Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

özürün kabul edildi:9::9::9:

canım memleketteydik dayımların inegi doguruyodu yaşım 16 filan 2 tane yaşlı kadım dogurtucaktı millet tarlada dediler paşa gel ellerimi yıkadım yüzük künyelerimi çıkardım soktum ellerimi baktım birşey elimi emiyo:53::53::53:amanın dedim geri çektim sıcasıktı orası birde çok kaygan inege kıyamadım vallahi nasıl bagırıdı çıkarken :14::14:helede evladını yalaması :14::14:hayvanda olsa anne annedir:14::14:
vay vay vayyyyyy
kıza bak kendi kendine de doğurursun artıkkkk
tecrüb edindinnnn
ama iyi becermişsinnnn o yaşta hemdeee
CANIM PAŞAMLA KÖPÜGÜM YETİYO PAŞAM ERKEK OLANI MAŞŞALLAH KONUŞUYO:nazar::nazar:O BENİM HERŞEYİMKIZIM GÜZEL ÖMÜRÜM ÖLÜNCE BANA ÇOK DESTEK OLDU:14::14::14:RABBİM KUŞLARIMA ÖMÜR VERSİN İŞŞALLAH BU ARADA MANTARDAN KURTULAMADILAR YA OKADAR İLAÇ KREM HAKKGETİRE RABBİM ÖMÜR VERSİN YAVRULARIMA:14::14:

allah mutlu etsin minnoşalrınlaaa
insan çok bağlanıyo ama yaaa
benim de balıklarım vardııı
ama öldülerr çok üzüldüüümmmm bi daha da almadıkkk
kocam kızdıı hayvan bu bağlanılamz o kadar didiydiiii

şimdiki aklım olsa yaprmıyım allahtan bir cesaret geldi işte oglumuz oldu bu arada adınıda cuma ali koydum isim annesi benim 4 milyara satıldı 650 kilo et çıktı:53::53:

kız tosunceğizi takip te ettin yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl izin verdinn kesilmesineee
ama sen utanmadan yemişsindirr yavrununn etindendeeee
ığğyykk timsah karııı

CANIM PAŞAMLA KÖPÜGÜM YETİYO PAŞAM ERKEK OLANI MAŞŞALLAH KONUŞUYO:nazar::nazar:O BENİM HERŞEYİMKIZIM GÜZEL ÖMÜRÜM ÖLÜNCE BANA ÇOK DESTEK OLDU:14::14::14:RABBİM KUŞLARIMA ÖMÜR VERSİN İŞŞALLAH BU ARADA MANTARDAN KURTULAMADILAR YA OKADAR İLAÇ KREM HAKKGETİRE RABBİM ÖMÜR VERSİN YAVRULARIMA:14::14:

amiiin
eşimde iş yerinden bir kuş getirmişti ceryanda kalmış kötüydü bizde ona soğuk algınlığı şurubu almıştık sık sık kendineden geçerdi bende normalde hiç elimi süremem ama rahatsızlandığında elime alıp şurubu ağzına veriyodum 2 dakikaya düzeliyodu
ikinci kuşumuz dahada güzeldi hangi sesi duyarsa aynısını çıkarıyodu ve eşimin hastasıydı eşim gelince nasıl coşuyordu... kuş ölünce eşim nasıl ağlamıştı çocuklar gibi
hatta kuşu memlekete giderken arkadaşa bırakmıştık döndüğümüzde küsmüştü hiç tepki vermedi ötmedi kısa bir süre sonrada çokta yaşamadı öldü
bu arada mantar nasıl bişey hiç duymadımda

Son düzenleme:
kız tosunceğizi takip te ettin yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl izin verdinn kesilmesineee
ama sen utanmadan yemişsindirr yavrununn etindendeeee
ığğyykk timsah karııı
yok kız en son tatilde gördüm kocaman olmuştu irimi iri ben etinden yemedim et sevmem ben:27::27:hem duyunca çok üzüldüm ya kurbana verildi :14:
vay vay vayyyyyy
kıza bak kendi kendine de doğurursun artıkkkk
tecrüb edindinnnn
ama iyi becermişsinnnn o yaşta hemdeee

