Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah bencede kesin başak haklıı hamiş oo birinin işlerini yapması lazııım kız sende kaynananı çağır hastayım de ona yaptır![]()
ewet tüm hırsımı alıcam senden...kız sen sexy misin ki
bravo eli öpülesi kadınmış....
bende çıkıyom şimcilik hadi sizde işlerinizi yapınn başşaakkk kendini çok yorma sakın seni değil bebeği düşündüğümden söylüyorum yanlış anlamaaa![]()
ohooo sen daha eroşun kayın annesini tanımıyosun topikin annesidir ooo ne marifetleri var. biz burda yazışırken kadıncağız gider bulaşık yıkar
tabii listeden bilgilerini kaldırdık ya ondan bilinmiyor kadın cağız![]()
beni düşünme zati başımıza taş yağar filan:83:
sevinççç ben seni öldün sandımdııııııkarılarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakemmmevimin işini bitirdim mis olduk misssss
ayyy bugün olişimin karnesini aldık geldiksüper bir duygu yaaaaaaa
Allahım hepinize kısmet etsin inşallahhhh
ee neler yaptını yokluğumda![]()
ahh ahh sevincm sorma benm kankeytom bööle pasaklı bi karı. şu batta yaptığı temzliğe yaz temzliği diyo sonra yaz boyunca o temzlikle oturuyoerenay canım şubatta yaptığın temizliği yaz temizliğinden saydığın için seni kutluyorum
sakın o kışın ara temizliği olmasın evler serildikten sonra 2 kez bende yaptımda ara temizlik
nasıl oluyorsa o şubatta yaz temizliği![]()
ne düşünücem kız seni ben karnındaki yavruyu düşünüyorum bir bilse nasıl bir anaya düştüğünüah,ah ne güzel kaynanalar var yaa valla erenay kıymetini bilsin....
bu karı böyle işte önce hamiş oldu bizi unuttu
şimdi evinin sevdasında hiiiç oralı olmuyor
tilotunu giyip giyip geziyor karrııııı![]()
sevinççç ben seni öldün sandımdıııııınerelerdeydin sen aşkımın bahar pötürcüğüüüü
ahh ahh sevincm sorma benm kankeytom bööle pasaklı bi karı. şu batta yaptığı temzliğe yaz temzliği diyo sonra yaz boyunca o temzlikle oturuyo
arada beni evine davet ediyo ama hiç gidesim olmuyo ne yalan diyim
amannnnnn eroş mu şanslı yoksam kaynansımı sanssız bilemedimkadıncağızın kıymeti bilinse bari.
nbr deli karı![]()
iyi yapmışsın cnaım inşallah kontrolun iii olucak yumoşlarında bebişinde canım bak fazla arayaı soğutma çok tatil yapma:)biizde düşüngünaydın canlarr.... bugün topikin açılışını ben yapayım hepinizde pireler uçuşuyodur şimdiiibugün çok güzel bigün,sözde tatil ama saat 7.30 da uyandım :) 2 hafta yatışa geçtim diye paso uyumakda olmaz, güne erken başlamak lazım dimee
yarın sabaha bambaşka bi şehirde uyanmak fikri de ayrı mutlu ediyo beni... birde bugün dr randevum var, görmeye gidicez bebeğin gelişimi nasıl diye... malum yumoşlar genelde kalitesiz oldugu için bu bizim çok önemli bi muayene olacak... çok korkuyorum inşallah mutluluğumuz yarım kalmaz,bikaç gündür böyle bulantılarda filan azalma hissediyorum...dualarınızı eksik etmeyin bizden inş.bu kez ağlayarak çıkmam o hastaneden
görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
ağzından yel alsın sevincim ölüse bende ölürünnnn insan kankasını bölesine kötüler yerermi abooooov ben sevince dicem sevinç öle okuyup bakıcak amannnn ama sende amma pasaklımışsın erenayefe :)sevinççç ben seni öldün sandımdıııııınerelerdeydin sen aşkımın bahar pötürcüğüüüü
ahh ahh sevincm sorma benm kankeytom bööle pasaklı bi karı. şu batta yaptığı temzliğe yaz temzliği diyo sonra yaz boyunca o temzlikle oturuyo
arada beni evine davet ediyo ama hiç gidesim olmuyo ne yalan diyim
amannnnnn eroş mu şanslı yoksam kaynansımı sanssız bilemedimkadıncağızın kıymeti bilinse bari.
