Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç para 8 seans?? ve ne kadar sürüo her seans?evet bi sormak lazım aslında aklımdada soramadım bi türlü evet biras acıyo ama dayanılmıycak gibim diil tabi tüylerini yoluyolar gibim hissediyon işte nasılsa aldırmıyozmu aynı acı işte tüylerin ne kaa inceyse okadar az acır zaten yok kalınlığı incelmişti henüz 8 seansa kadar yolu var bakalım adını tam bilmiyomda benim gittiğim soğutmalı olanı hava üslüyo bi yandanda lazer atan yeri böylece daha az yanıyo canı insanın![]()
Aa kselcim moodcum hoş geldiniiz nasılsınız bakem?![]()
iyidir canım sen??
kızzz şimdi gördüm seni bengisu sen de patitismişsin annemseninde cocuğun kselin avatarına benzer
![]()
Allah mutluğunuzu daim etsin sıkı sıkı sarılmışsın kocişine
![]()
yat canım bol bol kalkma iş yapma, büyüsün toton dolsun gobüğün pek kafiye yapamadımbende biras iyim kızlarr ağrılarım hala war salı günü olsa da test yaptırsam bi an önce inşallah gelmez kırmızılarr
kselcim sanada geçmiş olsun cnmm yorma kendinii gülümmm
papoşşşş kız sen de herkese pattis diyonnn![]()
bende biras iyim kızlarr ağrılarım hala war salı günü olsa da test yaptırsam bi an önce inşallah gelmez kırmızılarr
kselcim sanada geçmiş olsun cnmm yorma kendinii gülümmm
ben pattis gibim diilim yaa yüzüm yuvaylak sadecenee ühü işteee küsülü sanaa..Hiçte bikeyem benim bebişim dünya tatlısı oluy anasına çekeysee balından yenmes helede kız oluysa pek cim cime bişii olur
amin canım allah ayırmasın kimseyi sarılırım tabi çok aşıkız biz
![]()
papoşşşş kız sen de herkese pattis diyonnn![]()
kaç para 8 seans?? ve ne kadar sürüo her seans?
bi bileziğin var hasır gibim çoook şık kim taktıysa :123:gelinlikli resmindeçok beğendim
ama çok şeker yüzler patitis lafıda çokk yakışıoo![]()
ama neden dediğim avatar resmi çoook datlıııııııııı. canımcım ayrıca yuvarlak yüz iidir ki. Allah gönlünüze göre versin tatlım, sevginize sağlıkk..
![]()
kuzum seansına tüyünr göre değişiyokii 200le veya çoksa 250yle başlıyo her seansta 20-30 falan düşüyo işte tüylerin azaldıkça falan 3 ila 8 seans arası bitiyomuş işte benimki 8i bulcak gibi ama burda anca 1 seans bilemedin 2 seans falan yaptırabilirim yaza tayinciyiz ya 5 dakka anca sürüyo 15 gün sonra ücretsiz kontrolü oluyo kalanları temizliyolar sonra 2-3 ay sonra çıkınca bidaa gidiyon öyle yani hangi bileziğim kız burgu gibim olanımı diyon
Yaa bu arada iye b,tek benim yesmim vay yaa niye kimseley koymamıış kimin neye benzediğini nasıl bilceesbende kaldıycam bu gidişle yesmimi haa ona göyee
![]()
yok böle düz ama hasır gibim gözüküo. hasır dediysem ince bi işşilik oluo bilezikte hasırımsı. tayin nereleri yazdınız bengisu? gel tatlım gel balıkesire doğru![]()
kaldır tatlım bu başaks bile koymamış![]()
aşşağıdaki tembeller, emeğinize sağlık![]()
kızlarrrr nazoşu gördüm rüyamda kızı oluyordu![]()