Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aşşağıda çaktırmadan accık tuzlu su iç bk nasıl miden bulanıyoo
numara yapmana gerek kalmazz
oda o öğürmeleri görünce inanırr
gerçekten dene bii
evet benim kayınannem hariçççç

olsun yanık yanık yee
bebeğe bişi olmasın midemi bulandırxcam derken
a

kız senin 3 sene benim 6 sene oldu ilkinden sonra hiç hamiş olmadımm
şaşırdım ama sevinerek ,,,,
öle deme kuzum herşeyin vakt saati var bu zamanmış onun rızkıı oldu bak
herkes kendini öle düşünüyyoo bende aynı düşüncedeyin herkes doğurur ben bakarım gibi geliyoo
öyle tabii zamanı gelmiş demekki. Ama 3senedir hiç hamiş kalammakta güzeldi. Kalsaydım daha çok canım yanardı ööle değilmi
başak eranayı dinle bazen sevmediğimiz halde neler yapıyoruz sen kazanırsın

olmadımı olmuyo bende şu son 4 senedir okadar tedaviye olmadı bende saldım çayıra
evet nazocum haklısın
yapmalısın,herkes bayılarak yapmıyoo
ama bazen istemeyerek te olsa yapıcaksınn
kız senin aşağıdaki odayı naptılarrr?
Merak ettim

aynen bende merak etmiştim o odayı
zati bizden önce kaynnamların odasıydı. Biz çıkar çıkmaz geri yerleştirler odalarına

tabii güzelcene bakım yaparak:1::1:benim koca 3 sendir sigara içe içe mahfetmiş odayı. Tabii bende duvarlara bişiler yapıştırmıştım duvarlardaki boyalar falan kalkmıştı:1:boyamışlar şimdi duvarları.

çıktığımdan beri hiç görmedim evlerini şimdi incem ilk defa iki haftadır

başak eranayı dinle bazen sevmediğimiz halde neler yapıyoruz sen kazanırsın

olmadımı olmuyo bende şu son 4 senedir okadar tedaviye olmadı bende saldım çayıra

aynen kocan ve kendi şerefin için bazen istemesende yapıcaksınn
bak beni herkes mükemmel gelin diye anıyo(övünmek gibi olmasın ama)
köye çıktımmı yolda yürüken arkamdan bu ....ların gelini 4-4 lük gelin helal olsun dediklerini duyuyoruz
eşim gurur duyuyo o zaman benle
hiç kavga çıkmıyo bu yüzden evimizde
bende bazen istemeden yapıyom bazı şeyleri
herkes mükemmel olsada bazen insana batan şeyler oluyo naparsın şeytanada malzeme gerekk:31::31::31:
bu günlere alnımın teri,dilimin güzelliği,elimin marifetiylen geldimm:15::15::16::16::16::16::16::16:
durduruuuuuuuunnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neler yazıyomm inanamıyoruuummmm allahımm bune kendini beğenmişlikk
aaaaaaa ne ayııııııııııııııııııııııppp:30::30::30::30:
dimi nazocumm

öyle tabii zamanı gelmiş demekki. Ama 3senedir hiç hamiş kalammakta güzeldi. Kalsaydım daha çok canım yanardı ööle değilmi

zati bizden önce kaynnamların odasıydı. Biz çıkar çıkmaz geri yerleştirler odalarına

tabii güzelcene bakım yaparak:1::1:benim koca 3 sendir sigara içe içe mahfetmiş odayı. Tabii bende duvarlara bişiler yapıştırmıştım duvarlardaki boyalar falan kalkmıştı:1:boyamışlar şimdi duvarları.

olmaz tuzlu su kız
accık tuz kat suya iç
suda az olsun aama
pis karı katlettin karının evini
ohh rahatladı onlardaaaa
hain gelin insan inmezmi 2 haftada hiçç
yok annem yoookkk senden bişicikk olmazz

aşşağıda çaktırmadan accık tuzlu su iç bk nasıl miden bulanıyoo
numara yapmana gerek kalmazz
oda o öğürmeleri görünce inanırr
gerçekten dene bii
evet benim kayınannem hariçççç

olsun yanık yanık yee

baktım yenmeyecek gibi değil mecbur yiyecem zaten başka kepekli ekmeğim yok

evet nazocum haklısın

bende kaynananlar geçmiştir diye tahmin etmiştim nede olsa banyolu oda :23:

köye çıktımmı yolda yürüken arkamdan bu ....ların gelini 4-4 lük gelin helal olsun dediklerini duyuyoruz
herkes mükemmel olsada bazen insana batan şeyler oluyo naparsın şeytanada malzeme gerekk:31::31::31:
bu günlere alnımın teri,dilimin güzelliği,elimin marifetiylen geldimm:15::15::16::16::16::16::16::16:
durduruuuuuuuunnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neler yazıyomm inanamıyoruuummmm allahımm bune kendini beğenmişlikk
dimi nazocumm

:42::42::42::42::42:

öhö öhö öhö son dakika!!!!!!!

