- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
saanki sen kooydunda baktım sende koymamışsıın kseldene bilek neye benzediinizii
![]()
benimde 1 tane resim var yüklediğim başkada beceremedim boyutları büyük geliyo heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saanki sen kooydunda baktım sende koymamışsıın kseldene bilek neye benzediinizii
![]()
ayy bende oyalayı çok istiyom balıkesiy izmiy maymayis falaan hatta balıkesiyde nem yok diye çok istiyodum oyayı inşallah bi gün oluyama şuan yazamadık oyalayı başka batı tayinine inşallah
Kayseri malatya nevşehir bartın samsun bunları yazmış kocişim güsel yerler bakalım inşallah bunlardan biri çıkarbaşka kötü biyere yollamasınlarda inşallah
hmm valla bi kaçı hariç bileziğin ne bilezik kaldıı ne altın nede para borca gitti hep yaa
![]()
kızım insana benziyom ben vallaaaa neye benziycemYaa bu arada iye b,tek benim yesmim vay yaa niye kimseley koymamıış kimin neye benzediğini nasıl bilceesbende kaldıycam bu gidişle yesmimi haa ona göyee
![]()
nazoooooooooooo hakkındaki söylenenlerr![]()
kaldır tatlım bu başaks bile koymamış![]()
aşşağıdaki tembeller, emeğinize sağlık![]()
![]()
kızım insana benziyom ben vallaaaa neye benziycem![]()
çaktırmaaaaasaanki sen kooydunda baktım sende koymamışsıın kseldene bilek neye benzediinizii
![]()
aferin okuyungeçmişi okuyoduk heralde bakalım geçmişte dedikodumuz yapılmışmı diye![]()
selam hanımlar banada topiğinizde yer varmı 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim ev hanımıyım 5 yaşında bir oğlum var ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük yaptım geçen hafta bebeğimin kalbi durdu nasip değilmiş oğluma kardeş yapmak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
selam hanımlar banada topiğinizde yer varmı 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim ev hanımıyım 5 yaşında bir oğlum var ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük yaptım geçen hafta bebeğimin kalbi durdu nasip değilmiş oğluma kardeş yapmak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben gördüm başağı insan gibi insan![]()
ben gördüm başağı insan gibi insan![]()
çok mu patitis??? çok mu çirkin?? nsl biiri anlat kuzum bize bu sultanın peçesini indir bize![]()
noooldu neye sıkıldı canın??????a.s canım hoşgeldin aramıza
uf çok canım sıkılıyo bugün benden performans beklemeyin fazla![]()
valla doğru söylüyo insan gibiyim
nazoda koca toto bi insana benziyo![]()
yer yoksada sıkışırık annem hoşgeldinnnn
papoşşş kız kalk bakimmm ordann misafirimiz varrrrr
ay bu papoşunda minderi kalın geldi kalkmak bimiyo![]()
anlatayım çıtı pıtı güzel bi hatunEki Görüntüle 360194