Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim canım,sen nasılsın ??

iyiyim bende trombofili sonucum çıkmış fakat adanaya gidip almam gerekiyormuş :18::18:
telde bişi demediler
bende genetiği bekliyorum oda çıksın hepsini bir alıcam :18::18:

Hoşbulduk canım.Aman gelsinlerdeee sağlıcakla süs eşyalarımı kırsın
Çiçeklerimi koparsın.Mutfağımdaki çekmecelerden bir şey alıp balkondan atsın:9::emir_bebek:
Yaa olsada sevsemmm canım çekti dünde çekmişti vallaaaa mıcırsam ısırsamm kolundan yokk kıyamam amaa:49::emir_bebek:

dilek kapıları açık olur senin afacan evi elli altıya verir sonra haa :9::9:
mıncık mıncık edersin kız ısısramazsın kıyamıyor insan ama ben bazen ısırıyom :9::9:
yiyesin geliyor napim:17:

Hoşgeldin canım:16:
hoşbıldum canım...nasılsın ?? mervecim..

iyiyim bende trombofili sonucum çıkmış fakat adanaya gidip almam gerekiyormuş :18::18:
telde bişi demediler

mıncık mıncık edersin kız ısısramazsın kıyamıyor insan ama ben bazen ısırıyom :9::9:

inşallah temiz çıkmıştır canım..iyi olur hem 2 kez yorulmamış olursun.

evet canim yaa... arkadasin bebegi daha oturuyor, ama misafir gelmis cocuklu, yerde üclü mumluklari var camdan, tutmus kirmis birini :53: ayyyy cok zor yaa annenin isi. hele de gittigi yerde cocugunu oturtmayanlari sevmiyorum ben yaa... gecen de arkadasa gittigimde bi bayan daha vardi 3 yasinda cocukla, cocuk televizyonun üstüne cikiyor, annesi bakiyor hiiiiiiiiiiiiiiicc tin yani, orali olmuyor, elin esyasina bir sey eder, hadi bunu birak cocuguna bir sey olur baksana.. yok yaa gözüm korktu simdi :18:

ayyy öyle ilgisiz annelere sinir oluyorum :19::19:
benim çocuğum yeni yürüdüğü dönemde biraz gevezeydi
hiç kimsenin evine gitmedim rahatsızlık vermemek için :19:

Ohh daha ne olsun bacım ellerine kollarına sağlık afiyet şeker olsun
aAAa geçmiş olsun canım yaa iyi mi peki şimdi
Bahar geliyor ya havalar tuhaflaştı bi ılık bi soğuk

saol tatlım
anaokuluna gidiyor ya bulaşıyor veletlerden
faranjit olmuş boğazı ama iyi saol

Deme kızz gerçekten mii:27:

:37::37: efet valla

Hoşbulduk canım.Aman gelsinlerdeee sağlıcakla süs eşyalarımı kırsın
Çiçeklerimi koparsın.Mutfağımdaki çekmecelerden bir şey alıp balkondan atsın:9::emir_bebek:
Yaa olsada sevsemmm canım çekti dünde çekmişti vallaaaa mıcırsam ısırsamm kolundan yokk kıyamam amaa:49::emir_bebek:

yaaa dedigin gibi gelsin de pesini toplayalim sorun degil.. evimizde istedigi kadar ama disarda birakmam ben cok gözüme batiyor disarda cocuguna bakmayan anneler, ben de onlardan bir olmak istemem acikcasi..

evet canim yaa... arkadasin bebegi daha oturuyor, ama misafir gelmis cocuklu, yerde üclü mumluklari var camdan, tutmus kirmis birini :53: ayyyy cok zor yaa annenin isi. hele de gittigi yerde cocugunu oturtmayanlari sevmiyorum ben yaa... gecen de arkadasa gittigimde bi bayan daha vardi 3 yasinda cocukla, cocuk televizyonun üstüne cikiyor, annesi bakiyor hiiiiiiiiiiiiiiicc tin yani, orali olmuyor, elin esyasina bir sey eder, hadi bunu birak cocuguna bir sey olur baksana.. yok yaa gözüm korktu simdi :18:

Ayy ben deli oluyorum öyle sorumsuz annelere
Bide ellerine bir iş alırlar çocuk dağıtmış kırmış etmiş ev sahibinin eşyalarını umurlarında olmuyor
Yanlışşş:20:

