Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o çocuğunu doğurupta sağa sola atan anneleri Allah kahretsin inşallahhhhhh:47::47::47::47:
yada doğurmasınlar o haltı yemesinler allahım kimseyi zor durumda bırakmasın bırakanlarada vicdan sahibi etsinnn kızzz ben aşağıdaki ufaklık azıcık tek kalsın ağlamaktan gözleri şişer pipisi fıtık olur döbüşü fıtık olur diee ödüm koparr hemen giderim annesi iş yapsın yani daha anne değilken hele o bırakan anneler bebekleri saatlerce ağlamaktan açlıktan ne yaapar inanıorumki melekleri hep yanlarında yoksa ay çok kötü oldummm allahım isteyenlere versinnn

:12: görüşürük datlım gıymatlımmm:34:
yaa gıymatlın ölemi datlın öleeemiiii tmm kızım bebaklarımı ver benimm ben senin gıymatlın deilmişim bikerem bile demedin hıhhh

garılar biz akşam yemeğini yedik
pazardan aldığım yeşilliklerimi ayıklayıp saklama kabına yerleştirdim
sütü kaynattım oğluma cam şişeye süt koydum
yoğurt mayaladım
sütlaç yaptım
bulaşıkları yıkadım
ocağı sildim
oğlumun karnını doyurup uyuttum
kociş yarın balığa gidecek onun eşyalarını hazırladım
buraya geldim birde ne görim yine kimse yok:19::20:

ohhh ohhhh kızım yakında uçacan die korkuom sus kendine nazar edecennn bende oğlumu cam şişeye koydum die ookuyom gülüommmm halaaa allah seni emiii

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc

:3::3: heyyy ziyaretçiiiiiiiiii:3:
:63:

:31::31::31: siz gelmeyin küsüyom bende kız hadişşş nirdesin beaaaa

hadişin yok artıkın hıh gıymatlılarınlan konuş sen bikeremmm

illa kendini övecek karı yaaa
bak ben neler yaaptımm
-köye gittim
-çilek,erik kiraz topladım
-eve geldim ymek yedik,
-mutfağı hallettim
-çilekleri yıkadım şekere bastımm
-şimdik ocağa koydum
-çay içtik,nargile içtik
-kocişi işe yolladım-
-halımı ısladım yarın yıkıcamm
-şimdik hem vtirin siliyom hem sana çemkiriyom
hııhhh bak bizde iş yapıyok yanııııııı
sen hiç övdürmüon satenn çilek erik kiraz topladın eve geldin yemek yedin çok hızlı yaşıon haaa sen yemek yapmadan mı yiyon kızzz bide benim kankama laf atıo karıya baksennn çok marifetli karılar bunlarr ben utanıomm bugün yaptıkalrımı sölesem dalga geçersiniz die sölemiomm

Peh çokta iş yapmışlar hatunlar ben sizlere basarım len sabahtan beri oturmuş hürremi seyrediyorum :53::53::53:14 bölüm kaldı 64:53::53::53:
kime ne basıon gııııı kaç basıooo yada bu karıda matrak anam ben hiç görmemiştim

kız benimkide gelsinde bende evcilik oynuyum bari:55::55::55:başak karısından ne eksigimiz var hatunlar eşleri tutun sıkıştırın biryere hade topluca görem sizleri:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
başak hamiş haliyle dötünden koşturuosa tocasını bende toca totomla neler yapmam hıh

bu gidişle ben zor zayıflayacam pastalar börekler dolmalar
afiyet bal şeker löp löp et olsun sana benim artık rejime başlamam lazım

sen sabah kahvaltıya gel ertesi gün başlarsın hahaha ben hep bu yüzdwen rejime başlayamadım ama 68 kiloyummm hiçte göstermiom sırf totom 20 kilo sanırım yoksaa görsen rejimlik bi garu değilem yanii

selam kızlar,yatmadan bi bakayım dedim
kız erenay,ben de sana uyup seni beğendim,gerçi bende yıldız mıldız kalmamış ta,bu başak beni toptan yollicak sanırım:18::18::18:

a.s canım hoşgeldin valla başak hergün girdiğimiz halde yıldızlarımızı sarartıyo sonunda bizi gönderecek heralde :30:

ya önceden güzeldim kabul ediyom
aama şimdikk;göbek önde toto arkada gidiyozzz,
bacaklar tavuk butu gibiiiii
ohhh
aama bak bakımlıyımdır onu inkar edememmm;
dişimi hem fırçalar,hemde misvaklarımm
sir ağdamı yaparımm,yıkanınca kremlerimi ihmal etmeden sürerim,öbürlerini yazarsamm uzarrr giderr,
ter kokmamak için zırt pırt banyo yaparımm hatta abartırımm 1,5 aydır gribim geçmedi sinüslerimlen uğraşıyomm
geniz akıntısı öksürük eğer alerjik değilsem mutlaka üşütmekten....