nbr deli karı![]()
he bncede zamanında bihterin parfümü bihterin saçı bihterin elbisesi çıkmıştı kapış kapıştı seninki baya bi reabet görür hem ticaret hem ün kazancannnnnnn kısss ben çıkardım tilotumu kaç kuruş eder bilmem:)))tilotumda amma meşhur olduveriyimde sizde giyin kıskanç karılar
![]()
deli karılarrr nasıdla biliolar kendilerinideli deliyi görünce çomağını saklarmiş..onun için hizaya gelne yapim kahvaltımı yaptım banyoya girecektim dedim bir bakim şu kk ya ne neyok...kız ben sizin kadar birbirinni dedikodusunu yapan kanka görmedim he
çı,çı,çık....sen kahvaltını yaptınmı bakimm
![]()
bak bak hamile garının kahvaltı saatine bak 12:20 tebriklerrrrkarı
öğle yemeği saatinde kahvaltı yarın 1 kilo doğurun zaarr bebemizi![]()
yooooo sadece yemekten sonra kocamı hastaneye yetştirdik.yandın gızım sennnnnnnnnnnnn düdüklüden su çıkmadığı sürece korkma kaynayınca altını kız imil imil pişsin
herifin zehirlendimi yoksam beceremedinmi yapmayı :26::26::26:
yok kız kaynanasının yaptığı yemeği beğenip yememiştir kendisi yapmıştır mecburende öğrenmiştir yemek yapmayı
çemkirme banaaaaaaaaaaaaaaabboo önce 5 yıldızı verdi şimdide sararttımııı deli karııııı
![]()
napiyim nazo bazen gelmediğin günler oluyodu çok az geliyosun son günlerde:101::101::101::101:ben vardım ama kimse yok diye oyuna dalmışım
ama artık bende çıkayım bukadar nöbetçilik yetti zaten başak benim yıldızlarımıda sarartmışhergün gelmeme rağmen
demekki artık hergün takılmama gerek yok![]()
leeeeeeeeeeeen başakkkk karısı insan bi slm verir günaydın bariiiiiihamilesin die görmezden geliom
evet bizi atmaya çalışıyor bari açıkça istemiyom desin bizi yormasın
yok canım okadarda değil tabiki iş yapıyorum ama 2..3 aydır köşe bucak temizlik yapmadım içime sinmiyor ama içimdende yapmak gelmiyor öyle kısır döngü
hatta ben geçen sene halılarımı yıkamadım yani haziranın 20 sinde 2 sene olacak hala halılarımda leke bile yok senin halılar temiz yıkamasanda olur diyolar ama ben yinede yıkıyacam
2 sene içinde halıda silmedim yani hala açık renk çorapla gezsem bile kirlenmiyor
bende aldım pazartesi günü dün akşamda netten baktım nasıl bakmam gerektiğine güneşi ve açık havayı severmiş ve aradada suluyacan tabi
geçmişteyim çatlak karııııııııııııı sevincibn çemkirmelerine yanıt veriyommmmmnbrr
bayılazam şimdiiii
bu yarın bir gün bebeğini emzirmeyide unutur![]()
yazdıklarınızı okumadan yazıyorum kusura bakmayın çünkü hemen çıkıcam..bugün bizim ewlilik yıldönümümüz unuttum size söylemeyi bu sene ben bişey yapmıyorum valla giyindim süslendim oturuyorumkocacımn çiçeği geldi kendiside gelmek üzereymiş,birazda o yapsın bakalım sonrasında ne var..
merhaba kızlarr
benim reglime daha 10 gün war ama tuhaf bi şekilde regli oldum karnımın we göğüslerimin şişmesi wwe acıması demekki bunun içinnmişş...
Bünyem benimle dalga geçiyo resmen geçen ay 5 gün gecikme bu ay 10 gün erken regliiii![]()
canım her nedeni olabilir enfeksiyon rahim agzı açıklıgı hormon bozuklugu ve kan pıhtılaşması vs işte denilicek birşey olsa inan dicem ama bilinmez ne oldugu işşallah çaresi vardır da yavruna kavuşursunnedenini bilmiom patoloji çıkmış birazdan almaya gidicem ağustosta kaybettim yeni çıktı sonucu....5.5 aylıktı gelişimi yavaştı...bakalım patolojide ne cıkmış...:18::18:hııı bide 3 lü testte nöral tüp defekti çıkmıştı...
pokmu vaaarpko ne zaman pok oldu kıız ama haklısın pok gibi bişii benimde başımının belası o poook
neyse işin şakası bi yana allah sana acil şifalarmı versin sabırmı versin ne deyim bilemedim canım yaa
kan pıhtışlaşmasından korkma canım yaa hamiş kaldığında iğnelerle kontrol altına alınıyo oo
kız aceleden ne yazmışım ben öle
tam sizlerle yazışırken elektirik gitti
sonrada ev işlerine girdim dedim allahtan bir işaret paşa kalk dedim hayde yemek temizlik vs sonra oturdum pc başına dedim hürremi seyrediyim ilk bölümünden itibaren 7 bölüm seyrettim gece 3 kadar
rüyamdada hüremle ugraştım iyimi
şunu anladımki mahi devrana ıcık oldum inanın hürrem az bile yapmış
[/QUOTEOTE=beydagli;25012651]ALLAH iyiliğini versin ben nasıl görmemişim bunu walla pok yazmış,paşamın yazılarına bayılırım zaten..biz tanışmıydık seninle kuzum...