Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saygılar efeniim çok tebrik ediyorum seni :46::46::21::21::16: çok haklısın maksat huzur olsun herşey zamanla olur :16::16: en önemlisi buzdolabın bilem yokmuş çok zor olmuştur yaa ama hepsinin üstesinden gelebilmişsin ee kimi gibim becerüksüz olmayınca yaparsın tabiii becerikli karı seniii :26::26:

:38:
tabiki zordu ama sevince insanın gözü birşey görmüyor
huzurum vardı çok şükür onun içinde şimdi o günleri üzüntüyle değil sevgiyle anıyoruz neler yaşamışız nerden nereye diye

huzurum vardı çok şükür onun içinde şimdi o günleri üzüntüyle değil sevgiyle anıyoruz neler yaşamışız nerden nereye diye
hakkaten vallaa nerdeeen nereyeee kaçtığınızda hiç bişeyiniz yokmuştur heralde nasıl tuttunuz evi falan anlatsana yaa neler yaşadınız ailen neden vermedi nasıl kaçtınız sonra neler olduu merak ettim bak şimcik çok severim ben aşk öyküsü dinlemeyii :16::16:

evet annem ankaradan gelirken bi koliye evinde ne varsa koymuş:1:denizfeneri yardımı gibi.

çay makarna nohut fasülye şeker pirinç mercimek vs vs... saym ıyım şimdi hepsini daha çok var.

alamayız belkim diye getirmiş:16:uzun süre gider onlar bana.

haklısın ne kadar rahatda olsan kendi evinin hanımı olmak başka bi duygu. kaldıki ben tek odada tıkılıp kalıyodum:31:bazen yemek yemiyodum tuvalete gitmek istemiyodum.

Allah ım herkese nasib etsin evinin hanımı beyi olmayı.

hamiş olduğumu öğrendiğimde hiç korkmadım içim rahattı herşey yoluna giricek diyodum. çok şükürrrrrrrrr
sana bebekin uğurlu geldi zatenn
anneler işte neler gelir akıllarına
evladı zorda kalmasın diyee koli yapmış ellerini öperim anneniin hepimizin annelerini allah korusun başımızdan eksik etmesin...
tüller kaç derecede yıkanıyo
valla ben 40 derecede hassas yıkama yaptırıyom
zaten zırt pırt yıkarım çok kirli olmuyo oda yetiyo
ama güneşliklerimi 60 aşşağıya atmammm
ne bileyim topumuza falan sıkacak korktum daha ben bebek yapacam

hoşgeldin :3:

kız korkma dişime kestirdiklerimin topuğuna sıkarımm
rahat ol kabahat yoksa ,problem de yokk:98:

Sağol gelirim yaşım 42 1'5 yıllık evlıyım gecen suabat ayında 9 haftalıkken bebegımın kalp atısları duyulmadıgından dolayı bebegımı kurtaj yapmak zorunda kaldım:14:calısmalara son surrat devam edıyorum bu ay kendımı nadasa cektım rabbım ol derse olacak saldım cayıra mevla kayıraa napım ınanın kurtajdan sonra kendıme gelemedım psıkolog tedavısı gordum hatta karnımda ölü oldugunu bıle bıle 10 gun içimde sakladım ve dua ettım YARABBI TAŞA CAN VERENSİN EVLADIMADA CAN VER YARABBİM ama demekkı hayırlısı buymus belkı sakat olacaktı belkı daha beterı olacaktı ben neye ısyan edıyordum dedım gel kendıne tevekkulumu kaybetmeden tovbe yarabbı ısyan etmıyorum bu dunyada rızkı varsa hıç bır engel ona manı olamaz oyuzden relax olmaya karar verdım yumurta gunlerımı beklemıyecem artık napiim ALLAH bu sıtelerdekı tum anne hayalını kuran kadınlarımıza hayırlısını versın kucaklarını doldursun hepsı şişko şişko göbekleri olsun:49: oohh canıma deysın beddua ettım sızlere:9:

hoşgeldin topiğimizwe canım geçmiş olsun öncelikle duaların için de aminnnn diorummmm hepimize isteyen herkese versinnn

kiiim bizim başakmı yapıcaak beceriksiz anam oo daha çamaşır nasıl neyle yıkanıır düdüklü nasıl kullanılır onu bilem bilmiyoooo :63: allah bilir doğru düzgün yemek pasta vs.de bilmiyodur aç kalmasalar baari olan bebişe olcak düzgün beslenemiyo garibim yaa minnacık doğcak bu gidişlee :26::26::20:
yapamaz dimi sözümü ileri sarıom ozaman ahahahyt
haamile diye körde değil yaaa slm vermesi laaazıımm banada virmedi zaateeen :63::63: slm vermeyi bilem beceremiyo bu kız ayoool :9::9::33:
kör körr koca totsundan göremio olsa gerekkk
hoş geldin ton ton yanaklım :16::16::21: oyh nasılmış bakiim yiğenimiiiz :16::16:

herkese iii geceler geçmişi bi okudum ve kaçıom tocam sabırsızzz oturtmadı bii öpüldüzzz sabah görürüşüz hepinizi burda görcem yoksa dövem haaa

hoşgeldin topiğimizwe canım geçmiş olsun öncelikle duaların için de aminnnn diorummmm hepimize isteyen herkese versinnn

yapamaz dimi sözümü ileri sarıom ozaman ahahahyt

kör körr koca totsundan göremio olsa gerekkk
hıı hıı koca totolu oo millete diyodu kendi totosuna baksın o artıkıın yarım dünya olcak yakındaa :60::60:

nerdeyse gidecem daha yeni diyonuz yaa :1: neeeyse onuda demeyenler var.. :63: sağol nazo ablacım hoş bulduk :16::16::21::21:
hacı hoşgeldinnn:1::1::1::1::1::1:
ben bu kelimeyi çok kullanmak istemiştim sana kısmet olduu

anlat nazo anlattttt:nazar:

yaa bu arada başak burda diilmiydi yaa gelmedimi yoksam bu akşaam? zere onca şey didim laf yetiştiren olmayınca şaşırdım vallaa :53::53: ne güzel kızdırcaltım yaa şu cadıyıı nereye gitti bu şimdik yaa tüh :50::53:

herkese iii geceler geçmişi bi okudum ve kaçıom tocam sabırsızzz oturtmadı bii öpüldüzzz sabah görürüşüz hepinizi burda görcem yoksa dövem haaa

kız sende benim gibim o zaman kocanı uyutupta öyle kaçsanaa :1::1: uyanık oldularmı yeter kapat benle ilgilen diye başımıza ekşiyolar sonraa :9::9::23:

hakkaten vallaa nerdeeen nereyeee kaçtığınızda hiç bişeyiniz yokmuştur heralde nasıl tuttunuz evi falan anlatsana yaa neler yaşadınız ailen neden vermedi nasıl kaçtınız sonra neler olduu merak ettim bak şimcik çok severim ben aşk öyküsü dinlemeyii :16::16:

eşim hakkında aslı astarı olmayan dedikodular vardı ailem onun için vermedi ama hiç biri doğru değilldi tabi konuyu fazla açmıyım
eşimle kaçacağımız günü kararlaştırıp 4 ay öncesinden eşim evi tuttu yaşayacak kadar eşya aldı
evlendiğimizde iki çekyatımız vardı ama onunda taksitlerini evlendikten sonra ödedik
bir yatak odası vardı patronlarının hediyesiydi
bir tane halı bir kilim ikinci el bi tv kumandasız perdelerimiz bile yoktu sadece çalıştığı restorandan güneşlikleri getirmiş onları takmıştık düğünümüzüde çalıştığı yerde yaptık bedavaya geldi
birde bir masa 4 sandalye getirmişti çalıştığı yerden
hey gidi günler hey:16:

eşim hakkında aslı astarı olmayan dedikodular vardı ailem onun için vermedi ama hiç biri doğru değilldi tabi konuyu fazla açmıyım
eşimle kaçacağımız günü kararlaştırıp 4 ay öncesinden eşim evi tuttu yaşayacak kadar eşya aldı
evlendiğimizde iki çekyatımız vardı ama onunda taksitlerini evlendikten sonra ödedik
bir tane halı bir kilim ikinci el bi tv kumandasız perdelerimiz bile yoktu sadece çalıştığı restorandan güneşlikleri getirmiş onları takmıştık düğünümüzüde çalıştığı yerde yaptık bedavaya geldi

analt anlatt çok güzelll:31::31::31::31::31::16:

sana bebekin uğurlu geldi zatenn
anneler işte neler gelir akıllarına
evladı zorda kalmasın diyee koli yapmış ellerini öperim anneniin hepimizin annelerini allah korusun başımızdan eksik etmesin...

valla ben 40 derecede hassas yıkama yaptırıyom
zaten zırt pırt yıkarım çok kirli olmuyo oda yetiyo
ama güneşliklerimi 60 aşşağıya atmammm

kız korkma dişime kestirdiklerimin topuğuna sıkarımm
rahat ol kabahat yoksa ,problem de yokk:98:

:42::42::42::42::42:no problem

iyi gecelr yarın ben gelemem eşim izinli

analt anlatt çok güzelll:31::31::31::31::31::16:
hee yaa çok güzel dinlemesii masal gibim geliyo bize tabi ama kim bilir neler yaşadılar ee sonra noolduu?
ee bu kadarmıı :53: çok kısa oldu bu yaa bi destan çıkar senden diyoduum :26: anlatsana yaa dahaa? :46: ne güxel patronları bari destek çıkmış size :46::46::42: ee eşinin ailesidemi istememişti evlenmenizide yardım etmediler? :26::53: kız kaç ay öncesinden plan yaptınız öyle yaa benim bildiğim yarın seni kaçırıyom topla bohçanı derdi erkek :1::1:

Back
X