- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
bendeeeeeeeeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
gel gel kaynatıyozz accıkkkk
kız adam beni sadece arabayla yolluyor oda heryere değil,anneme eltilerime,kayınanneme filann
ahhh çektiğimi bi ben bilirim annem 5 yıl kapı dışarı adımımı attırmadı tek başıma
ehliyetimi aldımda rahat ettim ama alırken tereddütlüydüm ya yollamazsa diye ....
arabayla yollamasının sebebi neymiş;;;;;;;;----kimseyle muhattap olmuyomuşum kimse beni görmüyormuşşşşş
hoşbuldummm tatlımmm. muhabbetinizz bol olsunnn. ben iyiyim gezip duruyorummm :))
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE:25 yaşında, 7 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, adet düzensizliği var, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 25 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 2 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı, tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla hamile kaldı... ***
MOOD:26 yaşında, 1.5 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU:21 yaşında, 2 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33:27 yaşında, 3.5 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharından sonra hamile kaldı...***
NAZEMİR:36 yaşında, 14.5 yıldır resmi 7.5 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
YETEEER:36 yaşında,8.5 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4.5 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...
SARA_28:37 yaşında 4 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı, bir de olumsuz tüp bebek denemesi var...***
SERAY0307:29 yaşında, 1.5 yıllık evlı, ev hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY:32 yasında, 3.5 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...
HATİCEEE:23 yaşında, 6.5 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında ve 2012 ocakta bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...
MYHOS:25 yaşında, 1.5 yıllık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...
HURR:32 yaşında, 12.5 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldı...***
NİKOLAY:26 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, hamile... ***
BENGİSU: 24 yaşında, 1 yıllık evli, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...***
KSEL:32 yaşında, 4 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz preseed jeli ile gebe kaldı ... jel bebek***
DUMAN85:26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyor ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi vardı ama şu an doğal yolla hamile kaldı...***
HACER_31:32 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, bir düşük olayı var, ocak 2012 de myomdan ameliyat oldu, bi süre sonra doğal yolla hamile kaldı...
SEWİNNCC:32 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük olayı yaşadı, kanında pıhtılaşma sorunu var o yüzden bi süreliğine korunma aşamasında...***
HADİSKO:25 yaşında, 3.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 yıldır bebek çalışmaları yapıyor...***
İNGİLİZCEMUZİK: 25 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, evlendikten bir süre sonra bebek çalışmaları yapmaya başladılar ve bebişi çok bekletmeden geldi...
EYLEMSEVCAN:32 yaşında, 2.5 yıllık evli, ev hatunu, 1 adet kızı var, kızından sonra 1 düşük yaşadı, bal ve çörek otu karışımından sonra hamile kaldı...
UMMUUMAR:22 yaşında, 10 aylık evli, ev hatunu , yumurtlayamıyor...
BEGUMSAVCI: 23 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, bebişi olmaması için tıpta bi nedeni yok doktorlar pskolojik diyor...
PASAM3405: 32 yaşında, 11 yıllık evli, ev hatunu, 20 haftalık bir bebeğini düşükle kaybetti, 7 yıl sonra 18 haftalık bebeğini de kaybetti, 1 sene önce 18 haftalık bir bebeğini daha kaybetti, kan pıhtılaşması var, pko var, rahim ağzı açıklığı var, şu an diyette 75 kiloya düşerse , inşallah şansı yükselecek...
JİYA: 20 yaşında , 4.5 yılık evli, ev hatunu, hiç korunmadı, klomen tedavisi gördü sonra aşılama yapıldı fakat olmadı, 6 ay sonra doğal yola hamile kaldı
BAT LİSTEMİZ
SERAY: 28 MAYISKIRMIZILAR TEŞRİF ETTİİİİ
SEVİNÇ: 8 HAZİRAN:97:
BELİNAY: 12 HAZİRAN :97:
NAZEMİR: 14 HAZİRAN :97:
MOOD: 17 HAZİRAN/ 10GÜN ERKEN TEŞRİF ETTİLER
BENGİSU: 18-20 HAZİRAN :97:
ERENAYEFE: 10 GÜN İÇİNDE:44:
DUMAN:BAT YOK![]()
![]()
:118:
UMMUUMAR: 22 HAZİRAN:97:
HADİSKO: 18 HAZİRAN:97:
SERAY: 3 TEMMUZ :97:![]()
oh ne güzel sizede afiyet olsun canım ne güzel kardeşin gelecekmiş
benim gurbet ellerde ne anam var ne babam ne gardaşımmm
heçççç kimsem yok dolmamıda tek başıma yaptım![]()
haksızlığa bakın hele hür ne zamandır yok ama yıldızları hala kırmızı ve birkaç kişininkide![]()
haksızlığa bakın hele hür ne zamandır yok ama yıldızları hala kırmızı ve birkaç kişininkide![]()
başağın yıldızları sararsın diyenler el kaldırsın![]()
çooooookk kıskanç hemdeeeseninkide amma kıskanç sanki kapacaklar hemen seni
benimkide ehliyeti aldın kullanmıyosun diye kızıyo canın sıkıldıkça gez arkadaşlarına git dolaş diyor
aynen nazocumm bende hergün giriyorumm ama bak yıldızlarımaaahaksızlığa bakın hele hür ne zamandır yok ama yıldızları hala kırmızı ve birkaç kişininkide![]()
anam gece kuşalrı burdamışşş yaa bende saat kaçlarda arıom hele bakkınn nabersiniz millet
hoşgeldin görümce kaynanaya kakılmışlık görevin anca bitti heralde![]()
anam gece kuşalrı burdamışşş yaa bende saat kaçlarda arıom hele bakkınn nabersiniz millet
çooooookk kıskanç hemdeee
manyak adam bende kıskanılcak karıysamm
ama sevgi işte onun gözünde neysemmmmm artıkınnn
gerçi güzel karıyım ama kilo fazlam var işteee
aynen nazocumm bende hergün giriyorumm ama bak yıldızlarımaaa
başakkk seni protesto ediyom annemmmmmmmm
gel gel burdayıkkkk
yok kız boooreeeeekkkk yaptım gelin gızlaaaa çok harika bişi olduuu
niye öyle diyon çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır sende bakımsız bir kadın değilsindir
başak bi gelecek herkes ayakta![]()
benide başlatsana yaaabu gidişle ben zor zayıflayacam pastalar börekler dolmalar
afiyet bal şeker löp löp et olsun sana benim artık rejime başlamam lazım
selam kızlar,yatmadan bi bakayım dedim
kız erenay,ben de sana uyup seni beğendim,gerçi bende yıldız mıldız kalmamış ta,bu başak beni toptan yollicak sanırım:18::18::18:
canım bizde seni çok seviyozzz özletme ha kendini :26:![]()
canım bizde seni çok seviyozzz özletme ha kendini :26:![]()
benide başlatsana yaaa
dolunay ne güzel öğretmenlik yapıyodu yaaaaa
kılavuzu karga olanın burnu ...tan çıkmazmışş
anladınn![]()