Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk tebrik ederim benim çatlak tenekemmm hamişmi oldun sen yaaa inanamıyorumm:52::52::52:

valla kendim hamiş kalmış kadar sevindim inan ki allahım sağ salim kucağına aldırsın bitanem bize de dua et:nazar::nazar::nazar:

benim topikte tebrik ediyo senii kızlar çok sevindilerrrrr
:46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
tamam sakinleşiiipppppppp anlatıyorum:32::32::32::32::32::32:

ellerim buz gibi oldu ve titriyor yazarken......................................

abim askere gitti gitmeden önce neti kapattırdı. üzerime alamadım. yeni bi net bağlatamadım yani internetsiz kaldım. şu an evin yakınında ki internet cafedeyim....

24 ünde olmam gereken adeti hala olmayınca dün idrar testi yaptım

2 adet net mi net çizgi belirdi:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

hemen kan vermeye gittim:10::10::10::10:

sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hala şoktayımm bilincim yerinde değil hiç bi şey anlamış değlimmm:50::50::50:

belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demişti:16::16::16::16::16::16: sağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....

size şunu söylemek istiyorum. ayın 24üne doğru adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı. hatta ıslaklık bile hissettim. geldi gelecekti kırmızılar.

meğer hamileyken bile ağrı olabiliyormuş. fakat adet gecikmeden önce hiç bir şekilde anlaşılmıyor hamile olunduğu. çünkü hiç bi belirtisi yok.

inanın çok şaşkınım korkuyorum mutluyum ne hissettiğimi bilemiyorum. hamile olmayan hatunlarımız için çok dua edicem

çok istiyorum hepimizden tez zamnda bu haberi duyalım inşallahhhhhh.

hamilelikten sanırım zırt zırt tüfekhanem geliyor. şu anda çok sıkıştım zor tutuyorum. altıma yapmadan gidiyim ben

yarın yine gündüz saatelerinde buraya gelicem inşallahh.

net bağlatmıycam çünkü eşim bu haberi aldıktan sonra beni burda tutmaz gibi geliyor:4::4::4:

daha eşime söylemedim kargoyla bebek ayakkabısı yolladım iş yerinde

bu arada sık gelemediğim için yıldızım söndü:1::1::1::1:

şimdi çıkıyorum hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10:

başakcımm zıpırr arkadaşımm nasıl sevindim anlatamam yaa gözlerim doldu resmen bebeğim.. neden bu kadar şaşırdığımı bilmiyorumm haberini neşeden aldım ve alırr almaz atladım buraya..

bu arada şehir değiştirmeye karar verdim bide öle denicem bunda bi keramet var diye düşünüyorum
:60::60:
Rabbim sağ sağlimm kucağına almayıı nasip etsinn canımmmm kendine çokk çok dikkat ett en kısa zamanda görüşmek üzere ..

bizlerden dualarını esirgeme annem :69:

Son düzenleme:
aşk olsun kızlar size bengisu ve sewince diyorum okadar selam nassınız dedik bi cvp yok:50:

ayy ben çoktan uyumuşum :1::1:

bensiz çay içiyosun hee al sindilerini ver barbilerimi

:1::1: gel beraber içek anam

herkese selammm nasilsiniz kisslarrr..benim kirmizilar tam gununde tesrif ettiler ..nazemircim tam 1 nisan sakasi yaptilar surpriz olmadi yani 1 nisanda anca bole saka olur..kismet obur aylara artik...

serayımmmmmmmm kuzum nassın cnm?benimde geldi malesef boşverrrrrrrr önümüzdeki ay nasip olur belki:34:

hg canım bizler iiiyis seni sormalı hehe o banada öle yapıo ne ağrı ne sızı aha olmmıcam diyorum çamaşıırımdan el sallıolar fallikler:)

üzülmeyin hakkınızda hayırlısı yeni ay yeni umutlar..