daha ne olsun mis gibisin kiloda halledilmiyecek bişey değil
kiloda olsa güzeliz ama zayıflasak dahada güzel olucaz bir daha aşık olacaklar
ben hergün evde bisiklet çeviriyorum yada yürüyüş yapıyorum birde herzaman yediklerimden biraz daha az yemeye çalışıyorum yemeğin üstüne meyva ve tatlı yiyeceksem en az 2 saat geçmesini bekliyorum

tamam kuzucummmm bak özletmedim bi ceeee demeye geldimmm :34::32::32::32::32::32:evimden giriommm cebi bağladım laptopa ama kocişime vercem şimdi....ben didiyom kıslarrrrr:43::43::43::5::5::5::5::5::5::5:iyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeeee....Allah a emanet olunn...öpüldünüzzz:54::54::54:

merhaba canım ve iyi geceler:54:

yada doğurmasınlar o haltı yemesinler allahım kimseyi zor durumda bırakmasın bırakanlarada vicdan sahibi etsinnn kızzz ben aşağıdaki ufaklık azıcık tek kalsın ağlamaktan gözleri şişer pipisi fıtık olur döbüşü fıtık olur diee ödüm koparr hemen giderim annesi iş yapsın yani daha anne değilken hele o bırakan anneler bebekleri saatlerce ağlamaktan açlıktan ne yaapar inanıorumki melekleri hep yanlarında yoksa ay çok kötü oldummm allahım isteyenlere versinnn

yaa gıymatlın ölemi datlın öleeemiiii tmm kızım bebaklarımı ver benimm ben senin gıymatlın deilmişim bikerem bile demedin hıhhh

ohhh ohhhh kızım yakında uçacan die korkuom sus kendine nazar edecennn bende oğlumu cam şişeye koydum die ookuyom gülüommmm halaaa allah seni emiii

hadişin yok artıkın hıh gıymatlılarınlan konuş sen bikeremmm

sen hiç övdürmüon satenn çilek erik kiraz topladın eve geldin yemek yedin çok hızlı yaşıon haaa sen yemek yapmadan mı yiyon kızzz bide benim kankama laf atıo karıya baksennn çok marifetli karılar bunlarr ben utanıomm bugün yaptıkalrımı sölesem dalga geçersiniz die sölemiomm

kime ne basıon gııııı kaç basıooo yada bu karıda matrak anam ben hiç görmemiştim

başak hamiş haliyle dötünden koşturuosa tocasını bende toca totomla neler yapmam hıh

sen sabah kahvaltıya gel ertesi gün başlarsın hahaha ben hep bu yüzdwen rejime başlayamadım ama 68 kiloyummm hiçte göstermiom sırf totom 20 kilo sanırım yoksaa görsen rejimlik bi garu değilem yanii

ben başladım zaten birazcık azaltım ama kardeşim pasta getirmiş yedim mecburen ama üstüne 1 saat yürüdüm

kızlar çooookk uykum var yoğun bir gün geçirdim ve önümdeki 3 günün rezervasyonu tam gün doluu,
dinlenmem gerekk yarın gecegörüşürükkk

s.a. hatunlarr
nasılsınız :3::3::3:
koca totolu sexsilerr:3:

koca totoluyuz ama seksiyiz:21:
iyiyim ama çıkıcam yazını görünce bi merhaba diyim dedim sen nasılsın

kızlar çooookk uykum var yoğun bir gün geçirdim ve önümdeki 3 günün rezervasyonu tam gün doluu,
dinlenmem gerekk yarın gecegörüşürükkk

iyi gecelr yarın gece görüşürüz:54:

çenenizin bağına tükürüyüm derler bizim orda çok konuşana:51:dünden beri 20 sayfa nasıl yaptınız. ben geçmişteyim:10:baya bi çıkamıycam galiba

yaaaa başakcımmm görüosun sabah akşam burdayımmmm ehhhh artık ona göre yıldızlarıma ii bakarsınnnnnnnn..:1::1::1::1::1::1:buarada cok kızdım sana o halde halı silkeledin hııı...iiki düşmüş o halı ohhhh:47::47::47::47:sakın yapma bidaha emiii....öpüyommm çoookkkkk:54::54::54::54:
:17:tamam kuzum silkelemem bida ama zati silkelediğim halılar yatak odamın halıları hafif sakalı ipten yaılmış pspas gibi bişi.
bişi olmaz diidm onu silkelemekten:18: aferin azda olsa hergün geliyosun yıldızların bana emanet merak etme:kkk:

