Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

29 yaşında canım 4 yaş var aramızda işte :34: evet yaa çok gıcıık düşünsene bi yerde 2-5 sene anca kalabilceez :26:
Biraz yaş farkı olması iyi aslında erkekler zaten çocuk gibi oluyor
Bizler dahada olgunuz..

bende diyorum daha söyleyecekken ağzımı kapatıyor konuşturmuyor bile dumaya bile tahammülü yok

iyi geceler güzel tatlı rüyalar görmen dileğiyle

iyi geceler canım çok öpüyorum hoşçakaaal :21::3:

heheh oda iyiymiş :60: ben okadarda sevmiyom yaa kıvançıı meselaa lale devrindeki adam var ya o yakışıklı meselaa onu beğenirim bak hem sevimli hem yakışıklı olcak bide kumral olcak :34:
Bende kumral severim eşimde kumral zaten hep dedim liseden beri ben kumral biryle evleneceğim diye
Ama kıvanç hoş ya sarışın marışın amma.Hıı sen Çınarı diyorsun bakk o da iyii haaa:23::23::23::52:

ben hiç demem ay ne yakışıklıymış diye biliyomki sonra benimde sonum seninki gibi olur kapatır izzlettirmez bende içimden diyom :1:

Heç sorma bir kere ağzımdan pırttı demez olaydım:27:Evet lale devrini izlerken içimden diyorum mesela:9:

bende o yüzden pek demem ama eşim beni kızdırmak için bişii derse bende ancak ona karşılk olarak diyom :1::1:

Benim eşim hiç demez öyle şeyler hemen çıplak kadın çıksın değiştirir
Bizim kızlar anlatıyo mesela Hadise çıktığında eşleri laf atıyormuş:20:
Şimdiye kadar hiç duymadım maşallah:nazar:

bende o yüzden pek demem ama eşim beni kızdırmak için bişii derse bende ancak ona karşılk olarak diyom :1::1:

diyemezki eşim çünkü o1 söylese ben 5 söylerim

Bizler dahada olgunuz..

Bende kumral severim eşimde kumral zaten hep dedim liseden beri ben kumral biryle evleneceğim diye
Ama kıvanç hoş ya sarışın marışın amma.Hıı sen Çınarı diyorsun bakk o da iyii haaa:23::23::23::52:

Heç sorma bir kere ağzımdan pırttı demez olaydım:27:Evet lale devrini izlerken içimden diyorum mesela:9:

evet çınar yakışıklı
bizimde aramızda 8 buçuk yaş var ben çok memnunum :16:

Bacım sende benim gibi bonussun desene bi koysam buraya saçımı korkup kaçarsınız:27:

önceden kıvır kıvır saçlarım vardı döküldükçe kıvırcıklığıda azaladı ama dalgalı ve saç kremi sürmeyince cadı gibi oluyom:37:

Benim eşim hiç demez öyle şeyler hemen çıplak kadın çıksın değiştirir
Bizim kızlar anlatıyo mesela Hadise çıktığında eşleri laf atıyormuş:20:
Şimdiye kadar hiç duymadım maşallah:nazar:
ne güzel işte maaşallah ona :34:
Bizler dahada olgunuz..

leeen çınar beniiiim sulanma dermişim :60::60: şaka şaka al senin olsun ben istemem başkasını benim dünya tatlısı bi kocişim vaar :1::16: gözümde ondan başkasını görmüuoo :16::16:

diyemezki eşim çünkü o1 söylese ben 5 söylerim

evet çınar yakışıklı
bizimde aramızda 8 buçuk yaş var ben çok memnunum :16:

Bizim aramızda çok yaş farkı yok
Ben ondan çok olgunum ama neyse yuvarlanıyoruz işte
Seviyorum seni eşşek diyorum bazen:27:

önceden kıvır kıvır saçlarım vardı döküldükçe kıvırcıklığıda azaladı ama dalgalı ve saç kremi sürmeyince cadı gibi oluyom:37:

ne güzel işte maaşallah ona :34:

leeen çınar beniiiim sulanma dermişim :60::60: şaka şaka al senin olsun ben istemem başkasını benim dünya tatlısı bi kocişim vaar :1::16: gözümde ondan başkasını görmüuoo :16::16:

