çıkmam gerekiyor kızlar iyi geceler
yaa nereye sohbet ediyordukkkk ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkmam gerekiyor kızlar iyi geceler
belinayyyyy naptın cnm son durum neeee![]()
inşallahhhh yarın mutlu hbri werirsin bizlereenasılsın kuzum
gecmıse bakıodum ya benım kırmzılar halan gelmedi pek bı karın agrım yok cok üşüyorum sadece sabah gelmese gıdıp test almayı dusunuyorum![]()
hşgldn cnm iyiym sen nasılsınmerhaba kızlaaaaarrrr nasılsınız bu akşam bakalım????
merhaba kızlaaaaarrrr nasılsınız bu akşam bakalım????
nasılsın kuzum
gecmıse bakıodum ya benım kırmzılar halan gelmedi pek bı karın agrım yok cok üşüyorum sadece sabah gelmese gıdıp test almayı dusunuyorum![]()
yaa nereye sohbet ediyordukkkk ...
merhaba kızlaaaaarrrr nasılsınız bu akşam bakalım????
inşallahhhh yarın mutlu hbri werirsin bizleree
hşgldn cnm iyiym sen nasılsın
iyi aksamlar canim sana da...
ay benim de gelmedi yaaa ama kendimi 5ine diye sakin tutmaya calisiyorum, karnim da agrimiyor degil hani, adet oldum olucam hissi de varayyy gelecekse gece gelmese bari gündüz gelse, gecen sefer gece geldi sabaha kadar uyuyamadim üzüntüden
![]()
iyiz canım sen nasılsın
ayy inşş yarın gun ıcınde test yapsam cıkarmıkı:18::18: evde test yokda anca öğlen alabilirim tabi kırmızılar gelmese
benım gece guduz fark etmez eger hamıs degılsem bı an önce gelsınlerde umudum kesılsıntatlım tabi inş gelmezler
![]()
iim bende cnm biraz başağrım var onun dışında çok şükür:) senin adetinmi gecikti inşallah senden de güzel haberler alırız yarın...iyiz canım sen nasılsın
ayy inşş yarın gun ıcınde test yapsam cıkarmıkı:18::18: evde test yokda anca öğlen alabilirim tabi kırmızılar gelmese
benım gece guduz fark etmez eger hamıs degılsem bı an önce gelsınlerde umudum kesılsıntatlım tabi inş gelmezler
![]()
sen nasil hissediyorsun peki??? agrin felan var mi?? ben de siskinlik var her adet öncesi gibi gögüs agrisi karin agrisi hepsi var gelcekler galiba... off yaaa aslinda dogru geleceklerse gelsinler bi an önce.. zaten bugün atesim 0.1 derece düsük cikti.. yarin sabah da düsük cikarsa zaten tamamen ümidi keserim ben![]()
iim bende cnm biraz başağrım var onun dışında çok şükür:) senin adetinmi gecikti inşallah senden de güzel haberler alırız yarın...
canım dün agrım vardı bugunde ara ara olduu gogus agrım falan yokk aslında hiçç bişiey hissetmıyorum sacede üşüyorum ve sık idrara cıkıyrm sanırsam üşütüm
inşş canıım ya inş![]()
idrar renginde koyulaşma varmı peki cnm???
evet annem koyuu:18::18:
nazoo benı de götrunnbende gelcemmm
sizle
nazoo benı de götrunnbende gelcemmm
sizle
idrar renginde koyulaşma varmı peki cnm???
canım dün agrım vardı bugunde ara ara olduu gogus agrım falan yokk aslında hiçç bişiey hissetmıyorum sacede üşüyorum ve sık idrara cıkıyrm sanırsam üşütüm
inşş canıım ya inş![]()
ayy ben cok su ictigim icin normalde de tuvaletten cikamiyorum ki, öyle olunca da renk de koyulasmaz heralde.. yarin bir de ben dikkat edeyim
canim zaten üsütme de gelebiliyormus kimi hamilelerde.. belli olmaz yani illa üsüttün diye düsünme ya da düsün pozitif testi görünce insallah daha cok sevinirsin..![]()
ciddimisin..böyle ama baya yogun bi koyuluk olcak.... benim en temel hamilelik belirtim o olmuştu,yani en erken çıkan belirti diyelimyarın test kesin yap sennnn
tüh ben kapatınca yazmışın yoksa senide götürürdükavm de gezdik markete gittik geldik