LİSTEMİZDE MEVCUT BULUNAN Bİ TAKIM HATUNLARIMIZIN İSYANI ÜZERİNE LİSTEDEKİ YILDIZ KURALINA BİR ÇEKİ DÜZEN VERİLMİŞTİR...

MOOD: KIRMIZIDAN SARIYA DÖNÜŞTÜ.. PEK FAZLA GELEMEDİĞİNİ FARKETTİK

BELİNAYSU: KIRMIZIDAN SARIYA... PEK FAZLA GELEMİYOR

NAZEMİR(İSYAN BAŞLATAN KİŞİ): SARIDAN KIRMIZIYA DÖNÜŞTÜ... HERGÜN DÜZENLİ GELİYOR

YETER: SARI YILDIZLARI YOK YOLDU... BU ARA NERDEYSE HİÇ GELEMİYOR

HURR: KIRMIZI SARIYA DÖNDÜ... ÇOK NADİR GELİYOR

KSEL: KIRMIZILAR SARIYA DÖNDÜ... KSELDE Bİ YORGUNLUK HALİ VAR SICAKTANMIDIR NEDİR. OKUYUP OKUYUP ÇIKIYOMUŞ

MYHOŞ: LİSTE DIŞI EDİLDİ... UZUN ZAMANDIR GÖZÜME ÇARPIYODU AMA SEVDİĞİMİZ Bİ ARKİDEŞİMİZ DİYE ELLEMEDİM AMA CANIMA YETTİ:47:

DAİMİ MÜD...devamını biliyosunuz yormayın beni:19:
TKB

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
yani aşk olsun sana başka bulamadın sarartıcak birini ki ben hergün gelen, bişey yazmasam bile geçmişe kadar okuyan ,birgün giremeden duramayan beni buldun dimi :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
diğerlerin acısını benden ne çıkarıyon :20::20::20::20:

ya nazo sen evde napıyon yaa canın sıkılmıyomu. gerçi senin kardeşin falan var sana yakın.kocanda geç geliyo. benmki eve çıktık çıkalı hiç geç gelmedi ama haftaya akşama dönecek yine. korkarım diye düşünüyorum. naparuıım o geç geldiği günler:18:sen korkmuyonmu
Kiz ne korkacan kaynananlar asagida zatiiii
başak bak sevincin mesajı ilk o başlatmıştı:40::40::40:
Sen dur nazooooo ispiyonla sen beniiiiii
dimi nazocumm

Bak bak kariya bak bide bana kiziyordu kendini ovme diyeeeeeee:4:

Slm kızlar ben pikniledym balık tutuyoruz mood kuzum yıldız olayı baya karıştı ben bi kaç gündür gelemiyorum diye hemen sarardım mi daha bir kaç gece önce saatler de bekledim kimse gelmedi ayrılac a sarı olanları ben hep görüyorum :60: şu yıldız olayı kalksın

:17:tamam kuzum silkelemem bida ama zati silkelediğim halılar yatak odamın halıları hafif sakalı ipten yaılmış pspas gibi bişi.
bişi olmaz diidm onu silkelemekten:18: aferin azda olsa hergün geliyosun yıldızların bana emanet merak etme:kkk:

:20::20::20::20::20::20::20:

sevinçç oku bunu:40: kocam evde diyom akşamları. pcnin olduğu oda da oturuyo laptopta film izliyo. oda sinema salonu gibi oluyo bağırış çağırış, sesini sonuna kadar açıyo, kulaklarım dayanmıyo gelemiyom akşamları:36::36:tilotuma ellemeyin artık yeter:88:

tşk ederim nazocum. sevinçte bişi kullanıyodu neydi o ya:18:

ayy bayılırım reçelin her türüne çok tüketirim ben. insan accıkta yollar bana

organiki nerden bulak bu devirde. köyde de yapanımız yok:31::31:

:57:

:20::20::20::20::20::114::114::114::114:

:60::60::60::60::60:

OLSUN CANIMMM BANA ÇAMAŞIR BİLE SERERKEN ÇIRPMA DİOLARDI....SENDE DİKKAT ET...EVİMDEYİM ŞUANDA AKŞAMA KAYINANNEME GİDERİZ YİNE BELKİMM...YILDIZLARIN EMANETİ DOGRU KİŞİDEEEE ÇOK SAOLLL :kkk::kkk::kkk::kkk:DAHA EVİMİ TEMİZLEMEDİMMM AMA İLK ADIMI ATTIM...KAYINANNEM DEDİKİ KADIN TUT PARASINI BEN VERİM DEDİ :29::29::29:PERŞEMBEYE AYARLADIMMM :32::32::32::32:2 KADIN BİRDEN GELCEKKK OHHH BEEE RAHATLADIM WALLAAA :32::32::32::32::54::54::54:

size laf yetiştireyim derken tostumu yaktım:14:
:43::43:
yani akıllı olucan o sana kızmadan kendini masum gösterecen :93:
:13:her hatunun bilmesi gereken roller
herkes mükemmel olsada bazen insana batan şeyler oluyo naparsın şeytanada malzeme gerekk
bu günlere alnımın teri,dilimin güzelliği,elimin marifetiylen geldimm
aaaaaaa ne ayııııııııııııııııııııııppp
dimi nazocumm
Allah bozmasın daha iyi olkankam:29:Allah biliyor ya artık buraya gelmeyişinin nedeni olarak mutluluğuna bişi olduğunu düşünmüştüm.nazar falan değer Allah muhafaza:nazar::nazar:(normalde iyi bi sopa atmam gerekirdi sana bu durumdqa ama:57:kıyamadım (bende az melek değilim hani:93:))
olmaz tuzlu su kız
accık tuz kat suya iç
suda az olsun aama
pis karı katlettin karının evini
ohh rahatladı onlardaaaa
hain gelin insan inmezmi 2 haftada hiçç
yok annem yoookkk senden bişicikk olmazz
aynen kuzum bende az değilim. 3 senede bıktırdılar beni napiyim inesim gelmiyo. fazla yüz vermedim onlara köleleri olmadım. kafama göre yaşamaya çalştım. yoksa daha çok binerlerdi üstüme. napiyim mecbur
bende kaynananlar geçmiştir diye tahmin etmiştim nede olsa banyolu oda :23:
evet ne işlerine yarayacaksa artık:60:
:19::19::19::20::20:
:19::19::
yani aşk olsun sana başka bulamadın sarartıcak birini ki ben hergün gelen, bişey yazmasam bile geçmişe kadar okuyan ,birgün giremeden duramayan beni buldun dimi :19::19::19::19:
diğerlerin acısını benden ne çıkarıyon :20:
:18::18:al işte hep bu isyanı çıkaranların yüzünden.

moodcum isyanı çıkaran erenay sevinçç ve nazemir üçlüsü bu durumdan memnun. aslında doğru sen hergün fazla olmasada geliyoısun

sana haksızlık oldu. isyankarları susturmak için yaptım:36:

Kiz ne korkacan kaynananlar asagida zatiiii

Sen dur nazooooo ispiyonla sen beniiiiii
evet nazo aratırıp bulmş seni ispiyonladı banaaaaaaaaaa:30:

(bende kaynnamlardanm korkuyom zati:60:)

Slm kızlar ben pikniledym balık tutuyoruz mood kuzum yıldız olayı baya karıştı ben bi kaç gündür gelemiyorum diye hemen sarardım mi daha bir kaç gece önce saatler de bekledim kimse gelmedi ayrılac a sarı olanları ben hep görüyorum :60: şu yıldız olayı kalksın
aha bi isyan daha yıldız olayı kalksın isyanı:kkk::kkk:

offf çileli başımmmmmm:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: belinaycım sen bu ara yoğunmusun nesin kuzum katılamıyosun sohbetlere denk gelemiyoruz. önceden geceleri ne çok gelirdin

OLSUN CANIMMM BANA ÇAMAŞIR BİLE SERERKEN ÇIRPMA DİOLARDI....SENDE DİKKAT ET...EVİMDEYİM ŞUANDA AKŞAMA KAYINANNEME GİDERİZ YİNE BELKİMM...YILDIZLARIN EMANETİ DOGRU KİŞİDEEEE ÇOK SAOLLL :kkk::kkk::kkk::kkk:DAHA EVİMİ TEMİZLEMEDİMMM AMA İLK ADIMI ATTIM...KAYINANNEM DEDİKİ KADIN TUT PARASINI BEN VERİM DEDİ :29::29::29:PERŞEMBEYE AYARLADIMMM KADIN BİRDEN GELCEKKK OHHH BEEE RAHATLADIM WALLAAA
:42::42::42:vay beeeee eroşun kaynanası ve seninki baş tacımız kıskanıyorummmm:31::31:eli öpülesi hatta sırtta taşınası kadınlarrr
cadııı başakkkk benide sarı yapmışınnnn :)))
:18::18::18::43::43::43::43::43::30::30::30::30::30:topik ikiye bölündü sarı yıldızlılar ve kırmızı yıldızlılar:kkk::kkk:

ama her iki tarafta tek konuda birleşiyorrrr

hepside TKB ye karşıııı:113::113::113:

Back
X