Lan ben ne yapayımm :60: :60: benimde karizma yakışıklı bi kocam var:16:
Ula bunları yazdığımı duysa beni kıtır kıtır keser hemide kör bıçaklaa:27:

Benimkisi çok fena kıvırcık
Ya hep düz olsun istedim düzleştirici almıştım
Baktım oda yakıyo bide döküyo kullanmıyorum:50:

Bizim aramızda çok yaş farkı yok
Ben ondan çok olgunum ama neyse yuvarlanıyoruz işte
Seviyorum seni eşşek diyorum bazen:27:

eşimde bana sen olmasan köpekler yemez beni diyor ne demekse
ve sarılıp sarılıp seviyorum seni deliler gibi der
şimdi gelir bi sarılırız 5 dakika seni seviyorum diye diye sarılır durur zor oturdurum

şimdi gelir bi sarılırız 5 dakika seni seviyorum diye diye sarılır durur zor oturdurum

Köpekler mi yemezz:27::27::60: ilk defa duydum valla:26:
Ya zaten işten gelinceki ilk 5 dakika çok güzel oluyor swrılıyoruz fealn
Öpüp koklaşıyıruz gerçi o pis kokuyo bazen dışarıda çalıştığı için:9:ekiplerde

Benimkisi çok fena kıvırcık
Ya hep düz olsun istedim düzleştirici almıştım
Baktım oda yakıyo bide döküyo kullanmıyorum:50:

bende almak istiyordum düzleştirici ama korktuğumdan bi türlü cesaret edemedim saçlarımı daha çok mahveder diye
bende saçlarıma banyodan sonra yada kuruyken loreal elseve komple onarım yapılandırıcı bakım kremini kullanıyorum kabarmasını engelliyor hem elektiriklenmeyi

ahahah demek istemişki sen olmasan beni köpekler bile kabul etmezdi demek istemiş kız iştee beğenipte yemezler bile dimiş valla ben öyle anladım :1:
kız ne güzel sarılıp duruyomuş daha ne istiyoon bizde geldimmi bi sımsıkı sarılır öpüşüp koklaşırız falanda tabi öyle 5 dakka sürmüyo :1: adam yorgun geliyo bide ayakta 5 dakka dahamı dikilceek :1:

bende almak istiyordum düzleştirici ama korktuğumdan bi türlü cesaret edemedim saçlarımı daha çok mahveder diye
bende saçlarıma banyodan sonra yada kuruyken loreal elseve komple onarım yapılandırıcı bakım kremini kullanıyorum kabarmasını engelliyor hem elektiriklenmeyi

Nasıl faydası oluyormu ben 3 ayda bir şampuanımı değiştirirm
Geçen loreal kullandım çok güzel yaptı saçlarımı sonra yeşil sabuna döndüm
Şimdide bıoblas kullanıyorum

ahahah demek istemişki sen olmasan beni köpekler bile kabul etmezdi demek istemiş kız iştee beğenipte yemezler bile dimiş valla ben öyle anladım :1:
kız ne güzel sarılıp duruyomuş daha ne istiyoon bizde geldimmi bi sımsıkı sarılır öpüşüp koklaşırız falanda tabi öyle 5 dakka sürmüyo :1: adam yorgun geliyo bide ayakta 5 dakka dahamı dikilceek :1:

Kız hep der iyiki kapıyı bana sen açıyorsun gülom der:)
Kız bana hep gülom diye hitap eder
Ekiplerde çalışıyo ya bizimki bigün ekip arkadaşı demişki
Ya devrem kusura bakma senin hanımın adı neydi demiş
Bizimkide merve demiş :) Adamda bende gülo anladım ismini demiş
Ondan sonra moda olmuştu ekiplerde herkes eşine gülom diye hita ediyordu:1:

Köpekler mi yemezz:27::27::60: ilk defa duydum valla:26:
Ya zaten işten gelinceki ilk 5 dakika çok güzel oluyor swrılıyoruz fealn
Öpüp koklaşıyıruz gerçi o pis kokuyo bazen dışarıda çalıştığı için:9:ekiplerde

pis koksada pis kokuyon demem çünkü işten geliyor zaten kendi farkeder ve değiştirir üzerini
evet ilk dakikalar paha biçilemez sonra bilgisayarın başına oturursa beni görmüyor ama normalde beraber film falan izleriz

Back
X