di nasıl bukadar düştü anlmadım 3 aydır hayıt içtim ama bukadarda etki etmiş olamaz heralde
:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53: demekki çok iyi gelmiş kız prof sana ondan bişiy yok dedi. bu 3 ay hayıtı azalt ve çalışmaları sıklaştır derim:123::123::123::123: yumoş rezervin çoğalmış işte Maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nsl içtin hayırı?? çayımı otumu çöpümü? ben hiç kullanmadım? usulü varsa kaç kez yazarmısın nazcım?

h.b canım
mecburuz iyi olmaya.yok ki başka çare.
adetim saat gibidir 28 günde gelir ,gelirdi daha doğrusu
bir hafta gecikti ve bu 1 haftada 4 kişi aradı seni hamile gördüm hamişmisin diye
artık tüm mahalle görse inanmayacam ya hoş:37:
o sebepten kendimi inandırmışım sanırım,hayal bile kurmuşum 7 senede ilk defa
ama olmadı neyse canımız sağolsun

sen nasılsın canım

inanırmısın benide rüyasında hamile görüp arayan oldu bu ay seninle çok benzemiş durumlarımız cidden de

söylediklerine aynen katılıyorum iyi olmak zorundayız başka çare yok Allah büyük inşallah bizede gülecek

işte onu bilmiyorum canım bildiğim süt buharından sonra kesinlikle üşütülmemesi

aaa ben nasıl bole gezcemmmm evde tek kalıyom kocam gıdınce korkarım yaa:25::25::25::25:

ablacımm aksma yapsak sut buharını halvet etsek sabah cıbcın yapsam abana usutrummu:30:

evet canım benim topikteki kızların hemen hepsi hamile kaldı kimide doğurdu bi ben kaldım herhal zelal ve metukadan haber yok uzun zamandır onlar da hamilemi bilmiyorum inşallah öyledirler o yüzden topikim ıssız ya cadı da hamile evet hemde ikizlere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46:ayy çok sevindimmm
cadı ya özellikle çok uğraşmıştı
tüp sanırım değilmi
zelalin profilinden girdim zaten
en son seyahate çıkmış olması endişelendiriyor beni
kardeşide cevap vermemiş,işallah iyidir ve hamiştir

aaa ben nasıl bole gezcemmmm evde tek kalıyom kocam gıdınce korkarım yaa:25::25::25::25:

ablacımm aksma yapsak sut buharını halvet etsek sabah cıbcın yapsam abana usutrummu:30:

banyodan sonra sıkı giyinirsin çorap patik terlik kat kat giyinirsen inşallah bişey olmaz canım haklısın abdestsiz de gezilmez

:46::46::46::46::46:ayy çok sevindimmm
cadı ya özellikle çok uğraşmıştı
tüp sanırım değilmi
zelalin profilinden girdim zaten
en son seyahate çıkmış olması endişelendiriyor beni
kardeşide cevap vermemiş,işallah iyidir ve hamiştir

evet canım tüp bebek yaptı çok şükür bu sefer tuttu Allah yüzüne güldü hemde ikizmiş bebkleri çok sevindim bende onun adına çok uğraş verdi biliyosun hep negatif alıyodu canım :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

zelal seyahate gidiyorum dedi gidiş o gidiş bende onu çok merak ediyorum:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Son düzenleme:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53: demekki çok iyi gelmiş kız prof sana ondan bişiy yok dedi. bu 3 ay hayıtı azalt ve çalışmaları sıklaştır derim:123::123::123::123: yumoş rezervin çoğalmış işte Maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nsl içtin hayırı?? çayımı otumu çöpümü? ben hiç kullanmadım? usulü varsa kaç kez yazarmısın nazcım?

kuzum tam bilmiyorum ama ben bi 15 dk durdum, iki kere isittim sütü hani gercekten buhar cikmali, kovanin üstüne tam oturma cök böyle, oturursan yakarsin cildini

hosbulduk canim benim, cok tesekkürler sicak karsilamn icin.. ben 24 yasindayim, allah kismet ederse ilk bebegim olsun diye bir senedir ugrasiyorum.. kreste calisiyorum yurtdisindayim.. böyle iste.. ya sen??

