vallaa bende bebişime ciciley yatak ayaba falan almamak için zoy tutuyom kendimi yaa bakmaya başladım ama yatağına arabasına falan yatağını oyun parklı olanından alcam meselaa ayabasınıda 3 büyük tekeyleklisinden falan alacam vs. ayaştıyıyom işte yavaş yavaşay biyan önce olaydı bebişimiz yaa çok canım çekti bak bebişi yine yaa
bu arada benim adetimde leke şeklinde oluyodu yaa hatta bi kaç ay 2-3 haftaya bi damla damla ve sık adet göymeye başlamıştım yaa sonya progesteron 100 mg verdiydi doktor 4 ay kullandım öyle düzene girdi sonra 1 ay klomen kullandım en sonundada geçen ay incir kürü yaptım kendime 33. günümde adet oldum işte ve güsell adet gördüm bu sefer incir kürü sağolsun
bakalım bu ay ne zaman gelcek en son 8 şubattı batım :26: ve yumurtlamadım sanırım bu ay yumurtladıysamda geç yumurtlamışımdır çünkü 14.günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10 gün daha yumurtlama dörünmüyo diyodu belkim 22. günümde falan yumurtlamışımdır ama umarım yaani :18:
bende cook gusel pembıss odalr begendım sonracm gecen kocıs oyuncaklar almıss
yemek yemek ıcın sandalyesıı oyuncak evv oyuncakk mutfakk ayy neler begendm olsaaa bı oyy gurban olurum bebgımee gelse annesı ona neler alckk ohhh