Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

5 te geliyolar kuzum şimdi hemen çıkmam ya biraz sonra falan iyi walla ne olsun bildiğin gibi aynı işte .Hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım inşallah kalırsın hamiş bu ayda sen anne adayı olursun kıs halvete tam gazzzzzzzzzzz devammmmmmmmmm:23::17:ay utandımmı ne?:26:

sağolasın canım hurrcum, iyi dileklerin için inşallah hep beraber hamiş kalalımda ayoool sendemi hamişsin diyelim birbirimize ayhh süper olurdu vala, ama pek takmamaya çalışıyorum artık, bende bildiğin gibi işe devam çalışıyorum, aman artık halvetten utanmıyoz kız tutturamadık die utanoym ben :52:

yemek yeme cnm sadece atıştır işte iyi erken geliyomuş hadi 3 saatin kaldı yaptınmı yemek kıs naptın söle?:56:

buzlugumda yesıl fasulye vardı onu cıkartmıstım salata ıle onu yapacaktı kı vazgectımm kızartma yapcamm markede gıdp patlacan lfalan almam lazımda cokk üşüyormm

selammmmmmmm hadisko nbr cnm?:34: hoşgeldin nassın kıs?:52:

hoşbulduk iiiyim sultanım sen nasılsınız inşallah dertleşioruzz konu baya bi başka yerleye gitti ama bunlarda konuşulmalı ortak derdimiz kahrolasıca kötü niyetli insanlar sinirlendiriolar bizi

buzlugumda yesıl fasulye vardı onu cıkartmıstım salata ıle onu yapacaktı kı vazgectımm kızartma yapcamm markede gıdp patlacan lfalan almam lazımda cokk üşüyormm

kuzum hiç üşenme sen çık dışarısı güzel nerde oturuyodun ben eskişehirde,sabah burda havayı görseydin kar yağdı şimdi güneş açtı:34:

sürekli idrarım gelıyo kzlar üşüttüm ondanmı oldu yoksam ıdrar yollarında ınthpdnmı olr:18:

hoşgeldin canım tatil güzel geçti anlaşılan
evet tatilden sonra hiç çekilmez ama ne yapacan

hoşbulduk nazocum evet tatil güzel geçti ama kısa sürdü yaaa insan sevdiklerinni yanında oldumu zaman nasıl geçiyo anlamıyo

hşgldn cnmm nasılsınnn ..tatil dönüşü işi bende hhiiiçççççç sewmezdimmm hiç çekilmiyor 1 hafta..

hoşbulduk canım iyiyim ben sen nasılsın veeee evet tatilden sonra iş hiç çekilmiyo valla

sendemi kızartma hadi bakalım bu akşam yiyelim kızartmaları beraber cnm ohhhhhhhhhh mis gibi bende çok severim walla niye üşüyon kıs hava soğuk değilki :19:benimde markete gitmem lazım zor geliyo ben üşeniyomda:10:

sağolasın canım hurrcum, iyi dileklerin için inşallah hep beraber hamiş kalalımda ayoool sendemi hamişsin diyelim birbirimize ayhh süper olurdu vala, ama pek takmamaya çalışıyorum artık, bende bildiğin gibi işe devam çalışıyorum, aman artık halvetten utanmıyoz kız tutturamadık die utanoym ben :52:

rica ederim cnm ne demek tek temennimiz hamiş kalmak ........................:49::52::32:

sendemi kızartma hadi bakalım bu akşam yiyelim kızartmaları beraber cnm ohhhhhhhhhh mis gibi bende çok severim walla niye üşüyon kıs hava soğuk değilki :19:benimde markete gitmem lazım zor geliyo ben üşeniyomda:10:

evet annem kızartma canım cok ıstyo cayla ohhh:56::56:

ay nasıl üşüyorum yaa titriyorum hava soguk degıl ama hele dun aksamm dişleim nasıl titiriyodu:18:

hoşbulduk iiiyim sultanım sen nasılsınız inşallah dertleşioruzz konu baya bi başka yerleye gitti ama bunlarda konuşulmalı ortak derdimiz kahrolasıca kötü niyetli insanlar sinirlendiriolar bizi

iyiyim tatlım bende hayrola cnm kim üzüyo seni döveyimmi onları hııııııııııı:41::41::41:

evet annem kızartma canım cok ıstyo cayla ohhh:56::56:

ay nasıl üşüyorum yaa titriyorum hava soguk degıl ama hele dun aksamm dişleim nasıl titiriyodu:18:

kızartma ve çay oda güzel .niye kıs hastamı olcan yoksa dikkat et kendine hastalanma tatlım::45:

belkimde hamilelikten olur canım menim:34::34::34::34::34:

ayy abla inş öyledir ama sanmıyorum aslınsa cook umutluyom bı tarfdann her an kırmızılr gelcek dıye nasıl korkuyrmmm abdest alıyom bı tarfdan camasırama bakıyomm kkrımzı geldı sanıyomm :18::18::18:

iyiyim tatlım bende hayrola cnm kim üzüyo seni döveyimmi onları hııııııııııı:41::41::41:

dövülmeye bile layık değiller canım ellerimizi kirletmenin ne alemi var ben onalrı sözlerimle dövdüm zaten ahaha kız hür bu simgelerden en niye yapamıom

sürekli idrarım gelıyo kzlar üşüttüm ondanmı oldu yoksam ıdrar yollarında ınthpdnmı olr:18:

ayy abla inş öyledir ama sanmıyorum aslınsa cook umutluyom bı tarfdann her an kırmızılr gelcek dıye nasıl korkuyrmmm abdest alıyom bı tarfdan camasırama bakıyomm kkrımzı geldı sanıyomm :18::18::18:

günün geçtimi canım eğer geçtiyse dikkat et kendine hiç belli olmaz bakarsın hamişsin:49::49::49::49:

kız hakket gelmedi sanırım fallikler normalde adetin kaç gün geçikio sende biz bomba patlat bu hafta bizi sevindir cnaım

Back
X