ahh cnmm memnun oldum tanıştığımıza :16:bende 25 martta 26 yaşıma giricem cnm 1.5senedir ewliyim korunmadık bizde hemen olsun die ammaaa hala tık yok :5:bu ay da beklemedeyim süt buharı yaptım bende belim felaket ağrıyo ateşim aşırı derecede yüksek inşallah tutunur bebeğimizzzz gelir kucaklarımızaa :16:

canım sur buharını yapıyosun halvete gryosun 3 bole gıdyo buraya kadar anladımdaaa halvetten snra banyo olmayacazmı 3 gun bolemı gezcezz:31::31::31::31:

cnm topiklerden baya bi araştırmıştım yapıcam die ama herkez öle yapmış ...allah niyetimizi biliyo gönülden af dileyip allaha sığınıp yapmışlar işte bende öle yaptım napimm bi umut iştee:31::31::31::31:

banyodan sonra sıkı giyinirsin çorap patik terlik kat kat giyinirsen inşallah bişey olmaz canım haklısın abdestsiz de gezilmez

ben cook sıcak su ıle banyo oldugum ıcın bazen sabah banyo olayım spermler olmesın dıye anaaaa sabaha kadar gozuma kapatamıyom korkuyrmmmm ıns bısey olmaz onemlı oln nıyett rabbım yardımcımız olsunn da bızde anne olak kaynan olakkk:1::1::1::1::1:

bende yaptım ama akşam halvet edip sabah banyo yapmıştım

ben hayıt tohumunu günde bir kez içmiştim aslında iki kezmiş ama ben anca bir kez içebidim 1 çay kaşığı hayıtı bir su bardağı kaynayan suda 5..10 dakika bekletip içtim adet bitince başlıyosun ve adete bir hafta kala bıraktım

akşamdan halveti yap sabahada banyonu yap

ahh cnmm memnun oldum tanıştığımıza :16:bende 25 martta 26 yaşıma giricem cnm 1.5senedir ewliyim korunmadık bizde hemen olsun die ammaaa hala tık yok :5:bu ay da beklemedeyim süt buharı yaptım bende belim felaket ağrıyo ateşim aşırı derecede yüksek inşallah tutunur bebeğimizzzz gelir kucaklarımızaa :16:

cnm topiklerden baya bi araştırmıştım yapıcam die ama herkez öle yapmış ...allah niyetimizi biliyo gönülden af dileyip allaha sığınıp yapmışlar işte bende öle yaptım napimm bi umut iştee:31::31::31::31:

ben cook korkuyorum banyo olmayıncaa yada korkutuyolar kocıs bıle banyo oluyu ben ole gezdım dıye yetamıyoo offff ne yapcam suan benım adet 2 gunu kacıncı gunu baslayacam pekıı 6 gun falan suruyo

hşbldm cnmmm nasıl oldun normale döndünmü biras gülümmm

hşbldm cnm dünden daha iyiyim ama kötünün iyisiyim anlıcan ateşler basıp basıp duruyo bana neden acaba gülümm:44:

:16:
ateş basması nsl gelip geçomu? üşümede oluo mu??
arkidişlerimiz çağırmıştı onlara gittik ev gezzmesi yani. siz neler kaynatıyonuz ne çabuk ilerlemiş sayfalar bakamadım geçmişe
iyi yapmışsınız patitis ne yediniz ne içtiniz?? sorma bugün Maşallahhh:16::16:

ayyyy gercekten zor yaa.. yaklasik ayni süredir bekliyoruz.. sein daha uzun ama.. insallah diyorum canim hayirlisiyla olsun.. zaten gücümüzün yetmedigi yerde söyleyebilecegimiz son söz hayirlisi oluyor... benim de karnim agriyor adetime yaklasik bir hafta olmasina ragmen, sanirim sogan ya da sütten kaynaklaniyor.. atesim de yüksek seyrediyor. ama ates de belli olmuyor iste son günde düsüyor :50: az önce onu konusuyorduk kizlarla.. insallah artik gelsin bebeklerimiz dimi :31:

ewet bende çok rahatsız oldum aslında...belki günaha da girdim allah affetmemişte olabilir ama duş kesinlikle yasak deniyordu sıcak su yasak süpermenleri öldürüyor die ılık suylada üşütmemek imkansız riske atmamalıymışızz napiyimmm allahım çaresizlikten günahlara giriyorum sen affet beniii:14::14::14: senden başka kapı aratma bizleree:14::14::14:

Back
X