allah mutlu etsin minnoşalrınlaaa
insan çok bağlanıyo ama yaaa
benim de balıklarım vardııı
ama öldülerr çok üzüldüüümmmm bi daha da almadıkkk
kocam kızdıı hayvan bu bağlanılamz o kadar didiydiiii

canım benim bu 3 dişi ilkini aldık paşaya dirlik vermedi götürdük geri bakka aldım oda vefat ettim ishalden mantardan çok agladım peşine eşimi aradım ne olur gel şirinim elimde can veriyo diye adam gelsem ne degişicek dedi sonra elimde can verdi eşime sarılıp çok agladım eşim götürdü gömdü :14::14::14:sonra dedim almıcam paşaya eş lazım kardeşim çok aglamış üzülmüş halima köpügümü aldı bana paşa yeşil sarı köpük beyaz mavi karı koca didişiyolar kız yanına yanaştırsa bebekleri olucekte nerde:19::19::19:kız bebekleri olsun diye neler ettim küvet bile aldım onlara yuvaya kadar şirinim ölünce perşembe gömdük pazar günü baktım paşada mantar ishal oldu eşime aglayaraktan kaldırdım yataktan paşam ölüyo babası dedim hemen netten bir veteriner bulduk atladık taksiye oraya götürdük nasıl aglıyorum buda şirinim gibi ölücek diye :14::14:kadın izilme söz veriyorum sana dedi iyi edicem kaka testine kadar yaptılar dünyanın parasını verdim ama ilaçlara olsun yavrum iyi olsunda elalem çocuklarını götürü hastaneye ben veterinere götürdüm kuşlarımı çok korkuyorum onlara birşey olucak diye paşa nefesim oldu benim ölürse çok aglarım millette kızıyo hayvana bu kadar baglanılmaz diye ama insanın evladı olmayınca 4 duvarda 11 oturunca neye sevgisini verecegide belli olmuyo maledef:14::14::14:

şimdiki aklım olsa yaprmıyım allahtan bir cesaret geldi işte oglumuz oldu bu arada adınıda cuma ali koydum isim annesi benim 4 milyara satıldı 650 kilo et çıktı:53::53:

maşallah bayada besiliymiş nede olsa sen doğurttun demi :1:birde iki isim koymuşun nerden aklına geldi o 2 isim:1:

amiiin
eşimde iş yerinden bir kuş getirmişti ceryanda kalmış kötüydü bizde ona soğuk algınlığı şurubu almıştık sık sık kendineden geçerdi bende normalde hiç elimi süremem ama rahatsızlandığında elime alıp şurubu ağzına veriyodum 2 dakikaya düzeliyodu
ikinci kuşumuz dahada güzeldi hangi sesi duyarsa aynısını çıkarıyodu ve eşimin hastasıydı eşim gelince nasıl coşuyordu... Kuş ölünce eşim nasıl ağlamıştı çocuklar gibi
hatta kuşu memlekete giderken arkadaşa bırakmıştık döndüğümüzde küsmüştü hiç tepki vermedi ötmedi kısa bir süre sonrada çokta yaşamadı öldü
bu arada mantar nasıl bişey hiç duymadımda

canım benimkide babaya aşık erkek olanı o kaldırıyo sabahları babayı neler neler:9::9:mantar şöyle devamlı kaşınıyo totosunda göbeginde tüy dmküldü 2 kere yıkadık eşimle 1 haftada allahım şifa versin yavrularıma:14::14:

yok kız en son tatilde gördüm kocaman olmuştu irimi iri ben etinden yemedim et sevmem ben:27::27:hem duyunca çok üzüldüm ya kurbana verildi :14:

