Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

naber karnı gözüne gelmiş karıııııı gördünmü yıldızlarını. ülen sen bu haline 5 adet kırmzı yıldız hak ediyon beeeee

karıya her akşam geliyoooooo. kız seni çok merak ediyom nasıl yaazıyon karnından. namaz kılıyorsan şu an kılabiliyormusun

ay kardeloş benim karnımda bi gün çıkıyo bi gün yok anlamadım nasıl karın

canım çoğu sefer oturarak kılıyorum,rabbim kabul ederse,secdeye gitmek,ya da ikinci rekata kalkmak zor oluyo çünkü
arkadaşım ay adın neydi,çok uyku semesiyim,kusura bakma,bende de çok kürler vardı da şu an hiçççççç aklıma gelmedi,neler denemedim ki,klomenler,iğneler,kürler
inşallah çok yakında hamile kalırsın

canım çoğu sefer oturarak kılıyorum,rabbim kabul ederse,secdeye gitmek,ya da ikinci rekata kalkmak zor oluyo çünkü
arkadaşım ay adın neydi,çok uyku semesiyim,kusura bakma,bende de çok kürler vardı da şu an hiçççççç aklıma gelmedi,neler denemedim ki,klomenler,iğneler,kürler
eee nasıl kaldın pekii bizede söylede bizde yapaaak :46::26:

annen ankaradanmı getirdi...
bende o hissi şimdik tadıyom içim gidiyo eve bişiy aldığımda ,kırılıcak filan diye,
tabiki emek dişinden tırnağından hayatından ödün veriyosun kolaymııı
aynen huzur olunca gerisi boşş isterse sadece 1 minder olsunn,,,,
evin hanımı olmak gerçekten çok güzel ipler senin elinde,eşya senin keyif senin,sen ne istersen o oluyooo
anlıyorumm senii
bende aynı olmuştum bende 2 yıl beraber oturdum kayınannemlerle,
sıkıntımız yoktu allaha şükür ama bi gecelikle dolaşmak var evinde bornozla keyif yapmak.........
bide ev benim evimdi allahtan tam düzülmüş evim vardııı..

bende evlendiğimde bir tencerem bir tavam vardı pilav yapacaksam önce pilavı yapıp tavaya boşaltım sonrada tencerede sulu yemek yapıyodum bayağı bir sene böyle gitti
misafirlerim gelmişti komşudan çatal kaşık tencere bir arkadaştanda yorgan yastık almıştım
buzdalabım 1 buçuk sene yoktu hep azar azar alıyordum bozulmasın diye kışında balkona koyuyordum poşetlere sarıp
2 sene çamaşır makinam yoktu birgün çamaşır yıkayıp ertesi gün bütün gün yatıyodum bel ağrısından alışık olmayınca
daha bir sürü eksik vardı ama okadar huzurluydumki bana saray gibi geliyordu yaşadığım ev sonra yavaş yavaş aldık hepsini hatta ikinci buzdalabımı ikinci çamaşır makinamı zamanla herşey oluyor yeterki huzurun olsun yoksa mal mülk hepsi boş

hahayt kızzz başakkk yaparr demeyin öleee baksanıza boğazından geçmioo yemek 12 den sonra kahvaltı yapıooo bebişi olsun beraber yerler ahuahuuu başakçım annem kilo alıcam die yapıosan aç kalarak form korunmaz erken yat erken kalkkk çocuk içinde yararı olur + bebeğin beslenmesii şartt kendini düşünmüosan onu düşün kendini şartla annem olurmu bak az kaldıVİRÜS
tilotlu kadın die kalıcak zaten adııı ne kızım bizde tilotl yatıoz bazen ama napalım ya gece bişi olsa napçezzzzz deliii

ivet en çokta bennnn

anca burda LAF SAYDIRSIN BİZE ONU İİİ BECERİOO HAHAYTTT

allah iilik sağlık güç versin canımmmm he o şeytanın bacağını bende kırıom dahada kırasım var ama işteeee nasıl etçez bilmiom

allam yaaa bu karuuu mannakk senin sağın solunda rahat duırmuomu senin gibi çenelilermişşş kalbinin sesini diyneee
kiiim bizim başakmı yapıcaak beceriksiz anam oo daha çamaşır nasıl neyle yıkanıır düdüklü nasıl kullanılır onu bilem bilmiyoooo :63: allah bilir doğru düzgün yemek pasta vs.de bilmiyodur aç kalmasalar baari olan bebişe olcak düzgün beslenemiyo garibim yaa minnacık doğcak bu gidişlee :26::26::20:

