ben hiç demem ay ne yakışıklıymış diye biliyomki sonra benimde sonum seninki gibi olur kapatır izzlettirmez bende içimden diyom![]()
bende o yüzden pek demem ama eşim beni kızdırmak için bişii derse bende ancak ona karşılk olarak diyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç demem ay ne yakışıklıymış diye biliyomki sonra benimde sonum seninki gibi olur kapatır izzlettirmez bende içimden diyom![]()
Biraz yaş farkı olması iyi aslında erkekler zaten çocuk gibi oluyor29 yaşında canım 4 yaş var aramızda işteevet yaa çok gıcıık düşünsene bi yerde 2-5 sene anca kalabilceez :26:
bende diyorum daha söyleyecekken ağzımı kapatıyor konuşturmuyor bile dumaya bile tahammülü yok
iyi geceler güzel tatlı rüyalar görmen dileğiyle
Bende kumral severim eşimde kumral zaten hep dedim liseden beri ben kumral biryle evleneceğim diyeiyi geceler canım çok öpüyorum hoşçakaaal
heheh oda iyiymişben okadarda sevmiyom yaa kıvançıı meselaa lale devrindeki adam var ya o yakışıklı meselaa onu beğenirim bak hem sevimli hem yakışıklı olcak bide kumral olcak
![]()
bende o yüzden pek demem ama eşim beni kızdırmak için bişii derse bende ancak ona karşılk olarak diyom![]()
bende o yüzden pek demem ama eşim beni kızdırmak için bişii derse bende ancak ona karşılk olarak diyom![]()
Biraz yaş farkı olması iyi aslında erkekler zaten çocuk gibi oluyor
Bizler dahada olgunuz..
Bende kumral severim eşimde kumral zaten hep dedim liseden beri ben kumral biryle evleneceğim diye
Ama kıvanç hoş ya sarışın marışın amma.Hıı sen Çınarı diyorsun bakk o da iyii haaa
Heç sorma bir kere ağzımdan pırttı demez olaydımEvet lale devrini izlerken içimden diyorum mesela
![]()
Bacım sende benim gibi bonussun desene bi koysam buraya saçımı korkup kaçarsınız![]()
ne güzel işte maaşallah onaBenim eşim hiç demez öyle şeyler hemen çıplak kadın çıksın değiştirir
Bizim kızlar anlatıyo mesela Hadise çıktığında eşleri laf atıyormuş
Şimdiye kadar hiç duymadım maşallah![]()
Biraz yaş farkı olması iyi aslında erkekler zaten çocuk gibi oluyor
Bizler dahada olgunuz..
Bende kumral severim eşimde kumral zaten hep dedim liseden beri ben kumral biryle evleneceğim diye
Ama kıvanç hoş ya sarışın marışın amma.Hıı sen Çınarı diyorsun bakk o da iyii haaa
Heç sorma bir kere ağzımdan pırttı demez olaydımEvet lale devrini izlerken içimden diyorum mesela
![]()
diyemezki eşim çünkü o1 söylese ben 5 söylerim
evet çınar yakışıklı
bizimde aramızda 8 buçuk yaş var ben çok memnunum![]()
diyemezki eşim çünkü o1 söylese ben 5 söylerim
evet çınar yakışıklı
bizimde aramızda 8 buçuk yaş var ben çok memnunum![]()
önceden kıvır kıvır saçlarım vardı döküldükçe kıvırcıklığıda azaladı ama dalgalı ve saç kremi sürmeyince cadı gibi oluyom![]()
ne güzel işte maaşallah ona![]()
leeen çınar beniiiim sulanma dermişimşaka şaka al senin olsun ben istemem başkasını benim dünya tatlısı bi kocişim vaar
gözümde ondan başkasını görmüuoo
![]()
Bizim aramızda çok yaş farkı yok
Ben ondan çok olgunum ama neyse yuvarlanıyoruz işte
Seviyorum seni eşşek diyorum bazen![]()
önceden kıvır kıvır saçlarım vardı döküldükçe kıvırcıklığıda azaladı ama dalgalı ve saç kremi sürmeyince cadı gibi oluyom![]()
Bizim aramızda çok yaş farkı yok
Ben ondan çok olgunum ama neyse yuvarlanıyoruz işte
Seviyorum seni eşşek diyorum bazen![]()
Lan ben ne yapayımm![]()
benimde karizma yakışıklı bi kocam var
Ula bunları yazdığımı duysa beni kıtır kıtır keser hemide kör bıçaklaa![]()
eşimde bana sen olmasan köpekler yemez beni diyor ne demekse
ve sarılıp sarılıp seviyorum seni deliler gibi der
şimdi gelir bi sarılırız 5 dakika seni seviyorum diye diye sarılır durur zor oturdurum
Benimkisi çok fena kıvırcık
Ya hep düz olsun istedim düzleştirici almıştım
Baktım oda yakıyo bide döküyo kullanmıyorum![]()
beeencede keser vallaaacillop gibim kocişin varmış seninde daha gözün dışardaa
![]()
eşimde bana sen olmasan köpekler yemez beni diyor ne demekse
ve sarılıp sarılıp seviyorum seni deliler gibi der
şimdi gelir bi sarılırız 5 dakika seni seviyorum diye diye sarılır durur zor oturdurum
bende almak istiyordum düzleştirici ama korktuğumdan bi türlü cesaret edemedim saçlarımı daha çok mahveder diye
bende saçlarıma banyodan sonra yada kuruyken loreal elseve komple onarım yapılandırıcı bakım kremini kullanıyorum kabarmasını engelliyor hem elektiriklenmeyi
ahahah demek istemişki sen olmasan beni köpekler bile kabul etmezdi demek istemiş kız iştee beğenipte yemezler bile dimiş valla ben öyle anladım
kız ne güzel sarılıp duruyomuş daha ne istiyoon bizde geldimmi bi sımsıkı sarılır öpüşüp koklaşırız falanda tabi öyle 5 dakka sürmüyoadam yorgun geliyo bide ayakta 5 dakka dahamı dikilceek
![]()
Köpekler mi yemezzilk defa duydum valla:26:
Ya zaten işten gelinceki ilk 5 dakika çok güzel oluyor swrılıyoruz fealn
Öpüp koklaşıyıruz gerçi o pis kokuyo bazen dışarıda çalıştığı içinekiplerde