Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşkek yapmasını bilen varmı aranızda???
inşallah kılarz cnm![]()
sara abla aksama ne pısırecen
bana mercımeklı bulgr pılavı tarıfı vercektnn![]()
günaydın arkadaşlarrr sizi özledim cuma günü erken çıktım hastaneye gittim üçlü tarama sonucumu aldım iyi çıktı
![]()
akşama dünden kln kuru fasulyem ve kara lahana sarmam var yanına bide bulgur pilavı ypacam tamam
mercimekli bulgur pilavı tarifi şöyle
yeşil mercimekleri yıkıosun pişiriyosun ve suyunu süzüyosun.tencereye sıvı yağı koyuyosun pişen mercimekleri içine atıosun bi ikikere çevirip suyunu tuzunu ve bulgurunu koyuyosun pişiriyosun.çok lezzetli bi pilavdır ve yanında salata ve balık kızartması harika gider![]()
bişey değil canım menim![]()
moralın nasıl ablacımmmm topladınmı kenıdnıı
preseed kullandmı abla sen:44::44::44:
merhaba canım ben kullandım preseed. onla ilgili bişey soracaksan cevaplayabilirim
cnm bu ay sut buharı yapcmm suan adet 4 gunu olmasa preseed sıpars vercmm nasıl kullanıyo fayda gercekden varmııı acbayada bu ay sıpars versem mı kafam cok karısık:26:
papatyacım du sanada keşkek tarifi yazayım
aşurelik buğdayları akşamdan sıcak suyla ıslatıyosun
sonra ister kırmızı et ister tavuk eti olsun tercih senin her ikisiylede süper güzel oluyo tercih ettiğin etini pişiriyosun
aşurelik buğdaylarınıda iyice yumuşayana kadar pişiriyosun.pişirmiş olduğun etini didikleyip buğdaya karıştırıyosun güzelce yediriyosun üzerinede kızdırılmış yağ gezdirip servis ediyosun çok güzel oluyo canım çekti inanki![]()
canım sana şöyle söyleyeyim ben kullandığım ilk ay hamile kaldım. sperm problemimiz vardı sayı az ve ileri hareket 0 dı. ben bide yumurtlama testiyle takip etmiştim çift çizgi oluşmaya başladığı an biz faaliyete geçtik ve çift çizgi koyu olana kadar devam ettik yaklaşık olarak 5 gün sürdü. yani sebebi bu jelmidir bilmiyorum ama biz 9 aydan beri uğraşıyoduk ve ilk kullandığım ay oldu.
canım sana şöyle söyleyeyim ben kullandığım ilk ay hamile kaldım. sperm problemimiz vardı sayı az ve ileri hareket 0 dı. ben bide yumurtlama testiyle takip etmiştim çift çizgi oluşmaya başladığı an biz faaliyete geçtik ve çift çizgi koyu olana kadar devam ettik yaklaşık olarak 5 gün sürdü. yani sebebi bu jelmidir bilmiyorum ama biz 9 aydan beri uğraşıyoduk ve ilk kullandığım ay oldu.
1 tüp 3 kez gidiomuş doğrumu???
olmaz mı canım benimde bulantım var hatta her yemekten sonra bulanıyorAminnn hepimiz için İnşallahhh. sen nasılsın sen de de var mı bulantı?
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?merhabaaa papatya tüp bebek yapmıştı deme ne oldu yaa merak ettim? hamiş kızlar ne yapıyosunuz?
evet canım süt buharını yaptım bikere bende yarım demet maydonoz yarımlitre süte doğradım kaynattım oturdum buharına ama aşırı sıcak olmasın okadar inşallah vesilen olur seninde canımmrb kzılar
yesıl senı gordugumu cok sevındım cnm
sana sut buharını sorcm sen ondan snra hamıs kalmıstın bende bu ay yapacam![]()
aynen canım bende öylesaol canım iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın
hoşgeldin canımm iyi olmakla olmamak arasında gidip gelqiyorum :)) sen nasılsın
ya bende öyleyim işte acıkıyorum ama canım bişey istemiyorrevet canım bulantı ne yiyeceğimi şaşırdım artık bi yediğimi bidaha yemek istemiyorummm
şuan seni çok iyi anlıyorum canım ben de yaşadım farklı yerkerde yemek yemeye çalış annengilde ne bilim dışarda kayınvalidengilde yani çünkü bitek ozaman biraz bulantı az ouyo ve iştahında iyi oluyo dr demişti bana yaptım gerçekten iyi olmuştu allah kolaylık versin.