canım benim bu 3 dişi ilkini aldık paşaya dirlik vermedi götürdük geri bakka aldım oda vefat ettim ishalden mantardan çok agladım peşine eşimi aradım ne olur gel şirinim elimde can veriyo diye adam gelsem ne degişicek dedi sonra elimde can verdi eşime sarılıp çok agladım eşim götürdü gömdü :14::14::14:sonra dedim almıcam paşaya eş lazım kardeşim çok aglamış üzülmüş halima köpügümü aldı bana paşa yeşil sarı köpük beyaz mavi karı koca didişiyolar kız yanına yanaştırsa bebekleri olucekte nerde:19::19::19:kız bebekleri olsun diye neler ettim küvet bile aldım onlara yuvaya kadar şirinim ölünce perşembe gömdük pazar günü baktım paşada mantar ishal oldu eşime aglayaraktan kaldırdım yataktan paşam ölüyo babası dedim hemen netten bir veteriner bulduk atladık taksiye oraya götürdük nasıl aglıyorum buda şirinim gibi ölücek diye :14::14:kadın izilme söz veriyorum sana dedi iyi edicem kaka testine kadar yaptılar dünyanın parasını verdim ama ilaçlara olsun yavrum iyi olsunda elalem çocuklarını götürü hastaneye ben veterinere götürdüm kuşlarımı çok korkuyorum onlara birşey olucak diye paşa nefesim oldu benim ölürse çok aglarım millette kızıyo hayvana bu kadar baglanılmaz diye ama insanın evladı olmayınca 4 duvarda 11 oturunca neye sevgisini verecegide belli olmuyo maledef:14::14::14:

kız sen harbi sapık çıktın heeeeeee
hayvanlara o kadar bağlanma bencede....
bak bende 7 yıldır bebek bekliyomm ama bomboşş
bide eşim kıskançki sorma kapı dışarı çıkarmazz,duvarlar en iyi kankim başaktan sonraaa:1:

bende eşimi aramıştım kuş rahatsızlandı ilaç al diye eşim gelene kadar öldü ilaç yetişmedi ama alışınca çok kötü oluyor gerçekten bizim kuşta ishal oluyordu hep ondadamı mantar varmış

kızlar bak herkes bir bir toplanıyo başak yokk
oy birliğiyle sarartalım yıldızlarınıı o bizi hemen sarartıyoooo
ve bi dahada kızartmıyooo

bak bende 7 yıldır bebek bekliyomm ama bomboşş
bide eşim kıskançki sorma kapı dışarı çıkarmazz,duvarlar en iyi kankim başaktan sonraaa:1:

arbaya atlayıp atlayıp gezen kim acaba :10:

Bak bende 7 yıldır bebek bekliyomm ama bomboşş
:27::27::27:eşim diyo çifleşirler dedimki şimdi oglanı kızın üstüne koysam tecavüze girer:9::9:aman olursa olsun olmazsa olmasın canları sag olsunda:14::14:
bende eşimi aramıştım kuş rahatsızlandı ilaç al diye eşim gelene kadar öldü ilaç yetişmedi ama alışınca çok kötü oluyor gerçekten bizim kuşta ishal oluyordu hep ondadamı mantar varmış

canım ishal öldürüyo kıuşları ben de bir ilaçlar var sorma:53::53:eşimle benim okadar ialcımız yok:9::9::9:herkez seviyo paşayı hastalanınca ay ne aramışlardı telefonlar durmamıştı:14::14:

şşşşttttt noluyo burda bakemmmm :))))
gel gel kaynatıyozz accıkkkk
arbaya atlayıp atlayıp gezen kim acaba :10:

kız adam beni sadece arabayla yolluyor oda heryere değil,anneme eltilerime,kayınanneme filann
ahhh çektiğimi bi ben bilirim annem 5 yıl kapı dışarı adımımı attırmadı tek başıma
ehliyetimi aldımda rahat ettim ama alırken tereddütlüydüm ya yollamazsa diye ....
arabayla yollamasının sebebi neymiş;;;;;;;;----kimseyle muhattap olmuyomuşum kimse beni görmüyormuşşşşş

gel gel kaynatıyozz accıkkkk

kız adam beni sadece arabayla yolluyor oda heryere değil,anneme eltilerime,kayınanneme filann
ahhh çektiğimi bi ben bilirim annem 5 yıl kapı dışarı adımımı attırmadı tek başıma
ehliyetimi aldımda rahat ettim ama alırken tereddütlüydüm ya yollamazsa diye ....
arabayla yollamasının sebebi neymiş;;;;;;;;----kimseyle muhattap olmuyomuşum kimse beni görmüyormuşşşşş

seninkide amma kıskanç sanki kapacaklar hemen seni:4:
benimkide ehliyeti aldın kullanmıyosun diye kızıyo canın sıkıldıkça gez arkadaşlarına git dolaş diyor

Back
X