Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hah şöyle hizaya gel
sezarın hakkı sezara kimseye hak geçmesin![]()
sevincin kullandığı temizlik ürünüde Cillit Bang dı sanırım
isyan durduysa sorun yok. ekmeğimden etmeyin beni
isyan durdu zaten amacımız hakkımızı almaktı aldık bitti
hem ilk sevinç başlatmıştı bu isyanı bende arkasından gelmiştim
benim sorunum yeğenlerimdi onun için sık giremiyodum ama akşamalrıda biraz kafamı dinleyip geçte olsa geliyodum okul tatil oldu bende artık her fırsatta burdayım gördüğün gibi![]()
sen değilmiydin isyan edenler el kaldırsın diyen:44sevinci bi yakalrsam
az cadı diil oda
nazo küçük şeylere bakıyonmu. ben bu tiyatro gibi olan şeylerden bişi anlamıyom
bazen gün bayunca gelmediğin oluyodu:26:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçenenizin bağına tükürüyüm derler bizim orda çok konuşanadünden beri 20 sayfa nasıl yaptınız. ben geçmişteyim
baya bi çıkamıycam galiba
aferinnnnöhö öhö öhö son dakika!!!!!!!
LİSTEMİZDE MEVCUT BULUNAN Bİ TAKIM HATUNLARIMIZIN İSYANI ÜZERİNE LİSTEDEKİ YILDIZ KURALINA BİR ÇEKİ DÜZEN VERİLMİŞTİR...
MOOD: KIRMIZIDAN SARIYA DÖNÜŞTÜ.. PEK FAZLA GELEMEDİĞİNİ FARKETTİK
BELİNAYSU: KIRMIZIDAN SARIYA... PEK FAZLA GELEMİYOR
NAZEMİR(İSYAN BAŞLATAN KİŞİ): SARIDAN KIRMIZIYA DÖNÜŞTÜ... HERGÜN DÜZENLİ GELİYOR
YETER: SARI YILDIZLARI YOK YOLDU... BU ARA NERDEYSE HİÇ GELEMİYOR
HURR: KIRMIZI SARIYA DÖNDÜ... ÇOK NADİR GELİYOR
KSEL: KIRMIZILAR SARIYA DÖNDÜ... KSELDE Bİ YORGUNLUK HALİ VAR SICAKTANMIDIR NEDİR. OKUYUP OKUYUP ÇIKIYOMUŞ
MYHOŞ: LİSTE DIŞI EDİLDİ... UZUN ZAMANDIR GÖZÜME ÇARPIYODU AMA SEVDİĞİMİZ Bİ ARKİDEŞİMİZ DİYE ELLEMEDİM AMA CANIMA YETTİ
DAİMİ MÜD...devamını biliyosunuz yormayın beniTKB
sen değilmiydin isyan edenler el kaldırsın diyen:44sevinci bi yakalrsam
az cadı diil oda
nazo küçük şeylere bakıyonmu. ben bu tiyatro gibi olan şeylerden bişi anlamıyom
kız niye canın sıkılcakk iş yap ohh uzan pc tv filan vakit geçmesse kaynana innya nazo sen evde napıyon yaa canın sıkılmıyomu. gerçi senin kardeşin falan var sana yakın.kocanda geç geliyo. benmki eve çıktık çıkalı hiç geç gelmedi ama haftaya akşama dönecek yine. korkarım diye düşünüyorum. naparuıım o geç geldiği günler:18:sen korkmuyonmu
merhaba kızlar
herkese mutlu pazarlar
vayy kadroya bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
ya nazo sen evde napıyon yaa canın sıkılmıyomu. gerçi senin kardeşin falan var sana yakın.kocanda geç geliyo. benmki eve çıktık çıkalı hiç geç gelmedi ama haftaya akşama dönecek yine. korkarım diye düşünüyorum. naparuıım o geç geldiği günler:18:sen korkmuyonmu
merhaba kızlar
herkese mutlu pazarlar
bende korkuyodum ilk zamanlar ama benim tanıdığım kimse yoktu ve oturduğumuz sitede çok kimse yoktu biraz ürkütücüydü ama senin öyle bi sorunun yok sonuçta sevmesende kaynananlar ve görümcenlerle aynı apartmandasın cep telefonun var bişey olsa hemen ararsın benden daha şanslısın yani
ilk zamanlar çok sıkılıyodu düşün ilk evlendiğimizde 1 hafta tv yoktu saat yoktu kafayı yiyecek gibi oluyodum sonra ikinci el bi tv aldık ama yinede gündüzleri canım çok sıkılırdı ama eşim her fırsatta işe geç gittiği günlerde hep gezdirirdi...bide ben kimseyi tanımıyodum kendim çıksam şehri bilmiyorum heryer aynı gibi sonra ordan taşındık
taşındığım yerde komşularım vardı canın sıkılmasın diye hep çağırırlardı ama buraya taşınınca çok sıkıldım yine ama net aldıktan sonra pek can sıkıntım kalmadı
hem ben tatil olsun da yalnızlığın tadını çıkaracam dedim ama daha fırsat olmadı kardeşim çarşamba günü gidicek ozaman yalnızlığın tadını çıkaracam rahat rahat temizliğe başlıyacam
kız niye canın sıkılcakk iş yap ohh uzan pc tv filan vakit geçmesse kaynana inn
ayrıca niye korkuca hem üst kattasın hemde kaynananlar alt katında kuzumm
bişi olmaz ben 1. katta camlarım açık yatıyom geece vardiyalarında
merhaba sara ablaa sanada mutlu pazarlarr
kıslar kocamnan halı yıkadıkk yoruldukkk
o uyudu accık bende dinlenirken bi bakiimm dedimm buraya
birazdanda düğğüne gitçezz
yalnızlıkta güzel bazen dimi nazoomm
ohh kafa rahat...
benimde evde heryer heryerde az kaldıı bitçek inşallahhh
yarın istikamet istanbull yol göründüüü![]()