Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet evet bende duyuyorum gazetelerde tvde hatta filimlerde bile var seyrederken böyle bi kadın olamaz diyorsun ama var
hele bu kk de ne hikayeler var aynı senin dedğin şekilde kadınların başına gelen ALLAH korusun

allahım izin vermesin hiçbirkoc ayanlışa düşmesin yuvalar bozulmasın hiç kolay değil raydan çıkan bi kocayı geri çevirmek allahım sen gösterme kimseye ben tam zamanında durdurdum sonuçta cahil değiliz görmezden gelemeyiz bilmioalrki bi zevk heycan kurbanı olduklarını zavallılar bide öle kadınalrı rabbim yerini çoktan hazırlamıştır ama bu hayttada adaleti görmek gerekir

dünbi mevzu anlatmıştım yine sölim erkekler kadınlarını sahiplendikleri için nasılsa kaybetme korkusu olmadından başka yerlere yönelmeleri kendilerini tatmin etmeleri hani erkekler her dk seks düşünebildiklerinden hormonal yapıdan dolayı yönelmeleri daha basit oluo en büyük rol karşıdaki kancıkta oluo pardon çizgimden kaydım yine tühtüh buyüzden sizde vazgeçilmez oldunuzu onsuz yapabilcenizi göstermelisiniz şimdi eşim daha yakın bana her dk öpüo bazen ondanda şüphe etmior deilim aama rabbim içimizdeki kurtçukları şüpheelri alsın çok kötü bişi elinde olmuo insanın yani uzun lafın kısası kendinizi bi merdiven yüksekte tutun ki eşiniz ulaşılmaz oldunuzu bilsin gerektinde soğuk durabilmeyi yüz vermemeyi ama yerinde tabi birazda sözler etkili olabiliyor

cok haklisin canim, biraz üstün durmali kadin, erkek zaten ailesi cevresi tarafindan pohpohlanmaya alismis, mesela benim durumum kaynanamlar yanimda her defasinda oglunu övmeler, sen cok kiskaclsin diye baski kurmalar.. hatta cocugunu disari yönlendirmeler.. bizim isimiz zor gercekten..

o süphe bi kere düsmeyegörsün, hic gitmiyor ki.. her zaman duruyo orda bi kösede..

cok haklisin canim, biraz üstün durmali kadin, erkek zaten ailesi cevresi tarafindan pohpohlanmaya alismis, mesela benim durumum kaynanamlar yanimda her defasinda oglunu övmeler, sen cok kiskaclsin diye baski kurmalar.. hatta cocugunu disari yönlendirmeler.. bizim isimiz zor gercekten..

o süphe bi kere düsmeyegörsün, hic gitmiyor ki.. her zaman duruyo orda bi kösede..

kocana olan güvenin bikere yıkılmaya görsün arkası artık geliyor canım hep b,i kuşku söylediklerinde yaptıklarında acabalar off off Allah hepimizin yardımcısı olsun ailede girdimi işin içine çık çıkabilirsennn:47::47:

valla caım ben kaynanayı da korkuttum alın oğlunuzu dedim işsiz güçsüz sabrettim oğlunuza kadınlık ettim diemi bunlar dedim sizde ana baba olucaksınız dedim bana çalış diye lafla rvuruosunuz oğlunuza bi laf etmiosunz dedim arkasından çalışsın diosunuz yanında çıtınız çıkmıo dedim doldum bacım yeri geldind esöliceksin ki ezemicekler şimdi kaynana soğuk biraz olsun soğuk moğuk herşey onların istediği gibi gitmicek bundan sonra böle ii gelin olmanın mükafatı bunlar bundan sonra tuttunu koparan bi kadın olucam kötü gelin olucam bakalım ozaman belki bişiler yerinde oynar

kızlar ben çıkıyorum dra gidecem hazırlanayım öptüm sizi dualarınız için teşekkür ederim:54::54::54::54:

kocana olan güvenin bikere yıkılmaya görsün arkası artık geliyor canım hep b,i kuşku söylediklerinde yaptıklarında acabalar off off Allah hepimizin yardımcısı olsun ailede girdimi işin içine çık çıkabilirsennn:47::47:

isteee erkekler bunu anlamiyorlar.. kadin affettikce yükleniyorlar sanki mecburmusuz gibi.. aliskanlik haline geliyor.. halbuki güven yikildi mi bi süre sonra artik, cogu kadin ya cocugu icin ya gidecegi yer olmadigi icinya da sirf bosanmis olmamak icin kaliyor erkegin yaninda.. erkelerse bunu daha farkli degerlendiyor bana muhtac diye düsünüyor.. güven bu baska bir seye benzemezki, kirildimi yerine yenisini koyalim diyemezsinki...

