Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

asıl onu dene canım o hamiş kalabilmek için kselimizin eşinin spermlerinin ileri hareketliliği yoktu canım 2 ay keçi boynuzu kürü içirdi kocişine bide o preseed jel kullandı hamiş kaldı kendide inanamadı hamiş kalmam imkansız diyodu çünkü işi zordu ama allahım mucizesini gösterdi işte tavsiye ederim canım banada o söylemişti kullan diye kayganlaştırıcı özelliğide varki daha rahat hareket edebiliyodur canım evet fiyatı biraz tuzlu 90a 100e 115e istediğin paket şeklinde vardı o sitede ben ovulasyon ve gebelik testlisini beğenmiştim 115e olan ama almadım tabi şimdilik
deneyim bari o kadar para döküldü:50: Onuda alalım bi zahmet:1:
yok tatlım emekli olmayı planlıyorumm

ankaraya gideyim gelince daha güzel bir iş bakarım yada tamamen ev hatunu olurum diye planlıyorum:12::12::12:

canım işi bırakırsan kaynanayla hergün yüzyüze böle hava alıosundur tamamen evde oturma, ne iş yapıodun başakcım?

başak ben 28 mart demiştim sen 27 yazmışın gerçi bu ayda 3 gün erken olmuştum bakalım önümüzdeki adetimiz nasıl olacak :33:
tkb nin içine öyle doğmuştur nazomm bilmem ki:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
ben pek bi değişiklik göremedim canım değişen listede yaa kimleyi kaç kişiyi sildinki kız daha fazla silincek kişi vay bence oyda topikte hiç göymediğim isimley gezyo daha oydaa :19: çoğunu tanımıyom bilem ben :19:
hergün 1. sayfayı kontrol etsen kimlerin çıkarıldığını fark edersin :38::38::38:
başakcım bu karacal geliyomu hayla topiğe yaa hiç görmedimde soonracıımaaa myhos pınargrkn falan? pelin geliyo galiba dimi bu karacal kim yaav taktım bal şi,mcik hiç görmedim onu :26:
dur ben sana karacalı gösteriyim.

karacal ilk başlarda çok fazla gelirdi ama çalışıyor kendisi sadece gündüz saatlerinde burda olurdu

sonra ben iş değiştirince gündüz muhabbetleri bitti o yüzden karacalda bayağıdır gelmiyor

aslında kkya geliyor ama buraya uğramıyor

suyu ısındı onunda haklısınız

canım işi bırakırsan kaynanayla hergün yüzyüze böle hava alıosundur tamamen evde oturma, ne iş yapıodun başakcım?

tatlım şu an parttime bir işte çalşıyorum.

farklı düşüncelerim var bu ara o yüzden.

normalde asla evde oturmak istemem.

yoksa bunlarla akşama kadar ne yaparım:30::30::30:

bende bebişime koymayı düşündüğüm isimlerden biri belinay alt komşumuzun kızının ismi ondan duymuştum bak düşündüğüm isimler
bengisu
belinay
tuana
ecrin
alara vs
şimdilik bu kadarı geliyo aklıma :1:

bende geçen akşam bi sitede görmüştüm kadın ikizlerine bengisu ve belinay koymuş siz aklıma geldiniz

bende bebişime koymayı düşündüğüm isimlerden biri belinay alt komşumuzun kızının ismi ondan duymuştum bak düşündüğüm isimler
bengisu
belinay
tuana
ecrin
alara vs

tuana ısmıde cook gusel cnm ben bebek olana kadar cok ısım degıstrrm daha kaynana ve kayın baba baskısı var onların ısmını koyacakmısım yaa:14::14::14::14::14::14:
ben heveslendım ısımelrı koymak ıstyommm:50::50::50:

tkb kim o zaman??:18::18::18::18::18:

başakscım ya sen benim bidenemsin ya görmek iistiorum ben seni:43::43::43:
papoşumm TKB topik kurulu başkanı işteeee

ama ben diilimmmmm anladınmı yavrum

kendi başına ayrı bir bünye o.

bende ona üyeyim sizler gibiii farkım yok yaniii:42::42::42::42::42:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Allah'tan hamile değilsin üzüntüden beebği düşürürdün kızzzzzzzz

hamile kalırsam birgün göstermek zorundasın burdan bu sonucu çıkarıyorum:1::1: He he.

Kızlar ben hem sancı hem uyku böle oldum yine:35::35::35::35: Ben kaçar:14::14::14: Rüyanızda beni görün demiyorum nazı görüosunuz neyse görün onu. Allaha emanet olunnn en güzel hayırlı çıkacak rüyaları görün:16::16::16::16::54::54::54::54::54::54:

bengisu
belinay
tuana
ecrin
alara vs

benim kızımın adı belli

"ASEL":16::16::16::16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ama kız yok ortada:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X