Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende kendımı saat 4 olsun dıye kandırıyodum :60:

ayy annem inş senınde gelmez kırmızılar yaa benım bıde sabah uyandıgımda oluyodumm bakalım ya olmasa yarın test yapcamm ıns olmam daa

kıs 4 e ne kaldı 10 dk bişey ben çıkayım bari anca yaparım benimkiler 1saat sonra gelcekler yemek istecekler ne vercem hadi kocişe kendimi veririmde ya çocuklara :32::56:

kıs 4 e ne kaldı 10 dk bişey ben çıkayım bari anca yaparım benimkiler 1saat sonra gelcekler yemek istecekler ne vercem hadi kocişe kendimi veririmde ya çocuklara :32::56:

senın 2 tanecık cocugun vardı demı unuttumm:16::16::16: darısı bızlerın basına 3 yude yaparız inşş :21::21:

tamam annem bende cıkıyorumm markede gıdeyımm yemegımı yapayımm :12::12:

senın 2 tanecık cocugun vardı demı unuttumm:16::16::16: darısı bızlerın basına 3 yude yaparız inşş :21::21:

tamam annem bende cıkıyorumm markede gıdeyımm yemegımı yapayımm :12::12:

heeeeeeeeee ewet 2 tane oğluşum var amin inşallah cnm darısı isteyenlere ..............Hadi yapalım bari yemeğimizi sanada kolay gelsin tatlım grşrüz:79:

kızlarrrrrrrrrrrr grşrüz hadi sizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın bay bayyyyyyyyy:79:yapalım bari yemek:56::54:

hoşgeldin canım iiyiiz muhabbet koyulaştırmaya çalışıorus ama iş güç girio araya çıkıoruz arada soğuo sohbet sen nasılsın

hşbldm cnm bende iyiyim ewi silmem lazım oturuyorum ölece..pazara gittim geldimm ......
ya 31 de hastalandım ya ben az az geliyo bugünde war dewam ediyo ....üstüne görmüş olamam dimii:50::50::50:
gidip test alıp yapmak geliyo içimden ama biliyorum ki tek çıkıcak yine:25::25::25:
senin ki kaçında cnm

hşbldm cnm bende iyiyim ewi silmem lazım oturuyorum ölece..pazara gittim geldimm ......
ya 31 de hastalandım ya ben az az geliyo bugünde war dewam ediyo ....üstüne görmüş olamam dimii:50::50::50:
gidip test alıp yapmak geliyo içimden ama biliyorum ki tek çıkıcak yine:25::25::25:
senin ki kaçında cnm

valla cnaım daha üstüne görmeyi beceremedim hehe benimde buay tuhaf oldu iki kes oldum adet gibi yarın günüm normalde beklios yolcuyu ne yapak anam 1 ayda 3 kez adet görmüş olucam bnede yarın olursam valla üstüne görme3 gün olmuş hala devam edio ama az az canım hamişler daha ii bilir herkezde farklı oluomuş bende test yaptım negatif çıktı ama ona rağmen hala hamiş hissediom kendimi:)

senin ki kaçında cnm

bendede adet ağrıları var ama ne geeln var ne giden gelmez olasıcalar :9 ama gelsinler bize lazımlar

valla cnaım daha üstüne görmeyi beceremedim hehe benimde buay tuhaf oldu iki kes oldum adet gibi yarın günüm normalde beklios yolcuyu ne yapak anam 1 ayda 3 kez adet görmüş olucam bnede yarın olursam valla üstüne görme3 gün olmuş hala devam edio ama az az canım hamişler daha ii bilir herkezde farklı oluomuş bende test yaptım negatif çıktı ama ona rağmen hala hamiş hissediom kendimi:)

cnm regli olmadan önce belim kasıklarım we sağ bacağıma doğru sancılar giriyordu ertesi gün 1 damla peçeteye kahwerengi leke geldi başka yok..ertesi gün yani ayın 31.de başladı yine koyukahwe rengi az az yani pedin ortasını kirletiyo bitek...bugün kırmızıyı gördüm ama .yarın belki test alıp yaparım bende ......
inşallahh sende müjdeli hbri alırsın cnmmmm:16:

cnm regli olmadan önce belim kasıklarım we sağ bacağıma doğru sancılar giriyordu ertesi gün 1 damla peçeteye kahwerengi leke geldi başka yok..ertesi gün yani ayın 31.de başladı yine koyukahwe rengi az az yani pedin ortasını kirletiyo bitek...bugün kırmızıyı gördüm ama .yarın belki test alıp yaparım bende ......
inşallahh sende müjdeli hbri alırsın cnmmmm:16:

olabilir canım hamişsinidr bi bakarsın başak ayağını iii sürttü sanırım peşin sıra dökülelim şöleeee

olabilir canım hamişsinidr bi bakarsın başak ayağını iii sürttü sanırım peşin sıra dökülelim şöleeee

inşallah dediğin gibi bend sevinçli haberi alırım paylaşırım sende haber et ama yüksek olasılığın varr

inşallahh ccnmmm :34:mutlaka hbr werrr :16:
ay sence olasılık warmıdır kiiii ayyy inşallahhhhh:16:

çok az diosun hiç yok gibi bişi yani ped doldumu peki adet başlayın ca

seni yanıltmak heveslendirmek istemiorum hamiş kalmadım için bend eduyumlarıma nazaran sölüorum umarım inşallah diyelim olsun

ah cnm ya az dediysem damla değil yani hiç pedim dolmadı...
yani dierlerine nazaran az geliyo ama işte benimkide saçma bi hewess:25::25:

hadiskooooooo nerelerdesinn kuzummmm ....
sabah biras geçmişi okudum da yazılarını çok beğendimm çok haklısınnnn ......

Back
X