- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
sanırım saracım yaabaşak hatun erenayefe ne zamandır yok ama onun yıldızları hala kırmızı torpil yapıyosun hııııı![]()
oda yardımcı ya

bu topik ikimizn fikriydi o yüzden

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım saracım yaabaşak hatun erenayefe ne zamandır yok ama onun yıldızları hala kırmızı torpil yapıyosun hııııı![]()
kız olck bılyrmmmmm adıda belınay olckk![]()
deneyim bari o kadar para döküldüasıl onu dene canım o hamiş kalabilmek için kselimizin eşinin spermlerinin ileri hareketliliği yoktu canım 2 ay keçi boynuzu kürü içirdi kocişine bide o preseed jel kullandı hamiş kaldı kendide inanamadı hamiş kalmam imkansız diyodu çünkü işi zordu ama allahım mucizesini gösterdi işte tavsiye ederim canım banada o söylemişti kullan diye kayganlaştırıcı özelliğide varki daha rahat hareket edebiliyodur canım evet fiyatı biraz tuzlu 90a 100e 115e istediğin paket şeklinde vardı o sitede ben ovulasyon ve gebelik testlisini beğenmiştim 115e olan ama almadım tabi şimdilik
yok tatlım emekli olmayı planlıyorumm
ankaraya gideyim gelince daha güzel bir iş bakarım yada tamamen ev hatunu olurum diye planlıyorum![]()
nazocum snin smileyde canımı mandalina çektirdi.
![]()
afiyet olsun tatlımmm topikimz de listemizde çok önemli bizim için1 saat önce bakmıştım canım eline koluna sağlık![]()
kim göstermedi benim yüzümden kız ne yaptım yineeeeeeehep bu başağın yüzünden bi göstermedin kendini![]()
afiyet olsun tatlımmm topikimz de listemizde çok önemli bizim için
Kim göstermedi benim yüzümden kız ne yaptım yineeeeeee![]()
tkb nin içine öyle doğmuştur nazomm bilmem ki:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:başak ben 28 mart demiştim sen 27 yazmışın gerçi bu ayda 3 gün erken olmuştum bakalım önümüzdeki adetimiz nasıl olacak![]()
hergün 1. sayfayı kontrol etsen kimlerin çıkarıldığını fark edersinben pek bi değişiklik göremedim canım değişen listede yaa kimleyi kaç kişiyi sildinki kız daha fazla silincek kişi vay bence oyda topikte hiç göymediğim isimley gezyo daha oydaaçoğunu tanımıyom bilem ben
![]()
dur ben sana karacalı gösteriyim.başakcım bu karacal geliyomu hayla topiğe yaa hiç görmedimde soonracıımaaa myhos pınargrkn falan? pelin geliyo galiba dimi bu karacal kim yaav taktım bal şi,mcik hiç görmedim onu :26:
seni görmedim diye üzüntüden adet oluodum az kalsınYaaaaa
canım işi bırakırsan kaynanayla hergün yüzyüze böle hava alıosundur tamamen evde oturma, ne iş yapıodun başakcım?
bende bebişime koymayı düşündüğüm isimlerden biri belinay alt komşumuzun kızının ismi ondan duymuştum bak düşündüğüm isimler
bengisu
belinay
tuana
ecrin
alara vs
şimdilik bu kadarı geliyo aklıma![]()
bende bebişime koymayı düşündüğüm isimlerden biri belinay alt komşumuzun kızının ismi ondan duymuştum bak düşündüğüm isimler
bengisu
belinay
tuana
ecrin
alara vs
varsa sende mandalina ye canım![]()
papoşumm TKB topik kurulu başkanı işteeeetkb kim o zaman??:18::18::18::18::18:
başakscım ya sen benim bidenemsin ya görmek iistiorum ben seni![]()
hepimiz başakız demişin ama suratıma çizgi atmışın bu ne papoş :113:hatta hasekisiniz lütfen
hepimiz başakızzz:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113: yakın dağıtın haremiii
Allah'tan hamile değilsin üzüntüden beebği düşürürdün kızzzzzzzz
yok iyiki hamile değilim yoksam beebkin vücudunda mandalina resmi çıkıcaktı![]()
Eki Görüntüle 360345 Allahımmm Kırkbinkere MAAAŞALLAHHH NAZARLARDAM KORUSUN, BAHTI, ÖMRÜ GÜZEL OLSUN ŞUNA BAKIN YAAAAA![]()
hepimiz başakız demişin ama suratıma çizgi atmışın bu ne papoş :113:
bune kızzzzzzz yazıkkkkkkk![]()
bengisu
belinay
tuana
ecrin
alara vs