Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yediklerimiz yetmemiş ki puding yaptım şimdi onu yiyiyorum :))) bugece kalabalık burası maşallahh
sen patitis olcaksın işteee:16::16::16:
tüm güzellikleri rüyanda gör bebemm özellikle benii:9::9::9::12:
iyi gejelerrrr
bir sürü kişi gördüm. bol bol ünlü gördüm. yokdam sen ünlü birimisin?? futbolcu eşleri vardı bide???:1::1::1::1:

heyttt başak hanım,bize pas vermemişin,papoştan sıkı performans beklemişin ama o da çekip gitmiş işte:19:
yoksam sen artık bizi beğenmiyon mu?:100::100::100::88::88::88:

senin emanet ettiğin hatunuda gördük sen kapıdan o bacadan :10:

alın size alın terbiyesizler hemen fırsat mı kolluyodunuz:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57: benim görevim 3 dakikaydı ve süresini çoktan aştım bikerem. ben gitmişim 3 sayfa zor atlamışsınız püüüü diyorummm:33::33::33:

ben deldımmm :3::3::3:
ohhh 2 ye kadaryatmısız kocıslee kalktık benı yemege gotrdu ordan ecık alısves yatıkk evımıze deldıkkk

sızler nasılsınız kaızlar basagımmm annem nasılsınn :16::16:

kızlarrrr nazoşu gördüm rüyamda kızı oluyordu :52::52::52::52::52:
ay ne güsel hadi inşallah gerçek olur bizide hamiş gör rüyanda :46:

ben deldımmm :3::3::3:
ohhh 2 ye kadaryatmısız kocıslee kalktık benı yemege gotrdu ordan ecık alısves yatıkk evımıze deldıkkk

sızler nasılsınız kaızlar basagımmm annem nasılsınn :16::16:

oh ne güzel vallaa bende misafirlerle uğraştım bugün önce günüm vardı onları savdım sonrada 2 komşum geldi onlarla oturduk onlarada ikram ettim pastalarımdan yeni rahata erdim artıkın tembellik zamanı :68: belkilim yarın akşam çayada misafirim gelebilirmiş oh neyseki pastalarım var daha rahatım yaani :56: çok beğendiler pastalarımı heheyt çok marifetliyim tabi güsel yaparım ne yaptıysam hağur hupur yendi vallaa :125::60:

günaydınnnnnnnnnnnnnn uyanın :3::3::3::3::3::3::3:

ya bni niye kabul etmedin bengisu?? bak göremiyorum şimdi:100: canım bana doktor doğurmadan fıstığa lazer yasak dedi. bebek düşünüosan neden yaptırıosun? neyse nsl işe yaradımı onu yaz?

kuzum yeni göydüm kusuruma bakma bakabiliysin artıkın yesimleyime :46: hadi yaa banada lazer doktoyum zararı olmas dedi hamişken yapılmıyomuş bi e yaptıran onca kişiye bişi olmuyoki noolcak sanki ben asıl bebiş olmadan bitsin istedim rahat ederim hamişliğimde diye 5.seansıma gittim dün ordanda kocişimle sinemaya 1453e gittik işte sonyada geldik evimize bi giyiştim mutfağa gece 1e doğru dötüm yer gördü :14: ama yahat ettim bugünde yarında edicem inşallah heheh hazıy pastalayım nasılsa fazla yaptıydım :46: biras yaradı canım evet incelmiş tüyler :62:

kuzum yeni göydüm kusuruma bakma bakabiliysin artıkın yesimleyime :46: hadi yaa banada lazer doktoyum zararı olmas dedi hamişken yapılmıyomuş bi e yaptıran onca kişiye bişi olmuyoki noolcak sanki ben asıl bebiş olmadan bitsin istedim rahat ederim hamişliğimde diye 5.seansıma gittim dün ordanda kocişimle sinemaya 1453e gittik işte sonyada geldik evimize bi giyiştim mutfağa gece 1e doğru dötüm yer gördü :14: ama yahat ettim bugünde yarında edicem inşallah heheh hazıy pastalayım nasılsa fazla yaptıydım :46: biras yaradı canım evet incelmiş tüyler :62:
ben radyosyondan yasak biliorum sen yaptırdığın yerde diil kadındoüum doktoruna sor. ya nsl acıyomu bende çok istiorum. nsl incelmiş seyrekleşmemi.makinanın adını biliomusun?
selam canım hoşbuldum. ben bugün pek iyi değilim sürekli uyuyorum miğdem kötü ve canım hiçbişey yemek istemiyoo. zar zor bişeyler yedim. siz nasılsınız

patitiscimmm hurma ye ve pekmez iç canım benimmm:16::16::16:

selam canım hoşbuldum. ben bugün pek iyi değilim sürekli uyuyorum miğdem kötü ve canım hiçbişey yemek istemiyoo. zar zor bişeyler yedim. siz nasılsınız

ah canım yaa kıyamam :38: ama e olucak okadar şurda 1-2 ay daha sürer böle geçer sonra merak etme sıkcan e dişini artıkın kolaymı yaptınız siz o bebişi katlancan e kodarına :1: canım tuzlu kraker çubuk bisküvi grisini vs al bol bol sabah uyanır uyanmaz ondan at biraz ağzına öle kalk sabah bulantını keser o rahatçada güsel bi kahvaltı yapabilirsin böylecene sonrasında da ara ara böle miğdeni bastırıcak şeyler at arada ağzına yine ekşiden yağlı şeylerden falan uzak durmaya çalış bu aralar sebze çorba falan tüket yeşillik ye bol bol sütte iç oda iyi gelir miğdene özelliklede yatarken iç ne biiliim al işte öyle önlemler rahat edersin canım benim uyu zaten bol bol bu aralar uyuman iyi olur ama aç bırakma kendini sakın sürekli bişiileer at ağzına aralardada ok? kendinede bebişinede dikkat et kuzum :20:

ben radyosyondan yasak biliorum sen yaptırdığın yerde diil kadındoüum doktoruna sor. ya nsl acıyomu bende çok istiorum. nsl incelmiş seyrekleşmemi.makinanın adını biliomusun?

patitiscimmm hurma ye ve pekmez iç canım benimmm:16::16::16:

evet bi sormak lazım aslında aklımdada soramadım bi türlü evet biras acıyo ama dayanılmıycak gibim diil tabi tüylerini yoluyolar gibim hissediyon işte nasılsa aldırmıyozmu aynı acı işte tüylerin ne kaa inceyse okadar az acır zaten yok kalınlığı incelmişti henüz 8 seansa kadar yolu var bakalım adını tam bilmiyomda benim gittiğim soğutmalı olanı hava üslüyo bi yandanda lazer atan yeri böylece daha az yanıyo canı insanın :1:

Back
X