valla caım ben kaynanayı da korkuttum alın oğlunuzu dedim işsiz güçsüz sabrettim oğlunuza kadınlık ettim diemi bunlar dedim sizde ana baba olucaksınız dedim bana çalış diye lafla rvuruosunuz oğlunuza bi laf etmiosunz dedim arkasından çalışsın diosunuz yanında çıtınız çıkmıo dedim doldum bacım yeri geldind esöliceksin ki ezemicekler şimdi kaynana soğuk biraz olsun soğuk moğuk herşey onların istediği gibi gitmicek bundan sonra böle ii gelin olmanın mükafatı bunlar bundan sonra tuttunu koparan bi kadın olucam kötü gelin olucam bakalım ozaman belki bişiler yerinde oynar

valla benimkiler bana acsyip dis bilyior gitmicem bi süre yanlarina iste lafi dedigin zaman kötü oluyorsun herkes ayri bi geliyor üstüne... ayni durum benim de basimda, sükür benim esim calisiyo.. ben de calisyorum bu bebek mevzusu yüzünden oldugunu demedim de, belki tatilden sonra calismam dedim de kendilerini yirtiyorlar o niyeymis evde napcan diye.. hem esimi pohpohluyo kayinbabam, oglum sen calisan adamsin beli maasin var sigortan var cart curt, onun haricinde gelen bütün para sana havadan geliyo onlari hesaba katma :27::27::27::27: bu ne demek hadiskocum söylesene??? valla hepsine karsi doluyum zaten nefret ediyorum sabah sabah yine nefretim kabardi :1:

tamam sakinleşiiipppppppp anlatıyorum:32::32::32::32::32::32:

ellerim buz gibi oldu ve titriyor yazarken......................................

abim askere gitti gitmeden önce neti kapattırdı. üzerime alamadım. yeni bi net bağlatamadım yani internetsiz kaldım. şu an evin yakınında ki internet cafedeyim....

24 ünde olmam gereken adeti hala olmayınca dün idrar testi yaptım

2 adet net mi net çizgi belirdi:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

hemen kan vermeye gittim:10::10::10::10:

sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hala şoktayımm bilincim yerinde değil hiç bi şey anlamış değlimmm:50::50::50:

belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demişti:16::16::16::16::16::16: sağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....

size şunu söylemek istiyorum. ayın 24üne doğru adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı. hatta ıslaklık bile hissettim. geldi gelecekti kırmızılar.

meğer hamileyken bile ağrı olabiliyormuş. fakat adet gecikmeden önce hiç bir şekilde anlaşılmıyor hamile olunduğu. çünkü hiç bi belirtisi yok.

inanın çok şaşkınım korkuyorum mutluyum ne hissettiğimi bilemiyorum. hamile olmayan hatunlarımız için çok dua edicem

çok istiyorum hepimizden tez zamnda bu haberi duyalım inşallahhhhhh.

hamilelikten sanırım zırt zırt tüfekhanem geliyor. şu anda çok sıkıştım zor tutuyorum. altıma yapmadan gidiyim ben

yarın yine gündüz saatelerinde buraya gelicem inşallahh.

net bağlatmıycam çünkü eşim bu haberi aldıktan sonra beni burda tutmaz gibi geliyor:4::4::4:

daha eşime söylemedim kargoyla bebek ayakkabısı yolladım iş yerinde

bu arada sık gelemediğim için yıldızım söndü:1::1::1::1:

