- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kızartma ve çay oda güzel .niye kıs hastamı olcan yoksa dikkat et kendine hastalanma tatlım:![]()
hürrem sultanım bi hoşgeldin yokmu kız küsmüyüzde ben mi bilmiyorum yoksam :26::26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızartma ve çay oda güzel .niye kıs hastamı olcan yoksa dikkat et kendine hastalanma tatlım:![]()
hastamı oluyon yoksa, idrar yolları diyosun da yanma falan varmı, ayh ben çok korkuyorum üşütmekten, doktora gitcez cuma günü kontrole, inşallah iyi geçer dua edin kızlar:18:
ayagımda patık falan var ama canım usuttum sanırsamm:2::2: cay normalde hıc sevmem de canım cekrtıkızartma ve çay oda güzel .niye kıs hastamı olcan yoksa dikkat et kendine hastalanma tatlım:![]()
dövülmeye bile layık değiller canım ellerimizi kirletmenin ne alemi var ben onalrı sözlerimle dövdüm zaten ahaha kız hür bu simgelerden en niye yapamıom
inş güsel sonuclar alırsın tatlımbende kırmızı kartı yersem randevu alcm esımle bırlıkte gıdcez balakım
heralde hasta olcmm cok usuyorum yaza gırerken hec cekılmez:2::2:
ayagımda patık falan var ama canım usuttum sanırsamm:2::2: cay normalde hıc sevmem de canım cekrtı![]()
hürrem sultanım bi hoşgeldin yokmu kız küsmüyüzde ben mi bilmiyorum yoksam :26::26::26::26::26:
günün geçtimi canım eğer geçtiyse dikkat et kendine hiç belli olmaz bakarsın hamişsin![]()
kız hakket gelmedi sanırım fallikler normalde adetin kaç gün geçikio sende biz bomba patlat bu hafta bizi sevindir cnaım
öylemi tatlım tmm o zaman sen öyle diyosan sende salla gitsin boşverrrrrrrrr kafana takma {tokadan başka bişi takma kafana kıs}niye yapamıyon cnm üstlerine tıkla geliyo oluyo ama yaparsın denedinmi![]()
inş güsel sonuclar alırsın tatlımbende kırmızı kartı yersem randevu alcm esımle bırlıkte gıdcez balakım
heralde hasta olcmm cok usuyorum yaza gırerken hec cekılmez:2::2:
ayagımda patık falan var ama canım usuttum sanırsamm:2::2: cay normalde hıc sevmem de canım cekrtı![]()
kıs yok yapamıom bi kaç dene simge var napım ben onları biyerlerde gizli varda ben göremiom ayarmı çekmem lasım yuksa
inşallah olmazsın, ama insanın içine doğuyo tutmadığı yani bana malum oluyo :) hayırlısı olsun kuzum, sen ayakları sıcak tutt nolur nolmaz![]()
kıs yok yapamıom bi kaç dene simge var napım ben onları biyerlerde gizli varda ben göremiom ayarmı çekmem lasım yuksa
günüm bugun abla ya cok dua ettım dün gece aglaya aglaya rabbıme yalvardım gebelıgımı müjdele dıyee cok ıhtyacam varr esımde agladıı![]()
canım hıc gecıkmez adetımm her ayın 1 veya2 de adet olurdum bı ara 10 gun erken olmaya basladım tıroıt az calısyomus ılac var dok hıc bırakma dedı son 2 aydır ayın 2 de oluyorumm ınss hepımıze rabbım nasıp eder anne olmayıı![]()
kıssssss belinay hadi gitmiyonmu kuzum markete sen gidersen bende gidem birbirimize destek olalım nasılsa aynı yemeği yapçaz bana hadi de .............çok zor geliyo offfffffffff![]()
yarına kadar bekle bakalım bu bekleyişi iyi bilirim eşim bendne heycanlı oluo ona noluosa bi çarpıcam psikolojimi bozuo zati:)inşallah canım ben yarın olcakmım bakım bugün yarın gelir belim ağrısı hiç geçmio zaten 16 sında oldumdan beri bakalım kısmet olsamda şaşırcam olmasamda
benım hisslerım cok kuvvetlı hele nasagın hamıle olduguna adım gıbı emındım kac defa yazdım test yap dıye ama kendıme hıc bısı hıssedemıyorum cunku kotu
seyler bıle bana umut verıyoo yanı kendımı kandırıyomm![]()
bak hemen altında fazlası yazıyor
bak hemen altında fazlası yazıyor
bende kendımı saat 4 olsun dıye kandırıyodum
ayy annem inş senınde gelmez kırmızılar yaa benım bıde sabah uyandıgımda oluyodumm bakalım ya olmasa yarın test yapcamm ıns olmam daa
aynen tatlım yha uykum gelse hamile kaldım sanıyom, ben kalmıştım ama nasip olmadı düştü, myom varmış bnde onlar için ameliyat oldum,baksana neleri göze aldım kız:) şimdi iyileştim şükür doktoruma ziyarete gitme vakti geldi inşallah, Allahım bu yaz hamiiş kalırız belinay kız demi, ama çok kafaya takma sende, ben ozaman çok takmıştım olmadıydı, hiç düşünmediğim relax olduğum anda tutmuştu süper di inşallah hayrlısı bakalım![]()
kız vallahi yok bak sol altta mesj simgeleri dio kahve simgesi geriye al ampul ünlem soru işareti in outo simit gibi bişi kalp bunalrdan ibaret fazlası die bişi yazmıo altında simge kullanma dio mesajınız için listeden bir simge seçin dioda bunlardan başka bişi yuk