erenay senin kanka eve taşınınca rahat olurum bol bol gelirim felan diyordu karının ayarı bozuldu resmen
ev işlerinin altında ezildi resmen yavrum benimmm :21::21: bide tilot sefası varya kuzunun
:8::8: artık ne haltlar karıştırıyorsa gelemedi :12:
:20::20::20::20::20::20::20:
sorma canım yaaaa
işlerin altında pestil oldu hemdeee
yakında hiç gelmezse şaşırmıcamm
ama kocası gündüzcüymüş ya belki ondandırrrr.....
sorma nasıl yapıyosa tilot sefasını anlamadım ama hamiş hamişş
gelmiyo geceleri artık galibaaaa
sevinçç oku bunu:40: kocam evde diyom akşamları. pcnin olduğu oda da oturuyo laptopta film izliyo. oda sinema salonu gibi oluyo bağırış çağırış, sesini sonuna kadar açıyo, kulaklarım dayanmıyo gelemiyom akşamları:36::36:tilotuma ellemeyin artık yeter:88:
bende mark banyo ve mark mutfak yada mr. muscle banyo ve mutfak kullanıyorum çokda kolay oluyor temizlik
tşk ederim nazocum. sevinçte bişi kullanıyodu neydi o ya:18:
kıslarrrr bi reçel yapmışımm
tamamen benorganikkkkk
ben ektim ben topladım ben pişirdimmm
ayyy kendi emeğimle dolu reçelim varrrrrrr:32::32::32::32:
ayy bayılırım reçelin her türüne çok tüketirim ben. insan accıkta yollar bana

organiki nerden bulak bu devirde. köyde de yapanımız yok:31::31:

aynen nazocumm bende hergün giriyorumm ama bak yıldızlarımaaa
başakkk seni protesto ediyom annemmmmmmmm
:57:
ayyyyy çok özüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrr
bu karı benim yıldızlarımı kızartmışşş yaaa

başak kankam çoookk özür annemmm
görmedimm renk körüyüm galibammm kusura bakma
hamiş hamiş günahını aldımmmmm
:20::20::20::20::20::114::114::114::114:
selam kızlar,yatmadan bi bakayım dedim
kız erenay,ben de sana uyup seni beğendim,gerçi bende yıldız mıldız kalmamış ta,bu başak beni toptan yollicak sanırım:18::18::18:

:60::60::60::60::60:

öhö öhö öhö son dakika!!!!!!!

LİSTEMİZDE MEVCUT BULUNAN Bİ TAKIM HATUNLARIMIZIN İSYANI ÜZERİNE LİSTEDEKİ YILDIZ KURALINA BİR ÇEKİ DÜZEN VERİLMİŞTİR...

MOOD: KIRMIZIDAN SARIYA DÖNÜŞTÜ.. PEK FAZLA GELEMEDİĞİNİ FARKETTİK

BELİNAYSU: KIRMIZIDAN SARIYA... PEK FAZLA GELEMİYOR

NAZEMİR(İSYAN BAŞLATAN KİŞİ): SARIDAN KIRMIZIYA DÖNÜŞTÜ... HERGÜN DÜZENLİ GELİYOR

YETER: SARI YILDIZLARI YOK YOLDU... BU ARA NERDEYSE HİÇ GELEMİYOR

HURR: KIRMIZI SARIYA DÖNDÜ... ÇOK NADİR GELİYOR

KSEL: KIRMIZILAR SARIYA DÖNDÜ... KSELDE Bİ YORGUNLUK HALİ VAR SICAKTANMIDIR NEDİR. OKUYUP OKUYUP ÇIKIYOMUŞ

MYHOŞ: LİSTE DIŞI EDİLDİ... UZUN ZAMANDIR GÖZÜME ÇARPIYODU AMA SEVDİĞİMİZ Bİ ARKİDEŞİMİZ DİYE ELLEMEDİM AMA CANIMA YETTİ:47:

DAİMİ MÜD...devamını biliyosunuz yormayın beni:19:
TKB

Son düzenleme:
öhö öhö öhö son dakika!!!!!!!

LİSTEMİZDE MEVCUT BULUNAN Bİ TAKIM HATUNLARIMIZIN İSYANI ÜZERİNE LİSTEDEKİ YILDIZ KURALINA BİR ÇEKİ DÜZEN VERİLMİŞTİR...

MOOD: KIRMIZIDAN SARIYA DÖNÜŞTÜ.. PEK FAZLA GELEMEDİĞİNİ FARKETTİK

BELİNAYSU: KIRMIZIDAN SARIYA... PEK FAZLA GELEMİYOR

NAZEMİR(İSYAN BAŞLATAN KİŞİ): SARIDAN KIRMIZIYA DÖNÜŞTÜ... HERGÜN DÜZENLİ GELİYOR

YETER: SARI YILDIZLARI YOK YOLDU... BU ARA NERDEYSE HİÇ GELEMİYOR

HURR: KIRMIZI SARIYA DÖNDÜ... ÇOK NADİR GELİYOR

KSEL: KIRMIZILAR SARIYA DÖNDÜ... KSELDE Bİ YORGUNLUK HALİ VAR SICAKTANMIDIR NEDİR. OKUYUP OKUYUP ÇIKIYOMUŞ

MYHOŞ: LİSTE DIŞI EDİLDİ... UZUN ZAMANDIR GÖZÜME ÇARPIYODU AMA SEVDİĞİMİZ Bİ ARKİDEŞİMİZ DİYE ELLEMEDİM AMA CANIMA YETTİ:47:

DAİMİ MÜD...devamını biliyosunuz yormayın beni:19:
TKB

:42::42::42::42::42: hah şöyle hizaya gel
sezarın hakkı sezara kimseye hak geçmesin:34:

Back
X