Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pis koksada pis kokuyon demem çünkü işten geliyor zaten kendi farkeder ve değiştirir üzerini
evet ilk dakikalar paha biçilemez sonra bilgisayarın başına oturursa beni görmüyor ama normalde beraber film falan izleriz
benim kocişim hep mis kokuyo vallaaaKöpekler mi yemezzilk defa duydum valla:26:
Ya zaten işten gelinceki ilk 5 dakika çok güzel oluyor swrılıyoruz fealn
Öpüp koklaşıyıruz gerçi o pis kokuyo bazen dışarıda çalıştığı içinekiplerde
hadi hadi yeme beniii dışardaaaKızzz git ne gözüm dışarda olacak allah allah tövbeee![]()
ahahah demek istemişki sen olmasan beni köpekler bile kabul etmezdi demek istemiş kız iştee beğenipte yemezler bile dimiş valla ben öyle anladım
kız ne güzel sarılıp duruyomuş daha ne istiyoon bizde geldimmi bi sımsıkı sarılır öpüşüp koklaşırız falanda tabi öyle 5 dakka sürmüyoadam yorgun geliyo bide ayakta 5 dakka dahamı dikilceek
![]()
Nasıl faydası oluyormu ben 3 ayda bir şampuanımı değiştirirm
Geçen loreal kullandım çok güzel yaptı saçlarımı sonra yeşil sabuna döndüm
Şimdide bıoblas kullanıyorum
benim kocişim hep mis kokuyo vallaaaoyönden sorun olmuyo hiç pek özen gösterir çok titizdir kız vallaa kirlisi oldummu hiç toplamam arkasını sepete atar hep sonra gelir gelmez bıcısını alırtraşını olur rolonunu sürer öyle kahvaltı yaparız falan mis kocişim benim o yaaa
özledim bak keratayııı
hadi hadi yeme beniii dışardaaakıvançla çınar diyince ağzının suyu aktıydııı
![]()
ahahah sakit ol saakitAman gerisini hiç anlatmayayım biliyorsunuz zaten bak gene sinirlendim aklıma geldi![]()
banada genelde aşkım hayatım falan diye hitap eder bazende hatun der hatun şunu getir bunu götür falan diyee bazen der öyle kızdırmaya beniKız hep der iyiki kapıyı bana sen açıyorsun gülom der:)
Kız bana hep gülom diye hitap eder
Ekiplerde çalışıyo ya bizimki bigün ekip arkadaşı demişki
Ya devrem kusura bakma senin hanımın adı neydi demiş
Bizimkide merve demiş :) Adamda bende gülo anladım ismini demiş
Ondan sonra moda olmuştu ekiplerde herkes eşine gülom diye hita ediyordu![]()
ahahah sakit ol saakitgit uyandır tepin üstünde ozaman
banada genelde aşkım hayatım falan diye hitap eder bazende hatun der hatun şunu getir bunu götür falan diyee bazen der öyle kızdırmaya beni![]()
he yaani bana değer veren beni değerli kılan sensin demiş kısacana haklısın hani bilmiyodun len manasınıııyani ben seninle değer kazandım demek istiyor çünkü beni ablama beni beğenmezki demiş ilk arkadaş olamadan önce
ben bioblast şampuanını kullanıyorum banyo sonrasında lorelin saç bakımını kullanıyorum
neyse ben çıkayım eşim geldi
kavakdamı vardı bidee uy daha yokmuyduuuKız herhalde bizimkilerde bitli değil işten gelince duşunu alırda
Ama 13 14 saat dışarıda bacım yanında sigara içiyo bide arkadaşları aslında o sigara pis kokuyoo
Çok şükür kendi içmiyoda
Kız yok tövbeeeeBen edebimle evimde oturyorum bacım ne işim olur kıvançla çınarla kavakla
![]()
he yaani bana değer veren beni değerli kılan sensin demiş kısacana haklısın hani bilmiyodun len manasınııı
kavakdamı vardı bidee uy daha yokmuyduuuşaka bebeğim zaten yaa bilmiyommu ben seniii
haklısın valla bak o konuda neyseki bizimki nasıl oluyosa sigara kokmuyo pek yaa bak uzmanın biride içiyo halbuki arabada yanındaa pek sinmiyo neyseki heralde yaa
yoksa naapardım bilmiyom hiç sevmiyom sigara kokusunuuu
![]()
Canım fırında tavuk ve pirinç pilavı çektiii
Haa bide yanına cacıkkkk
Hee kavakta var![]()
Bende sevmiyorum sigara kokusunu nefesimi kesiyor
aynen vallaa hiç öyle ortamlarda falan duramıyom zaten kaçarım hemen çok etkileniyom ben lisedeyken arkadaşlarım hep içtiği halde ben uzak durmaya çalışırdım sonra doktor ciğerlerime baktıydı sen sigaramı içiyon bana demezmi bende yoo dedim hiç sevmem hatta didim kokusunu ozaman öyle ortamlarda bulunma didiydi zaten bulunmadığım halde nasıl olduda dolduysa artıkıın:26:
![]()
Gıı benim uykum geldii haa hadi görüşrüz bengisu öptüm seni Allah'a emanet ol canımm![]()
ay yaa bak şimdik aklıma geldi size sormak yaa ayın 6sında benşm kocişimin doğum günü var yaa ne hediye alacağımı bi türlü bilemediiimbana yardım edin şööyle güzel orjinal bişiiler olsun
aah ahh hamiş kalaydım en güzel hediye olurdu ne güzeel
ama nerdee
![]()