Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar sanırım adet olucamm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
çok sancım var çoooooooooooooooooooooooooooookkk offfffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff
canım yaa belki tutmuştur onun ağrısıdır, insan hamile oluncada adet belirtilerini yaşıyo biliyosundur sende... olumsuz düşünme lütfen...:30::30:

kızlar sanırım adet olucamm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
çok sancım var çoooooooooooooooooooooooooooookkk offfffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff

neden of uyorsunkı adet oldugun bıle yumutladıgının gostergesındır cok sukur kı oluyorsun yanıya olamayanları dusunursen ooooo sukretmek gerek ınsallah bır gun hamıle kalırsak adet oldugumuzacokmemnun kalacagız ondan oflama cnm

üzülme kuzum yaa bi dahaki aya inşallah :34: çoksa sancın dayanamıyosan bi minoset falan iç canım menim :34:

tamam canım hoşçakaal :5: yine gel olurmu topiğimizi kendi topiğin bil aramızdasın artık öpüldün :21:
canım yanlış hatırlamıyosam papatyac tüp bebek yaptırmamışmıydı ? onun sonucunu bekliyodu diye hatırlıyorum ben amaa:14::14:

papoş diye hatırlıyorum ya hani dün akşam da yazmıştı zaten banyo yapamıyorum tutunmayı engelliyomuş diye...:(

ben dün giyemedimki hiiç :26: bilmiyom ondan ay engelliyomuymuş bıcı yaa a hiç duymamıştım tüp bebişde engellediğinii :53: ilişkiden sonra hemen bıcı alınmayac ağını biliyom en az 2-3 saat geçmeliymiş bide su çok sıcak olmamalıymış okaday yaani :1:

ben dün giyemedimki hiiç :26: bilmiyom ondan ay engelliyomuymuş bıcı yaa a hiç duymamıştım tüp bebişde engellediğinii :53: ilişkiden sonra hemen bıcı alınmayac ağını biliyom en az 2-3 saat geçmeliymiş bide su çok sıcak olmamalıymış okaday yaani :1:

valla tatlım ben ilişkiden sonra banyonun hamile kalmayı engelleyeceğine de inanmıyorum, ziraa her ilişkiden sonra koşa koşa banyoya giderim hamile kalmamı da engellemez yani,,, yok ayakları havaya dik yok sağa sola dön bilmem ne bence hepsi boş tutunacaksa tutunuyo o bebiş.

ay ne güsel hadi inşallah gerçek olur bizide hamiş gör rüyanda :46:

oh ne güzel vallaa bende misafirlerle uğraştım bugün önce günüm vardı onları savdım sonrada 2 komşum geldi onlarla oturduk onlarada ikram ettim pastalarımdan yeni rahata erdim artıkın tembellik zamanı :68: belkilim yarın akşam çayada misafirim gelebilirmiş oh neyseki pastalarım var daha rahatım yaani :56: çok beğendiler pastalarımı heheyt çok marifetliyim tabi güsel yaparım ne yaptıysam hağur hupur yendi vallaa :125::60:

slm kzılarr ben gelmıstım kımse yoktuu:19::19: snra hepınz gelmıssınız yaaa

bengısuu tat:19:lım neler yaptımmm bende mısfr cagrcmda hamur ıs yapmaya usenyrmm:1::1::1:

valla tatlım ben ilişkiden sonra banyonun hamile kalmayı engelleyeceğine de inanmıyorum, ziraa her ilişkiden sonra koşa koşa banyoya giderim hamile kalmamı da engellemez yani,,, yok ayakları havaya dik yok sağa sola dön bilmem ne bence hepsi boş tutunacaksa tutunuyo o bebiş.

bencede canım yaa banyo niye engelliyo diyolar bende anlamadım :26:

Huu milleeet niye yazmıyonuuuz uyudunuzmu ayol pc başındaa :20:

kız ben çıkınca burda sohbet mohbet kalmıyo anam yaaaaa

valla kusura bakmayın kıslar beni çağıdılar hemen çıkmak zorunda kaldımdı

ama geldimmmmmmm canlarımmmm

papoşş nereye gittiii kız bengi

Hayvana benziycek halin yok heyalde bizde biliyos insana benzediini tipinizi meyak ediyos heyalde :19:
:
:9::9::9::9::9::9::9:
benim 28 mart inşallah gelmez :36:
inşallah nazoo dualarımız o zatenn:16::16::16::16::16::16::16:
benim bat daha belli değil geçen hafta kürtaj oldum hala devam kanamalar tarih belli olunca onuda söylerim sultanlar ağalar :1:
canımmm belli olunca haber et
evet pozitif enerjinizi resmen hissettim bana iyi geldi moralim sıfırdı biraz toparladım sağolun arkadaşlar..:16:

cnm sık sık gel tamammı bizi ihmal etmeee seni listeye ekliyoruzzzzzzz

slm kzılarr ben gelmıstım kımse yoktuu:19::19: snra hepınz gelmıssınız yaaa

bengısuu tat:19:lım neler yaptımmm bende mısfr cagrcmda hamur ıs yapmaya usenyrmm:1::1::1:

valla çok güsel rengarenk bi börek yaptım bayıla bayıla yidi herkes :1:
Meşhur yaş pastamdan yaptım
Kısır yaptım
Mozaik pasta yapıp attıydım önceden buzluğa onu çıkardım
Bide çörek otlu tuzlu kurabiye yaptım bu kadaaay :1:
yarınada kısıy yerine sarma pişircem belkim böyek yerinede pizza yaparım diycem ama vaz caydım buzluktaki kalan böyekimi kesip buzluğa gene onu pişiyiyim heyalde :1:

duman kuzum naber annnem inşallah bugün geç kalkmışındırrr geç yatıcaz çünküü

belinayım annem sen regl oldunmu

Kısır yaptım
yarınada kısıy yerine sarma pişircem belkim böyek yerinede pizza yaparım diycem ama vaz caydım buzluktaki kalan böyekimi kesip buzluğa gene onu pişiyiyim heyalde :1:
tamam tamam anlatmaaa acıktım yahuuuu bi tarafım şişcek :20::20:

Kısır yaptım

benımde pızzam pek mesurdur cnm yaaa hamur ısını yapayı cok sevymmm bu aralar usuegeclıgım tututu:1::1::1::1::1::1:

oldum bebgım sana da yazmıstım gozunden kactı dmekkı :16::16::16::16: 2 nisan yenı battt

ayy erken kalktım bugün cnm zaten midem bulanıp duruyo yarım saate bayılırım herhalde yemek koydum da onun pişmesini bekliyorum beklerken de midem bulanıyo hani korunmasam hamilemiyim dicem o kadar bulanıyorum yaaaa:26::26:

Back
X