Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarrrr bi reçel yapmışımm
tamamen benorganikkkkk
ben ektim ben topladım ben pişirdimmm
ayyy kendi emeğimle dolu reçelim varrrrrrr![]()
ellerine sağlık ne reçeli yaptın
canım 12 bölümdeyim eşim gelene kadar gider tam diyorum kapatıyım boşver merak yokmu merak eşi dün geç geldi yemegini verdim mehmeti doguracagı bölüm geldi eşim yemegi yedi adam yorlunluktan çayı içemedi dedim sen git yat dedim dedi seyretmiyomusun hürremi dedi yok ben hürremi yarın dogurturum dedim neyse yataga yattım acaba dedim eşimde hadi yatakta dönme hürremi dogurtta gel dediyataga girdim dedi dogurttunmu he oglumuz oldu deidm iyi ozaman uyuyalım dedi sarıldık yattık
vallahi dün süleymanla ugraştım durdumyarıdan çogunu seyrettim bebem ilk zamanları seyredemedim mahidevrana küsmüş ilişkiye girmediya onu merak ettim nedeninide vbuldum neden artık yatmadıgını çok kötü bir kadım mahidevran
![]()
çilekk nazocumm
önceki yaz kocişim ve kayınannemle dikmiştikk
bu gün köye gittim 1 kg kadar topladımm
az öncede pişirdimm
insanın kendi elinden çıkmışş ürünler çok mutlu ediyoo insanııııı
gelinde beraber yiyekk ekmek bana bana![]()
evet insanın kendi ürettiği birşeyleri toplayıp yiyince çok hoşuna gidiyor
bizde köye meyva bahçesi yaptık, geçen sene eriklerimizden bir tabak kadar toplayabildik ama nasıl lezzetli geldi bu sene daha fazla olmuştur
afiyet olsun sana ben almıyım bugün maşallah çok yedim
:60 çok güldürdün beni allah ta seni güldürsün
ah ulen ah açlıktan kendimi yeşil erige vurdum iyimibiryandan erik yiyorum biryandan hürremi seyrediyorum biryandan lale devrine bakıyıorum kafayı yemek üzereyim
kocişimde yok gelmedi daha işten
![]()
kız kalorisi çok reçelin çok olmuştur yemeyeli tadını unuttumbaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk koş annemmmmmm
gelll
benorganik ve beleş reçel varrrrrrrr gelde yiyekkkk kankammmmmmmmm
bunları okurkenn umarım burda olmadığına pişman olursunnnn![]()
paşa sen süleymankolikmi oldu annem nazonun alıntısını okudum şimdikkk.......![]()
bu başak karısı nazonun iki yıldızını kızartmış birisi hala sarıııııı
halbuki nazo hergün burda kendisi hiç yok piyasada göya topik başı karısı![]()
aynen canım yaaa allah herkese tattırsın bu duyguyuuuu
bi lomacık alaydınn nazomm
ama galiba limonu accık fazla kaçmışş
ekşimsi gibi geldi bana
offff yaaaaa
ah ulen ah açlıktan kendimi yeşil erige vurdum iyimibiryandan erik yiyorum biryandan hürremi seyrediyorum biryandan lale devrine bakıyıorum kafayı yemek üzereyim
kocişimde yok gelmedi daha işten
![]()
kız dikkat et bak sapık olursun heeeee
fazla sataşma dizilere .....
Zate olmuşsun dizikolikkkkkkkk![]()
kız kalorisi çok reçelin çok olmuştur yemeyeli tadını unuttumsende yeme bak ben rejimle 20 yakın verdim normalde yiyemiyorum bari salalda yiyim:131::131::131::131::131:
canım allah var önceleri seyretmiyodum sonra birgün seyrettim olan bana oldu devamlı seyredesim geldi bende dedim ayıp olmasın baştan seyrediyimde emege saygı olsun didimde:131::131::131:
aman ne syrediyorumki pazartesi foksta seyrediyorum salı var çarşamnbba çocuklar duymasın var perşembe fatma gülün suçu var cuma mahsumun dizisi var cumartesi lale devri var pazar acunu seyrediyorum akşamları öylenleride başka dizilerim var okadar allah için çokmu dizi seyrediyorum![]()
sen yeterki iste ben inek dogurtmuş karıyım senimi dogurtamıcam
![]()
iyi diyelim iyi olsun bebem ya paşayla köpük yüzünden havalandırmayı açamıyorum malum burası sıcak kuşlarımı hava çarpar camıda üsten açtım başka odaya koysam içim evlermiyoanalık işte
anlıcagın yavrularım yüzünden pişmiş tavuga döndüm
kız gözlerini pörtletme hemen şuan 14 bölümü seyrediyorum seyretmesinede digerlerini nasıl seyredirim bilemedim yane aman diyorum sonra seyredersin ama olmuyo tam yerinde bitiyo meletolurda sizlere yazamazsam ben hürremi seyrediyor olucem birazdanda ezan ukunucak namaz kalkıcam rabbim dualarımızı kabul etsin işşallah
![]()
aman ne syrediyorumki pazartesi foksta seyrediyorum salı var çarşamnbba çocuklar duymasın var perşembe fatma gülün suçu var cuma mahsumun dizisi var cumartesi lale devri var pazar acunu seyrediyorum akşamları öylenleride başka dizilerim var okadar allah için çokmu dizi seyrediyorum![]()
özürün kabul edildikusura bakma dostummm ben yanlışş anlamışımm özür dilerimm
altı üstü haftanın 7 günü dizi izliyormuşsun bende abarttın sandımdııı
atbi internetten izlediklerini bu kategoriye koymuyorummmmm![]()
nasıl yaptın valla cesaretli hatunsun
bizimde vardı kuş bende cereyan olmayacak yere koyardım yada üstünü kapatırdım sadece ön tarafı açık olacak şekilde
hatta ben alt katta oturan arkadaşa giderken yanımda getiriyodum evde sıkılmasın diye kuşu gidince birkaç saat oturuyodum çünkü![]()
özürün kabul edildi
canım memleketteydik dayımların inegi doguruyodu yaşım 16 filan 2 tane yaşlı kadım dogurtucaktı millet tarlada dediler paşa gel ellerimi yıkadım yüzük künyelerimi çıkardım soktum ellerimi baktım birşey elimi emiyoamanın dedim geri çektim sıcasıktı orası birde çok kaygan inege kıyamadım vallahi nasıl bagırıdı çıkarken
helede evladını yalaması
hayvanda olsa anne annedir
![]()
benimde hergün bir dizim var hatta aynı ana gelen dizimin birini tv den birini ertesi gün netten takip ediyorum tüm gün evde olunca insan kendini oyalayacak birşeyler arıyor