- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kardeloş niye yazmıyon annem seni bekliyom yaaa uykuşum geldi ben gidiyom hadi sizde uyuyun bebişle
ay pardon canım yaa,çok çok özür,arkadaşlarla msn muhabbetine takılınca böyle oluyo
öpüyorum seni,iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeloş niye yazmıyon annem seni bekliyom yaaa uykuşum geldi ben gidiyom hadi sizde uyuyun bebişle
sen patitis olcaksın işteeeyediklerimiz yetmemiş ki puding yaptım şimdi onu yiyiyorum :))) bugece kalabalık burası maşallahh
bir sürü kişi gördüm. bol bol ünlü gördüm. yokdam sen ünlü birimisin?? futbolcu eşleri vardı bide???tüm güzellikleri rüyanda gör bebemm özellikle benii
iyi gejelerrrr
heyttt başak hanım,bize pas vermemişin,papoştan sıkı performans beklemişin ama o da çekip gitmiş işte
yoksam sen artık bizi beğenmiyon mu?:100::100::100::88::88::88:
senin emanet ettiğin hatunuda gördük sen kapıdan o bacadan![]()
kızlarrrr nazoşu gördüm rüyamda kızı oluyordu![]()
ay ne güsel hadi inşallah gerçek olur bizide hamiş gör rüyandakızlarrrr nazoşu gördüm rüyamda kızı oluyordu![]()
ben deldımmm
ohhh 2 ye kadaryatmısız kocıslee kalktık benı yemege gotrdu ordan ecık alısves yatıkk evımıze deldıkkk
sızler nasılsınız kaızlar basagımmm annem nasılsınn![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnn uyanın
ya bni niye kabul etmedin bengisu?? bak göremiyorum şimdi:100: canım bana doktor doğurmadan fıstığa lazer yasak dedi. bebek düşünüosan neden yaptırıosun? neyse nsl işe yaradımı onu yaz?
Aa kselcim moodcum hoş geldiniiz nasılsınız bakem?![]()
ben radyosyondan yasak biliorum sen yaptırdığın yerde diil kadındoüum doktoruna sor. ya nsl acıyomu bende çok istiorum. nsl incelmiş seyrekleşmemi.makinanın adını biliomusun?kuzum yeni göydüm kusuruma bakma bakabiliysin artıkın yesimleyimehadi yaa banada lazer doktoyum zararı olmas dedi hamişken yapılmıyomuş bi e yaptıran onca kişiye bişi olmuyoki noolcak sanki ben asıl bebiş olmadan bitsin istedim rahat ederim hamişliğimde diye 5.seansıma gittim dün ordanda kocişimle sinemaya 1453e gittik işte sonyada geldik evimize bi giyiştim mutfağa gece 1e doğru dötüm yer gördü
ama yahat ettim bugünde yarında edicem inşallah heheh hazıy pastalayım nasılsa fazla yaptıydım
biras yaradı canım evet incelmiş tüyler
![]()
selam canım hoşbuldum. ben bugün pek iyi değilim sürekli uyuyorum miğdem kötü ve canım hiçbişey yemek istemiyoo. zar zor bişeyler yedim. siz nasılsınız
selam canım hoşbuldum. ben bugün pek iyi değilim sürekli uyuyorum miğdem kötü ve canım hiçbişey yemek istemiyoo. zar zor bişeyler yedim. siz nasılsınız
ben radyosyondan yasak biliorum sen yaptırdığın yerde diil kadındoüum doktoruna sor. ya nsl acıyomu bende çok istiorum. nsl incelmiş seyrekleşmemi.makinanın adını biliomusun?
patitiscimmm hurma ye ve pekmez iç canım benimmm![]()