Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:21::21::21::21: sevsinler anneciiinii inşallah hade bakem
hep imrenirim genç annelere bende 26 yaşında anne oldum ama şimdiki aklım olsa
20 li yaşlarda isterdim valla :16::16::16:

olsun sende gencsı ayy kac yasında evlendın hemen hamıs kaldınmıı

ayy şu atv de kız annesıne mektup yazmış ya nasıl agladımm ayy rabbım yavrularımızı genclerımız korusun:31:

olsun sende gencsı ayy kac yasında evlendın hemen hamıs kaldınmıı

ayy şu atv de kız annesıne mektup yazmış ya nasıl agladımm ayy rabbım yavrularımızı genclerımız korusun:31:

canım 25 yaşında evlendim :17: 9 aylık evliydim oğlum doğduğunda :17::17:
ilk günden kalmışım
iyikide olmuş :16::16:

kız hadiye seni bekliyom anam çarşıda işim var nirdesin kızzzz:18::18::18:
kaynanayamı gittin güzel haberleri vermeye :18:

selam kızlar nasılsınız...ya benim adet sancılarım başladı yine olmadı galiba hayırlısı olsun ...bide benim kociş bi rüya görmüş bır kızımz varmış maviş gözlü cok tatlıydı diye anlatıyo sabah bana cok mutluydu:16: inş rabbim güzel haberler vermemi nasip eder:31::31:

selam kızlar nasılsınız...ya benim adet sancılarım başladı yine olmadı galiba hayırlısı olsun ...bide benim kociş bi rüya görmüş bır kızımz varmış maviş gözlü cok tatlıydı diye anlatıyo sabah bana cok mutluydu:16: inş rabbim güzel haberler vermemi nasip eder:31::31:

:18::18: ayy çarşıya gidemedim hadiskoyu bekliyom :18::18:

kızz sevinç yok anam çıkmadı ikisindede ama 10 gün sonra tekrar vercemmm doktor haftaya belli olur dedi ama ben hala sancı hissediom 10 den sonra doktora gitçm olmadı ultrosona görüncem . bana senin adetin geçmemiş dedi nasıl yaa dedim daha geçmemiş dedi 10 gn oldu dedim geçeli ama 16 sında kahverengi akıntım oldu onuda adetten sayarız biz dedi şaşırdım peki dedim amaa 10 gün sabret belki orda çıkarrrr dedi iki damla gözyaşım oldu teselli edin kızlar beniii

kızz sevinç yok anam çıkmadı ikisindede ama 10 gün sonra tekrar vercemmm doktor haftaya belli olur dedi ama ben hala sancı hissediom 10 den sonra doktora gitçm olmadı ultrosona görüncem . bana senin adetin geçmemiş dedi nasıl yaa dedim daha geçmemiş dedi 10 gn oldu dedim geçeli ama 16 sında kahverengi akıntım oldu onuda adetten sayarız biz dedi şaşırdım peki dedim amaa 10 gün sabret belki orda çıkarrrr dedi iki damla gözyaşım oldu teselli edin kızlar beniii

benım durumumdasın annemya ıns tabı gelemz kırmızlarda hamıssındr daha erken gebelık falandır bencee hemen dok gıt cnm ultrasyıona gır

kıyamam canım ya üzülme dur bakalım belki 10 gün sonra çıkar ama ben sana doktorların kahverengi akıntıyıda kan olarak değerlendirdiklerini söylemiştim dimi anacım.senin ayın 16 sında adet olman gerekiyo öylemi o zamandan sonra günün geçmiş olacak yani yinede dikkat et kendine kırmızılar gelene kadar ki inşallah gelmezler dikkatli ol tatlım.

Back
X