Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insallllaaaahhhh :31: karnimin her agrisi, her mide rahatsizligim bana acaba dedirtiyor.. ama sonu hep hüsran :14: artik zamani da geldi.. allahim hepimizin bebegini göndersin... ama ümidimiz var elbet bigün gelcek bebisler :emir_bebek:
tabii cnm elbet ki rabbim ne eylerse güzel eyler...ama işte birasda bizlerde keşke selamet gösterebilsekk ahh ahhh gelsin bebişerimizz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
pekı ne zman baslayacm kac dk durcam vee aynı sutu 3 gunmu kullancamm

ayyy cokmu soru sordum nee:24::24::24::24:

tatlım 15 gün çatlamış yumurtan ve o günleri iyi değerlendirmişsin 10 uncu günde düşmüş ama o inşallah yerleşme düşüşüdür ateşin çok iyi gidiyo maşallah inşallah bebeğin senledir

evet canim ama o cizgiye güvenmiyorum pek cünkü benim en koyu yumurtlama testim 17.günde cikti muhtemelen de yumurta 18. günde catladi.. cünkü siklusum 31gün sürüyor ortalama 17.-18. güne denk geliyor.. 10. günde düstü ama dedimya canim, 1saat erken ölctüm ve yarim saatte 0,1 derece farkediyor.. zaten saatini de girdigim icim beyaz nokta seklinde gösteriyor.. insallahhhh bi bebis vardir göbüste.. insaalh hepimizin bebegi göbüslerimizdedir :16:

zaten iki gömlek ütüleyecem ne zamandır üşeniyom eşimde kazak içine giydiği için yakaları iyi olanları giydi onlarda bitti bende mecbur iki tane ütüleyim dedim
kız utanmıyonmu al ütüle demeye sen alıp ütüleyiver benim gömlekleri sevaba girersin :1:

ablaaa kyamam sana yaparımda kocan sana dovusur ben utuyu beceremm aranızaı bozrım en ıyısı sen benımde kendı utulerını utule bende senn bulasıgı ısını yapayım anlasakk

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::16::16::16:

tabii cnm elbet ki rabbim ne eylerse güzel eyler...ama işte birasda bizlerde keşke selamet gösterebilsekk ahh ahhh gelsin bebişerimizz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

keske canim, ama zor yaa... bebek gördükce daha da zor oluyor.. ya bu konu gündemimizde oldugu icin bebekleri ve hamileleri daha cok görüyorum sokakta.. ya da bebek ve hamile sayisi cogaldi :1:

evet canim ama o cizgiye güvenmiyorum pek cünkü benim en koyu yumurtlama testim 17.günde cikti muhtemelen de yumurta 18. günde catladi.. cünkü siklusum 31gün sürüyor ortalama 17.-18. güne denk geliyor.. 10. günde düstü ama dedimya canim, 1saat erken ölctüm ve yarim saatte 0,1 derece farkediyor.. zaten saatini de girdigim icim beyaz nokta seklinde gösteriyor.. insallahhhh bi bebis vardir göbüste.. insaalh hepimizin bebegi göbüslerimizdedir :16:

yinede sen iyisini düşün inşallah hamilesin dir canım

pekı ne zman baslayacm kac dk durcam vee aynı sutu 3 gunmu kullancamm

ayyy cokmu soru sordum nee:24::24::24::24:

ayy cnm hiç önemli diil bebeğimmmm :16:
cnm reglinin 5.günü yapıyorsun sütlü maydonozu kaynatıryorsun bi kowaya dök kowanın üstüne çömel beline çarşaf yada battaniye sar lawaboya yakın ol çünkü hemen ihtiyaç duyabilirsinn :9:
eğer kullanmadığın bi kapta kaynatırsan aynı sütü tekrar kaynatıp oturabilirsin yine ama ertesi gün yeniden yapman lazım yani hergüne yeni bi kür:51:ok bebem totoya dikkat et çok yakma kendini zaten su gibi ter döküyorsunn o an ..en son da kocişin yanına koşşşşşşşş:40:

ablaaa kyamam sana yaparımda kocan sana dovusur ben utuyu beceremm aranızaı bozrım en ıyısı sen benımde kendı utulerını utule bende senn bulasıgı ısını yapayım anlasakk

