Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah kılarz cnm:16::16::16::16::16:

sara abla aksama ne pısırecen:1::1::1::1::1:
bana mercımeklı bulgr pılavı tarıfı vercektnn:16::16:

akşama dünden kln kuru fasulyem ve kara lahana sarmam var yanına bide bulgur pilavı ypacam tamam

mercimekli bulgur pilavı tarifi şöyle

yeşil mercimekleri yıkıosun pişiriyosun ve suyunu süzüyosun.tencereye sıvı yağı koyuyosun pişen mercimekleri içine atıosun bi ikikere çevirip suyunu tuzunu ve bulgurunu koyuyosun pişiriyosun.çok lezzetli bi pilavdır ve yanında salata ve balık kızartması harika gider:56::56::56::56::56::56::56:

papatyacım du sanada keşkek tarifi yazayım

aşurelik buğdayları akşamdan sıcak suyla ıslatıyosun
sonra ister kırmızı et ister tavuk eti olsun tercih senin her ikisiylede süper güzel oluyo tercih ettiğin etini pişiriyosun
aşurelik buğdaylarınıda iyice yumuşayana kadar pişiriyosun.pişirmiş olduğun etini didikleyip buğdaya karıştırıyosun güzelce yediriyosun üzerinede kızdırılmış yağ gezdirip servis ediyosun çok güzel oluyo canım çekti inanki :6::56::56::56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
akşama dünden kln kuru fasulyem ve kara lahana sarmam var yanına bide bulgur pilavı ypacam tamam

mercimekli bulgur pilavı tarifi şöyle

yeşil mercimekleri yıkıosun pişiriyosun ve suyunu süzüyosun.tencereye sıvı yağı koyuyosun pişen mercimekleri içine atıosun bi ikikere çevirip suyunu tuzunu ve bulgurunu koyuyosun pişiriyosun.çok lezzetli bi pilavdır ve yanında salata ve balık kızartması harika gider:56::56::56::56::56::56::56:

tsk edrım marıfetlı ablammmm:16::16::16::16::16::16:

merhaba canım ben kullandım preseed. onla ilgili bişey soracaksan cevaplayabilirim

cnm bu ay sut buharı yapcmm suan adet 4 gunu olmasa preseed sıpars vercmm nasıl kullanıyo fayda gercekden varmııı acba :1::1::1: yada bu ay sıpars versem mı kafam cok karısık:26:

cnm bu ay sut buharı yapcmm suan adet 4 gunu olmasa preseed sıpars vercmm nasıl kullanıyo fayda gercekden varmııı acba :1::1::1: yada bu ay sıpars versem mı kafam cok karısık:26:

canım sana şöyle söyleyeyim ben kullandığım ilk ay hamile kaldım. sperm problemimiz vardı sayı az ve ileri hareket 0 dı. ben bide yumurtlama testiyle takip etmiştim çift çizgi oluşmaya başladığı an biz faaliyete geçtik ve çift çizgi koyu olana kadar devam ettik yaklaşık olarak 5 gün sürdü. yani sebebi bu jelmidir bilmiyorum ama biz 9 aydan beri uğraşıyoduk ve ilk kullandığım ay oldu.

papatyacım du sanada keşkek tarifi yazayım

aşurelik buğdayları akşamdan sıcak suyla ıslatıyosun
sonra ister kırmızı et ister tavuk eti olsun tercih senin her ikisiylede süper güzel oluyo tercih ettiğin etini pişiriyosun
aşurelik buğdaylarınıda iyice yumuşayana kadar pişiriyosun.pişirmiş olduğun etini didikleyip buğdaya karıştırıyosun güzelce yediriyosun üzerinede kızdırılmış yağ gezdirip servis ediyosun çok güzel oluyo canım çekti inanki :6::56::56::56::56::56::56::56:

:46::46::46::46::46::46: ya MAŞŞALLAH saracım kocan ne şanslı adam:nazar:. keşke dünden ıslasaymışız. peki düdüklüde etle birlikte aynı anda pişirsek olmaz mı saracım?:56::56::56::56: ben hiç yapmadım

canım sana şöyle söyleyeyim ben kullandığım ilk ay hamile kaldım. sperm problemimiz vardı sayı az ve ileri hareket 0 dı. ben bide yumurtlama testiyle takip etmiştim çift çizgi oluşmaya başladığı an biz faaliyete geçtik ve çift çizgi koyu olana kadar devam ettik yaklaşık olarak 5 gün sürdü. yani sebebi bu jelmidir bilmiyorum ama biz 9 aydan beri uğraşıyoduk ve ilk kullandığım ay oldu.

0m olmasına ragmenmı ohhh ne gusl yaa esım sper testı vermedıı ben adetn 3 gunu verdm tıortm az calısyo bu gebelıge engel degıldr dedııı 6 ayımız oldu bızımdee aksam esıme anlatcm bu ay kalamsam bende sıpars vercem ıns faydasını bende gorurum cnm:31::31::31::31:

1 tüp 3 kez gidiomuş doğrumu???

yesıl cnmm sana sabahda sormtum sut buharını ama cıkmıssın sende bılgı verrmısın annem:34:

1 tüp 3 kez gidiomuş doğrumu???

hayır be canım 3 defa gitmiyo zatan içinden 9 adet uygulama aparatı çıkıyo 3 ml sıkın diyo ama o kadarı fazla geliyo 2 ml yeterli yani. ben 5 defa kullandım daha yarısı duruyodu bende arkadaşıma verdim oda sebeplensin diye :))

Aminnn hepimiz için İnşallahhh. sen nasılsın sen de de var mı bulantı?
olmaz mı canım benimde bulantım var hatta her yemekten sonra bulanıyor :(
merhabaaa papatya tüp bebek yapmıştı deme ne oldu yaa merak ettim? hamiş kızlar ne yapıyosunuz?
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
mrb kzılar:3::3::3:
yesıl senı gordugumu cok sevındım cnm
sana sut buharını sorcm sen ondan snra hamıs kalmıstın bende bu ay yapacam:31::31:
evet canım süt buharını yaptım bikere bende yarım demet maydonoz yarımlitre süte doğradım kaynattım oturdum buharına ama aşırı sıcak olmasın okadar inşallah vesilen olur seninde canım :16:
saol canım iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın

hoşgeldin canımm iyi olmakla olmamak arasında gidip gelqiyorum :)) sen nasılsın
aynen canım bende öyle :15:
evet canım bulantı ne yiyeceğimi şaşırdım artık bi yediğimi bidaha yemek istemiyorummm
ya bende öyleyim işte acıkıyorum ama canım bişey istemiyorr:(
şuan seni çok iyi anlıyorum canım ben de yaşadım farklı yerkerde yemek yemeye çalış annengilde ne bilim dışarda kayınvalidengilde yani çünkü bitek ozaman biraz bulantı az ouyo ve iştahında iyi oluyo dr demişti bana yaptım gerçekten iyi olmuştu allah kolaylık versin.

benim tek farklı yiyebileceğim yer dışarı yoksa kimsem yok burda :14::14: bende annemi istiyorum:14::14::14::14::14:

Back
X