21 günlük bi kürdü cnm evet. ama ben çalışıyordum o zmaanlar hergün taze yapmak gerekiyodu onu. o yüzden yapamıyordum. sadece 10gün yaabildim. ama yumurtladığımı gösteren işaretler aldım:1:şfa Allah tan. ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. ama o ay hamile kalmadım.

bence sende bu karılar gibi ol kuzum sessiz hatunlar sıkılıyo burda laf at uydur bişiler. burda takıla takıla benzersin bize bence:34:

bence de:60: ama yaşlarına ögre büyük duruyolar iş çıkmaz gibiler:53:

tüller kaç derecede yıkanıyo

valla belli olmaz merak ettim kaç yaşındalar

Huuu huuu ben geldiim gece şeriflerinin hayrolsun hanımlaaar sizle konuşmadan uyumak istemediim :16::16: valla okaday yoygunumki genede girip bi bakiim dedim sizeee çok güzel ve yorucu bi gün geçirdim :16::16::46::52: ay havalardan birden ısındı yanıyoz 2-3 gündür burda yaaa sıcakta uyumak çok zooor :26::26:

seninde gece şeriflerin hayır olsun

ben ne yaparsam yapayım olmadı canım,rabbim ne zaman istediyse o zaman ve hiççç beklemediğim bi ay da oldu,hayatımın en stresli,en ağlamaklı,en yolculuklu,en yorucu yumurtlama dönemiydi ve biz kocişimle buluştuk buluşmasına ama ben unuttum bile yumurtlamayı falan,öyle bi andı işte
yani kür mür hikaye oldu bizde,ne zamanki stres bitti,rabbim nasbi etti
gerçi nasib etcekti ki,unutturdu

Aman az önce kaynanA aradı tlf.a bakamdım:19:

Aşşağıdan bağırdı duymazdan geldim:36:

şimdide kapıya kadar gelmiş:83:

Misafir gelcekmişmişmişte giyinde gel diyo:99::99:

Bana ne senin misafirinden yaaa bi rahat bırakın:95:

Valla hiç bi iş yapamam misafir gibi oturur oturur gelirim:49::63:

iiide yavrum senin evin ayrılmadımı daha uzak değilmisin kaynanana

bende evlendiğimde bir tencerem bir tavam vardı pilav yapacaksam önce pilavı yapıp tavaya boşaltım sonrada tencerede sulu yemek yapıyodum bayağı bir sene böyle gitti
misafirlerim gelmişti komşudan çatal kaşık tencere bir arkadaştanda yorgan yastık almıştım
buzdalabım 1 buçuk sene yoktu hep azar azar alıyordum bozulmasın diye kışında balkona koyuyordum poşetlere sarıp
2 sene çamaşır makinam yoktu birgün çamaşır yıkayıp ertesi gün bütün gün yatıyodum bel ağrısından alışık olmayınca
daha bir sürü eksik vardı ama okadar huzurluydumki bana saray gibi geliyordu yaşadığım ev sonra yavaş yavaş aldık hepsini hatta ikinci buzdalabımı ikinci çamaşır makinamı zamanla herşey oluyor yeterki huzurun olsun yoksa mal mülk hepsi boş
saygılar efeniim çok tebrik ediyorum seni :46::46::21::21::16: çok haklısın maksat huzur olsun herşey zamanla olur :16::16: en önemlisi buzdolabın bilem yokmuş çok zor olmuştur yaa ama hepsinin üstesinden gelebilmişsin ee kimi gibim becerüksüz olmayınca yaparsın tabiii becerikli karı seniii :26::26:

ben ne yaparsam yapayım olmadı canım,rabbim ne zaman istediyse o zaman ve hiççç beklemediğim bi ay da oldu,hayatımın en stresli,en ağlamaklı,en yolculuklu,en yorucu yumurtlama dönemiydi ve biz kocişimle buluştuk buluşmasına ama ben unuttum bile yumurtlamayı falan,öyle bi andı işte

inşallah bizede unutturur ama tabiki üzüntüyle hastalıkla unutturmasın

aa ilaç falan kullanmadımıydın o sıralarda pekii kendiliğinden oldu diyosun yaanii hmm e oluyo tabi rabbim istedikten sonra ne kadar olmadı peki bebişin sendemi pkoluydun yoksam? peki neden okadar üzülmüştün o sıralarda özel diilse anlatırmısın canım diycem ama neyse boşver anlatma üzülürsün falan gene belkim konu açılınca aman haa karnında burnundaa üzüntüden neyim birden gelir falan gene bu seferde doğmaya kalkarmış hemen artıkın yazarsın bize ambulansı arayın len doğuruyom diyeee :1::1: zaten bu gidişle burda karşımızda doğurcan ayrılmıyon ya burdan :60:

Back
X