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::16::16::16:

yok canım kocamın bir süredir ütüsüz gömlek giydiğini düşünürsek kızmaz zaten çok incelemez huysuz değildir yani yapabilirsin ütüleri:1:hem benim bulaşıklar şuan makinada yıkanıyor elde yıkanacaklarıda yıkadım ama camlarımı silersen ütülerini yapabilirim bak bu olur işte anlaştıkmı:34:

ayy cnm hiç önemli diil bebeğimmmm :16:
cnm reglinin 5.günü yapıyorsun sütlü maydonozu kaynatıryorsun bi kowaya dök kowanın üstüne çömel beline çarşaf yada battaniye sar lawaboya yakın ol çünkü hemen ihtiyaç duyabilirsinn :9:
eğer kullanmadığın bi kapta kaynatırsan aynı sütü tekrar kaynatıp oturabilirsin yine ama ertesi gün yeniden yapman lazım yani hergüne yeni bi kür:51:ok bebem totoya dikkat et çok yakma kendini zaten su gibi ter döküyorsunn o an ..en son da kocişin yanına koşşşşşşşş:40:

sagol annem ya allah bın defa razı olsunn inşallah en kısa zmanda hamıs kalırsun

sımdık benım ader 6 gun suruyooo

6. gun sut oturuyorumm snra 20 dk falan snra kocısım yanına halvet ole yyatorummm ertesı gun aksam gene aynı 3 bole 4 banyo olcm demıı dogru anlamısımm
:1::1::1::1:

yok canım kocamın bir süredir ütüsüz gömlek giydiğini düşünürsek kızmaz zaten çok incelemez huysuz değildir yani yapabilirsin ütüleri:1:hem benim bulaşıklar şuan makinada yıkanıyor elde yıkanacaklarıda yıkadım ama camlarımı silersen ütülerini yapabilirim bak bu olur işte anlaştıkmı:34:

ablacım utu yamakdan cam sılmeden ve tencere yıkmakdan nefset edrm senn ıcın camı sılerım ssede al s gomleklerıı anlasalımm:1::1::1:
bıde ıns yuksekde oturmuyosundur su kıs gununde agım kayr ne ederde olmek ıstemm daha bebk doguracamm yaaa:30::30::30::30:

keske canim, ama zor yaa... bebek gördükce daha da zor oluyor.. ya bu konu gündemimizde oldugu icin bebekleri ve hamileleri daha cok görüyorum sokakta.. ya da bebek ve hamile sayisi cogaldi :1:
cnm bizim şuan odak noktamız o olduğu için gözümüze batıyolar resmen :1:

kızlar bende çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar

iyi gejeler bebemmm:16:

heyttt başak hanım,bize pas vermemişin,papoştan sıkı performans beklemişin ama o da çekip gitmiş işte:19:
yoksam sen artık bizi beğenmiyon mu?:100::100::100::88::88::88:

ablacım utu yamakdan cam sılmeden ve tencere yıkmakdan nefset edrm senn ıcın camı sılerım ssede al s gomleklerıı anlasalımm:1::1::1:
bıde ıns yuksekde oturmuyosundur su kıs gununde agım kayr ne ederde olmek ıstemm daha bebk doguracamm yaaa:30::30::30::30:

aynen bende ütü cam ve halı koltuk silmekten nefret ederim ama kirli oluncada sinir olurum
tamam canım anlaştık getir gömlekleri... ben ikinci kattayım zaten havalar düzelince silersin ben şimdi soğukta kıyamam sana:60:

heyttt başak hanım,bize pas vermemişin,papoştan sıkı performans beklemişin ama o da çekip gitmiş işte:19:
yoksam sen artık bizi beğenmiyon mu?:100::100::100::88::88::88:

başakta güya 15 dk ya geliyodu yalancı 1 saat oldu hala yok ortalıkta:33:

aynen bende ütü cam ve halı koltuk silmekten nefret ederim ama kirli oluncada sinir olurum
tamam canım anlaştık getir gömlekleri... ben ikinci kattayım zaten havalar düzelince silersin ben şimdi soğukta kıyamam sana:60:

benım camları kım sılecekse ablaaa

5 katta otryorummm cook yuksekkk:30::30::30::30::30:

kadınların genelı cam sılmek utu yapmakdann tencere yımadan nefte edıyo sanırım kıme soorm aynı cvp allıymmm:1::1::1::1:

yok canım benim kaynanam ama hep merak etmişimdir yaşasaydı iyi anlaşırdık diye

nereye gidiyon ne yapcan

kız nazo görümce ye çıkıyorum akşamalrı rahatsız biraz bide yatılı misafir var. biras fazla durdum ama hala hatunlar çok

Back
X