noooldu neye sıkıldı canın??????
nazo
ben oturmuyorum yatıyorum o minderdeki bengisu onu kaldır
sende ses ver sevinççim?
hih yakaladım senii iyiki bakmışım geçmişe biara çevrim dışı oldum diye hemende üstüme iftiya atmışsın yaa puu sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noooldu neye sıkıldı canın??????
nazo
ben oturmuyorum yatıyorum o minderdeki bengisu onu kaldır
sende ses ver sevinççim?
tööbe estağfirullahhhhhhhhh
utanırım haaaaaa papoşşşşşşşş
utanırsam kelleni vurdururummmm
çok utandırma beniiiiiiii
hepimiz sultanızzzzzzzzzz hepimiz başakızzzzzzzzzzzzzz
evet cnmmmm eğlenceli bi topik burasıııııı çokkkkkk eğlenceli
hedefimizde neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmak![]()
burdayım benim kociş nette bir şeye baktıda o yüzden yazamadım bu arada aranızda Adanalı veya Kahramanmaraşlı varmı?
akçaya olabilir sizin ne güselhih yakaladım senii iyiki bakmışım geçmişe biara çevrim dışı oldum diye hemende üstüme iftiya atmışsın yaa puu sanaben mindeyinde falan otuymuyom kimsenin kendi cici kıymızı koltuğumda otuyuyom hıh
bu arada evet eşim karacı jandarma diyim kısaca
![]()
canım nar suyu ve maydanoz suyu içini temizler bende düşükte yaptım ii geldibenim bat daha belli değil geçen hafta kürtaj oldum hala devam kanamalar tarih belli olunca onuda söylerim sultanlar ağalar![]()
takıl bise hayatını yaşaevet pozitif enerjinizi resmen hissettim bana iyi geldi moralim sıfırdı biraz toparladım sağolun arkadaşlar..![]()
benim kociş antepli ben vayım sayılıyhoş geldin canım aramıza üzülme yaa bir tane oğluşun varmış allah ona uzun ömür versin başkada olur üzülme hiç olmayanlar naapsın dert ettiğin şeye bak
![]()
akçaya çok uzak kalıorum zaten.havacı benim eşim bandırmadayız biz
siz nere yazdınız tayin didim??
evet pozitif enerjinizi resmen hissettim bana iyi geldi moralim sıfırdı biraz toparladım sağolun arkadaşlar..![]()
teşekkür ederim evet Allah oğluma sağlık sıhhat versin olmayanlara da yardım etsin. Bende bir tane olduğu halde neler yaşadım Allahım olmayana sabır versin yardım etsin hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
aa sendemi asker eşisin ne güseeloh valla ne güsel havacıymış seninki rahat oluyo onların çalışma şartları bizimkilerde garibim 24-24 çalışıyolar
canım yazdıydım yerleri ama görmedin galiba
kayseri malatya nevşehir samsun bartın yazmış kocişim hayırlısı inşallah iyi bi yere düşeriz..![]()
selam....... nasılsız kızlar????
bize bi gelen bidaa vaz geçemiyo bizden zaateeenamin canım cümlemize versin
darısı bize artıkın
![]()
hoşbuldum canım sağol,iyi diyelim iyi olsun bendeehoş geldin dumancım iyiyiz sen nasılsın?![]()
selam....... nasılsız kızlar????
a.s canım hoşgeldin
benim canım sıklılıyo gezmek istiyom inşallah yarında hava güzel olurda eşiminde izin günü gezeriz![]()
slmmm dumancımmmselam....... nasılsız kızlar????
amin inşallah. Bana bugünlük müsade hanımlar ilaç içtim uyku bastı görüşmek üzere iyi geceler..![]()
inşallah hayırlı tayin yerleri olur. newşehir olsun oralar çok güzell![]()
üzülme kuzum yaa bi dahaki aya inşallahkızlar sanırım adet olucamm
çok sancım var çoooooooooooooooooooooooooooookkk offfffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff
amin inşallah. Bana bugünlük müsade hanımlar ilaç içtim uyku bastı görüşmek üzere iyi geceler..![]()