Huu huu kimse yok mu?

selam hoşgeldin biz varız olmamı :1:

oh mis gibi kurut saclarini da gel

hee geliyom :1:

Hoşbulduk canım sağoll kız hadi kurutta gel ne kurumaz saçmış:9:

he gel hadi :1:

Hoşgeldin bebeğim temizlki bitti mi?:21:

hosbulduk canim benim sen de hosgeldin. bitti sayilir canim yarin üstünden gececegim yerler var o kadar.. simdilik bebis yok ev temizleyince duruyor, ama yavrucaklar gelince ne hale girer bilemiyorum :30::30::30::30: bi misafir geliyor da cocuklu, ayyyy zor yaa...

başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk tebrik ederim benim çatlak tenekemmm hamişmi oldun sen yaaa inanamıyorumm:52::52::52:

valla kendim hamiş kalmış kadar sevindim inan ki allahım sağ salim kucağına aldırsın bitanem bize de dua et:nazar::nazar::nazar:

benim topikte tebrik ediyo senii kızlar çok sevindilerrrrr
:46::46::46::46::46:

Evet çok sevindik Allah tamamına erdirsin canım :nazar: çok tebrik ediyorum :nazar:

Ohhh börek neyli kız:)
Bende kocişi işe yolladım evi bi güzel süpürdüm derledim topladım geldim:1:

peynirli börek
şehriye çorbası bu günkü menü bu kadar
hafta başı bende temizlik yaparım yoruldum valla
bide oğliş grip olmuş onu doktora götürdüm
kendimi zor yıkadım haaa :37::37:

beydağlı :3::3::3: selam nasılsın

regen evet çocuk olsun hiç bir şeyi koyduğun yerde bulamazsın :10::10:

Kız hep der iyiki kapıyı bana sen açıyorsun gülom der:)
Kız bana hep gülom diye hitap eder
Ekiplerde çalışıyo ya bizimki bigün ekip arkadaşı demişki
Ya devrem kusura bakma senin hanımın adı neydi demiş
Bizimkide merve demiş :) Adamda bende gülo anladım ismini demiş
Ondan sonra moda olmuştu ekiplerde herkes eşine gülom diye hita ediyordu:1:

abboo benimkide gülom der :1::1::1::1:

he gel hadi :1:

hosbulduk canim benim sen de hosgeldin. bitti sayilir canim yarin üstünden gececegim yerler var o kadar.. simdilik bebis yok ev temizleyince duruyor, ama yavrucaklar gelince ne hale girer bilemiyorum :30::30::30::30: bi misafir geliyor da cocuklu, ayyyy zor yaa...

Hoşbulduk canım.Aman gelsinlerdeee sağlıcakla süs eşyalarımı kırsın
Çiçeklerimi koparsın.Mutfağımdaki çekmecelerden bir şey alıp balkondan atsın:9::emir_bebek:
Yaa olsada sevsemmm canım çekti dünde çekmişti vallaaaa mıcırsam ısırsamm kolundan yokk kıyamam amaa:49::emir_bebek:

beydağlı :3::3::3: selam nasılsın

regen evet çocuk olsun hiç bir şeyi koyduğun yerde bulamazsın :10::10:

evet canim yaa... arkadasin bebegi daha oturuyor, ama misafir gelmis cocuklu, yerde üclü mumluklari var camdan, tutmus kirmis birini :53: ayyyy cok zor yaa annenin isi. hele de gittigi yerde cocugunu oturtmayanlari sevmiyorum ben yaa... gecen de arkadasa gittigimde bi bayan daha vardi 3 yasinda cocukla, cocuk televizyonun üstüne cikiyor, annesi bakiyor hiiiiiiiiiiiiiiicc tin yani, orali olmuyor, elin esyasina bir sey eder, hadi bunu birak cocuguna bir sey olur baksana.. yok yaa gözüm korktu simdi :18:

peynirli börek
şehriye çorbası bu günkü menü bu kadar
hafta başı bende temizlik yaparım yoruldum valla
bide oğliş grip olmuş onu doktora götürdüm
kendimi zor yıkadım haaa :37::37:
Ohh daha ne olsun bacım ellerine kollarına sağlık afiyet şeker olsun
aAAa geçmiş olsun canım yaa iyi mi peki şimdi
Bahar geliyor ya havalar tuhaflaştı bi ılık bi soğuk

abboo benimkide gülom der :1::1::1::1:

Deme kızz gerçekten mii:27:

Back
X