Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende canım.görüşmeyeli nasılsın var mı yeni bi bebek haberi:26::emir_bebek:

yok be canım 7 inci kaybımdan sonra artık çok korkuyorum ve şimdilik kapattık bebek konusunu,çok yıprandım çünkü..ama tabi büyük de konuşmam olurda bir mucizeyle gelirse bişey diyemem RABBİM herşeyin hayırlısını wersin..

Slm kızlar naapiyniz? gene kimseler yok bakıyomda topiktee kocişkoma doğum gününe ne aliim diye sormuştum pek gören olmamış sanırım hediye ne alsam acabaa farklı bişii olsun istiyom bu sefer :26:

yok be canım 7 inci kaybımdan sonra artık çok korkuyorum ve şimdilik kapattık bebek konusunu,çok yıprandım çünkü..ama tabi büyük de konuşmam olurda bir mucizeyle gelirse bişey diyemem RABBİM herşeyin hayırlısını wersin..

Ay canım inşallah olur sağlıcakla gelir ya
Rabbim gönlüne göre versin
Bence biraz bekle hem ruhen hem bedenen çok zorrr:50:

Slm kızlar naapiyniz? gene kimseler yok bakıyomda topiktee kocişkoma doğum gününe ne aliim diye sormuştum pek gören olmamış sanırım hediye ne alsam acabaa farklı bişii olsun istiyom bu sefer :26:

farklı bişi yap ve hediye alma :1:
Evde geçirmek isterseniz
güzel romantik bir yemek hazırla
pastayıda sen yap becerikli hatun :10::10:
finalide biliyorsun zatiii demeye gerek yok :23::23::23:

daha ne olsun ayol :51::51:

canım nasılsın umarım herşey yolundadır
kociş aldımı kargoyu çok merak ediyorum :9::9::9:
girebilirsen haber ver öptüm bye :16::16:

anam kayıp aranıyor nerelerdesin valla merak ettim haaa
benim takdikleri uygulayım derken hastanelikmi oldun kızzz :6::6::10::10:

iyiyim canım sen nasılsın geçmişin maşallahı var :1::1:

bende iyiym cnmm aynen maşallahı warr döndüm geldim :ssz:
temizlik yapmışsın ohhh gülegüle kirletttt tatlımmm:12: ....bende dün yoktum ya bugün yaptım temizlikk ..benimde genelde hfta snnları olur ama şimdi miss gibi :12:

kızz topik açmışsın sende bi ara gözüme takıldı kaynanaa topiğiydi heralde bakamadım ama şimdi geldi aklıma

bende iyiym cnmm aynen maşallahı warr döndüm geldim :ssz:
temizlik yapmışsın ohhh gülegüle kirletttt tatlımmm:12: ....bende dün yoktum ya bugün yaptım temizlikk ..benimde genelde hfta snnları olur ama şimdi miss gibi :12:

kızz topik açmışsın sende bi ara gözüme takıldı kaynanaa topiğiydi heralde bakamadım ama şimdi geldi aklıma

seninde ellerine sağlık canım
evet açtım falla bıktım artıkın yaaa:47::47::47:

Başlık için AMİNNNNNNNN diyorum, Allahım hayırlısıysa hayırlı bir evlat ilerde hayırlı kul olacak bir bebek nasip et inşallah isteyen herkeseeeeeeee... aminnnnnnnnnn

seninde ellerine sağlık canım
evet açtım falla bıktım artıkın yaaa:47::47::47:
link atsana gülümm bakam bende bi :47:

Başlık için AMİNNNNNNNN diyorum, Allahım hayırlısıysa hayırlı bir evlat ilerde hayırlı kul olacak bir bebek nasip et inşallah isteyen herkeseeeeeeee... aminnnnnnnnnn

hşgdln cnmmm .....amin inşallahhhhh..sendemi bebiş istiyorsun :3:

Back
X