Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam hanımlar banada topiğinizde yer varmı 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim ev hanımıyım 5 yaşında bir oğlum var ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük yaptım geçen hafta bebeğimin kalbi durdu nasip değilmiş oğluma kardeş yapmak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ayy bende oyalayı çok istiyom balıkesiy izmiy maymayis falaan hatta balıkesiyde nem yok diye çok istiyodum oyayı inşallah bi gün oluy :16: ama şuan yazamadık oyalayı başka batı tayinine inşallah
Kayseri malatya nevşehir bartın samsun bunları yazmış kocişim güsel yerler bakalım inşallah bunlardan biri çıkar :46: başka kötü biyere yollamasınlarda inşallah :50: hmm valla bi kaçı hariç bileziğin ne bilezik kaldıı ne altın nede para borca gitti hep yaa :14:

kıyamam yaaaa olsun sağlık olsun hepimizin öle kimsede altın maltın kalmıo:50:
karacı mı eşin bengisu? balıkesir yazmayın:50: ben hiç sevmedim buraları isteyerek geldik güzel sanıodum hiççççç beğenmedim ve alışamadık:120::120::120::120::120::120::120::120:

saanki sen kooydunda baktım sende koymamışsıın kselde :19: ne bilek neye benzediinizii :19:
çaktırmaaaaa:1::1::1: bu başak koymadan koymuycam ben:57:
geçmişi okuyoduk heralde bakalım geçmişte dedikodumuz yapılmışmı diye:40:
aferin okuyun:27:
selam hanımlar banada topiğinizde yer varmı 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim ev hanımıyım 5 yaşında bir oğlum var ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük yaptım geçen hafta bebeğimin kalbi durdu nasip değilmiş oğluma kardeş yapmak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

olmazmı ya hoşgeldin çok geçmiş olsun Rabbim başka acı yaşatmasın:50: Allah sana eşine ve oğluşuna sağlık, ömür ağız tadı versin tatlım, yüreğine sağlık..:16::16:

yer yoksada sıkışırık annem hoşgeldinnnn:42::42::42::42::42:

papoşşş kız kalk bakimmm ordann misafirimiz varrrrr

ay bu papoşunda minderi kalın geldi kalkmak bimiyo:110::110::110::110::110::110::110::110:

a.s canım hoşgeldin aramıza

uf çok canım sıkılıyo bugün benden performans beklemeyin fazla:31:

a.s canım hoşgeldin aramıza

uf çok canım sıkılıyo bugün benden performans beklemeyin fazla:31:
noooldu neye sıkıldı canın??????
valla doğru söylüyo insan gibiyim:24::24:

nazoda koca toto bi insana benziyo:25::25:
:60::60::60::60::60::60::60::60: nazo:32::32::32::32:
yer yoksada sıkışırık annem hoşgeldinnnn:42::42::42::42::42:

papoşşş kız kalk bakimmm ordann misafirimiz varrrrr

ay bu papoşunda minderi kalın geldi kalkmak bimiyo:110::110::110::110::110::110::110::110:

ben oturmuyorum yatıyorum o minderdeki bengisu onu kaldır

sende ses ver sevinççim?

valla doğru söylüyo insan gibiyim:24::24:

nazoda koca toto bi insana benziyo:25::25:

ben inkar etmiyomki koca toto olduğumu zaten son günlerde iyicene aldı başını gitti kilolar

çok mu patitis??? çok mu çirkin?? nsl biiri anlat kuzum bize bu sultanın peçesini indir bize:47:

anlatayım çıtı pıtı güzel bi hatun $barbie.gif

bgün çok güzel bi hava vardı bende eve tıkıldım kaldım gezecek kimsede yoktu canım sıkıldı işte

Back
X