şimdi çıkıyorum hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10:

ay tüm geçmişi talan ettim bu haberi bulabilmek için
başakcım tebriklerrrrr canım,rabbim sağ salim kucağına almayı nasib eder inşallah:124::124::124::124::124::124::124:

günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın hoşgelmişsin insanın evi gibisi yoktur valla başak bombayı patlattı sra bizde bakalım beceremessem başaktan tiyolar alcim

evet canım cidden insanın evi gibisi yok inşallah bizde bu ay hamiş haberlerimizi veririz hayırlısıyla

günaydın kızlar ben evime döndüm tatil bitti......... şimdi işteyim tatilden sonrada iş hiç çekilmiyor sizler nasılsınız

başakcım hamileymiş gözün aydın canım inan çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı ve sorunsuz bi hamilelik geçirmeni dilerim canım menim:nazar::nazar::nazar::nazar::38::38::38::38::38:

hoşgeldin canım tatil güzel geçti anlaşılan
evet tatilden sonra hiç çekilmez ama ne yapacan

nisan sabahında herkese merhaba aha nisana girdik ankara ilk nisan yağmurunu yaşıyo şuan ben yağmuru severim ama ıslanmaktan hoşlanmam ve üstümün kirlenmesine dayanamam kendinize iyi bakın mutu kalın...:16::54:

merhaba canım nasılsın
bende sevmem hiç ıslanmayı

evet canım cidden insanın evi gibisi yok inşallah bizde bu ay hamiş haberlerimizi veririz hayırlısıyla
hşgldn cnmm nasılsınnn ..tatil dönüşü işi bende hhiiiçççççç sewmezdimmm hiç çekilmiyor 1 hafta..

hoşgeldin canım tatil güzel geçti anlaşılan
evet tatilden sonra hiç çekilmez ama ne yapacan

nasılsın nazommmm

tünaydınlar

merhaba canım nasılsın pek girmiyorsun akşamları bi sorunmu var yoksa kaynanada falanmı kalıyon
mrb ablacım ıyım sen nasılsın evet cumartesı kaynamlarda kaldım dun aksamda bı sızı bakıp cıktım bıraz kocısle konustuk gerı yazamadım aynı mervısın sorunu bendede var hep uyuyo hep uyuyo dun dedım cok bunaldım sıkıldım oda 6 kalkyrm yoruluyrm dedı accık kustuk snra hak verdım öle ıste bugun bıde bat gunum yerımde duramıyorumm :36:

iyiyim canım nasılsın istanbuldamısın daha

iyiyim bende cnm yok dün gece geldik kocişle giremedim burayada gelirgelmez direk kayınwalideme gittik çay içmeye ordayken karşı komşumuz arada onlarda çağırdı çay içmeye kalktık bizde komşuya uğradık ailecek sohbet muhabbet...12.30 ewe girdim duş alıp doğru yattık ..hala yorgunluğumu atlatamadım yaa ....şimdide pazara gitmem lazımmm ama uykum warrrr:51:

öle kadınlar aciz mutsuz mutlulukları bozan çok iğrenç allah korkusu olmayan kişiler benim başımada geldi bacılar bi baktım eşimde ekli bi bayan hanfendi ne yazıo baksen harun seni arıorum ama açmadın arkadşaım yanımdaydı yanlış anlar die açmadım yazmış.ben bunu gördüm yaa neler yaptım neler neymiş arkadaşının sevgilisiymiş arkadşı onu oyalıomuş kandırıomuş sanane olum sanane senmi idare edicen ben seni okadar aramıorum .bak bak bide benim hanım çok kıskanç ha sakın arama ben yeni face açarım ordan konuşuruz allah aşkına nasıl bişidir bu anasından emdiği sütü boğazına dizdim koptuk bitti gbi bişidi.affedemio insan sürekli aklın acaba görüşüolarmı da neymiş bide savunması beyimizin yardım ediomuş çok namuslu ailedenmiş arabasını kiralıorum paradamı kazanmım ozaman çalışmmım demezmi çalış istediğin kadar ben ykkken ne haliniz varsa görün dedim midm almıo seni dedim ne aradım ne sordum istanbuldaydım ama herşey,inden haberim oluodu allah ya bi yüreğim sıkılsın bi boku çıkıodu muhakkak şimdi ister tel olayı ister face olayı internet olayı nerey girse ne yapsa grüorum göz açtırmak yok ha dışarda biişi olursa allah ikisinide ıslah etsin diorum istiyosan onla ilişkji heycansa hiç önümü kpamada ben güselim hayatıma kaldım yerden devam edim onada gelmio ozaman bu hanfendi seni aramıcak yoksa giderim bizzat ben onu gömerim dedim.

işte benim dediğim kadın tipi bu kendilerini çok masum gösterenler erkeklerin gözünü boyuyorlar:47:
ama sende güzel göz dağı vermişin inşallah ders olmuştur

Back
X