Bide ellerine bir iş alırlar çocuk dağıtmış kırmış etmiş ev sahibinin eşyalarını umurlarında olmuyor

arkadaşlarr bilgisi yada fikri olan arkadaşlar acil cvp verirlerse çok sevinirim sabredenler topiciğindenim aama arkadaşlar online değil soramadım kimseye sizler yardımcı olursanız çok sevinirim adetim 12 gün geçikti 2 kere test yaptım önce pozitif sonra negatif çıktı 2 gün önce bekliyorum bir kaç gün daha ve az önce rahim azğını kontrol etmek istedim ve parmağıma çok yoğun bir şekilde iki parmağımın arasında uzayan bir akıntıı geldiii ŞİMDİ ADETİM BU KADAR GEÇİKİRKEN 12. GÜN BEN YİNE Mİ YUMURTLUYORUM 3 HAFTA ÖNCE YİNE GÖRMÜŞTÜM BU UZAYAN AKINTII :(( KAFAM ÇOK KARIŞTIII BÖLE BİŞEYİ DR. SORMAYADA ÇEKİNİYORUM AÇIKCASI FİKRİ OLAN NE OLUR YARDIM EDİN :((

birde nasıl anne modeli var biliyonuzmu
sen evine gidersin kadın çok titizdir
böyle ayaklarının ucuna basa basa yürür
sende tedirgin olur bi rahat edemezsin
ama o sana gelir çocuğunun eline verir böreği çöreği
çocuk döke saça yer umru duymaz
evinin içine mıçar giderler
:47::47::47::47:
çok deli olurum öylelerine yaaa :37:

telde bişi demediler

Ortalık 56 ya döner desene:)
Aman sağlıcakla hayırlısıyla gelsinde kızz ne yapayım evlat hasreti çekmek çokk zor:14:
İnşallah testinin sonucu temiz çıkmıştır

hoşbıldum canım...nasılsın ?? mervecim..

inşallah temiz çıkmıştır canım..iyi olur hem 2 kez yorulmamış olursun.

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın iyi misin?

arkadaşlarr bilgisi yada fikri olan arkadaşlar acil cvp verirlerse çok sevinirim sabredenler topiciğindenim aama arkadaşlar online değil soramadım kimseye sizler yardımcı olursanız çok sevinirim adetim 12 gün geçikti 2 kere test yaptım önce pozitif sonra negatif çıktı 2 gün önce bekliyorum bir kaç gün daha ve az önce rahim azğını kontrol etmek istedim ve parmağıma çok yoğun bir şekilde iki parmağımın arasında uzayan bir akıntıı geldiii ŞİMDİ ADETİM BU KADAR GEÇİKİRKEN 12. GÜN BEN YİNE Mİ YUMURTLUYORUM 3 HAFTA ÖNCE YİNE GÖRMÜŞTÜM BU UZAYAN AKINTII :(( KAFAM ÇOK KARIŞTIII BÖLE BİŞEYİ DR. SORMAYADA ÇEKİNİYORUM AÇIKCASI FİKRİ OLAN NE OLUR YARDIM EDİN :((

canım adetin çok gecikmiş kanda baktırdınmı
üstelik çekinme doktoruna sor
bu akıntılar felan hamileykende oluyor

Aman sağlıcakla hayırlısıyla gelsinde kızz ne yapayım evlat hasreti çekmek çokk zor:14:

inşallah bakalım hayırlısı ama çok heyecanlıyım:18::18:

yaaa dedigin gibi gelsin de pesini toplayalim sorun degil.. evimizde istedigi kadar ama disarda birakmam ben cok gözüme batiyor disarda cocuguna bakmayan anneler, ben de onlardan bir olmak istemem acikcasi..

Hep evdede sıkılır ama annesi Ben parka götürürm kuzumu oynatırım ordaa:emir_bebek:

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum,seninle karşılaştığıma sewindim..

inşallah bakalım hayırlısı ama çok heyecanlıyım:18::18:

Genelde gene bakılan erken çıkıyor pıhtılaşma daha geç çıkıyor
Ayy inşallah hiçbir problem yoktur canım ya Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

evet canim bunu vurgulamak istiyorum ben de.. sanirim burdaki kadinlar da ekstra hassas degiller bu konuda..

ayyy öyle ilgisiz annelere sinir oluyorum :19::19:
benim çocuğum yeni yürüdüğü dönemde biraz gevezeydi
hiç kimsenin evine gitmedim rahatsızlık vermemek için :19:

:37::37: efet valla

ayy arkadasimin bebegi de cok ses cikariyo ama beni hic rahatsiz etmiyor acikcasi :1::1::1::1: yerim ben onu :16::16::16::16: valla canim sanirim annelerimizden öyle gördügümüz icin :31:

canım adetin çok gecikmiş kanda baktırdınmı
üstelik çekinme doktoruna sor
bu akıntılar felan hamileykende oluyor

öncelikle cvp verdiğin için allah razı olsunn arkadaşımmm !!!
Kanda baktırmak istemedim bir kaç ay öncede en fazla 10 gün geçikmişiti o zaman kan vermiştim ve o akşam adet görmüştüm adet düzensizliği var bende bu yüzden her ay doktora gidiyordum bu ay artık gitmek istemedim iyice bekliyim dedimm :( evde yaptığım testlerin biri pozitif diğeri nagatif çıktı onlarada güvenmedimm :(( bekliyorum ama gebelik olunca yada ovulasyon olunca vajina ıslak ve yumuşak olur ya benim 15 gündür öyle sürekli ıslakkk az öncede o akınıtı görünce eşimle bu akşam beraber mi olsak acabaa :s

Back
X