Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

noooldu neye sıkıldı canın??????

:60::60::60::60::60::60::60::60: nazo:32::32::32::32:

ben oturmuyorum yatıyorum o minderdeki bengisu onu kaldır

sende ses ver sevinççim?

hih yakaladım senii iyiki bakmışım geçmişe biara çevrim dışı oldum diye hemende üstüme iftiya atmışsın yaa puu sana :19: ben mindeyinde falan otuymuyom kimsenin kendi cici kıymızı koltuğumda otuyuyom hıh :19: bu arada evet eşim karacı jandarma diyim kısaca :1:

tööbe estağfirullahhhhhhhhh

utanırım haaaaaa papoşşşşşşşş

utanırsam kelleni vurdururummmm

çok utandırma beniiiiiiii

hepimiz sultanızzzzzzzzzz hepimiz başakızzzzzzzzzzzzzz

hatta hasekisiniz lütfen:42::42::42::42:

hepimiz başakızzz:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113: yakın dağıtın haremiii

burdayım benim kociş nette bir şeye baktıda o yüzden yazamadım bu arada aranızda Adanalı veya Kahramanmaraşlı varmı?

benim kociş antepli ben vayım sayılıy :3: hoş geldin canım aramıza üzülme yaa bir tane oğluşun varmış allah ona uzun ömür versin başkada olur üzülme hiç olmayanlar naapsın dert ettiğin şeye bak :20:

hih yakaladım senii iyiki bakmışım geçmişe biara çevrim dışı oldum diye hemende üstüme iftiya atmışsın yaa puu sana :19: ben mindeyinde falan otuymuyom kimsenin kendi cici kıymızı koltuğumda otuyuyom hıh :19: bu arada evet eşim karacı jandarma diyim kısaca :1:
akçaya olabilir sizin ne güsel:16::16::16: aşkolsun gittiğini bşle farketmedim ki
benim bat daha belli değil geçen hafta kürtaj oldum hala devam kanamalar tarih belli olunca onuda söylerim sultanlar ağalar :1:
canım nar suyu ve maydanoz suyu içini temizler bende düşükte yaptım ii geldi
evet pozitif enerjinizi resmen hissettim bana iyi geldi moralim sıfırdı biraz toparladım sağolun arkadaşlar..:16:
takıl bise hayatını yaşa:1::1::1: baş şimdi birasdan harem dansı yapıcas bi yandan mabadımızı sallayıp bi yandan gel gel deyip bi yandan tak tak git diycez. göster başakscım:32:

benim kociş antepli ben vayım sayılıy :3: hoş geldin canım aramıza üzülme yaa bir tane oğluşun varmış allah ona uzun ömür versin başkada olur üzülme hiç olmayanlar naapsın dert ettiğin şeye bak :20:

teşekkür ederim evet Allah oğluma sağlık sıhhat versin olmayanlara da yardım etsin. Bende bir tane olduğu halde neler yaşadım Allahım olmayana sabır versin yardım etsin hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

:42::42::42::42::42::42::42::42:

akçaya çok uzak kalıorum zaten.:50:havacı benim eşim bandırmadayız biz:43::43::43::43:
siz nere yazdınız tayin didim??

aa sendemi asker eşisin ne güseel :46: oh valla ne güsel havacıymış seninki rahat oluyo onların çalışma şartları bizimkilerde garibim 24-24 çalışıyolar :50:
canım yazdıydım yerleri ama görmedin galiba
kayseri malatya nevşehir samsun bartın yazmış kocişim hayırlısı inşallah iyi bi yere düşeriz.. :46:

evet pozitif enerjinizi resmen hissettim bana iyi geldi moralim sıfırdı biraz toparladım sağolun arkadaşlar..:16:

teşekkür ederim evet Allah oğluma sağlık sıhhat versin olmayanlara da yardım etsin. Bende bir tane olduğu halde neler yaşadım Allahım olmayana sabır versin yardım etsin hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

bize bi gelen bidaa vaz geçemiyo bizden zaateeen :62: amin canım cümlemize versin :46: darısı bize artıkın :16:

aa sendemi asker eşisin ne güseel :46: oh valla ne güsel havacıymış seninki rahat oluyo onların çalışma şartları bizimkilerde garibim 24-24 çalışıyolar :50:
canım yazdıydım yerleri ama görmedin galiba
kayseri malatya nevşehir samsun bartın yazmış kocişim hayırlısı inşallah iyi bi yere düşeriz.. :46:

inşallah hayırlı tayin yerleri olur. newşehir olsun oralar çok güzell:16::16:

ben az çıkıyorum telefonla konuşacam biraz sonra gelirim yine görüşürüz

kızlar sanırım adet olucamm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
çok sancım var çoooooooooooooooooooooooooooookkk offfffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff

kızlar sanırım adet olucamm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
çok sancım var çoooooooooooooooooooooooooooookkk offfffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff
üzülme kuzum yaa bi dahaki aya inşallah :34: çoksa sancın dayanamıyosan bi minoset falan iç canım menim :34:
amin inşallah. Bana bugünlük müsade hanımlar ilaç içtim uyku bastı görüşmek üzere iyi geceler..:34:

tamam canım hoşçakaal :5: yine gel olurmu topiğimizi kendi topiğin bil aramızdasın artık öpüldün :21:

Back
X