Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaa bu arada başak burda diilmiydi yaa gelmedimi yoksam bu akşaam? zere onca şey didim laf yetiştiren olmayınca şaşırdım vallaa :53::53: ne güzel kızdırcaltım yaa şu cadıyıı nereye gitti bu şimdik yaa tüh :50::53:

burdaydı ama kocasından fırsat bulamamıştır çıkmıştır gelsin zaten lafları saydırmaya başlar merak etme altında kalmaz

saracım hoşgeldin sanada iyi gecelr olsun nasılsın yaptınmı temizliğini

temizliği yaptım ama bende yine hasta oldum çok halsizim

eşim hakkında aslı astarı olmayan dedikodular vardı ailem onun için vermedi ama hiç biri doğru değilldi tabi konuyu fazla açmıyım
eşimle kaçacağımız günü kararlaştırıp 4 ay öncesinden eşim evi tuttu yaşayacak kadar eşya aldı
evlendiğimizde iki çekyatımız vardı ama onunda taksitlerini evlendikten sonra ödedik
bir yatak odası vardı patronlarının hediyesiydi
bir tane halı bir kilim ikinci el bi tv kumandasız perdelerimiz bile yoktu sadece çalıştığı restorandan güneşlikleri getirmiş onları takmıştık düğünümüzüde çalıştığı yerde yaptık bedavaya geldi
birde bir masa 4 sandalye getirmişti çalıştığı yerden
hey gidi günler hey:16:

önemli olan şimdiki mutluluğunuz hep mutlu ol arkadaşım bu mutluluğa bi bebek nasip etsin Allahım

kıslar bne kaçıyoomm iyi geceler size
sabah erkenden yolculuk var

bakın kızlarr bundan sonra başaka sataşanın,kankamı üzenin,isyan çıkaranın,düzen bozanın,ağzını tutamayanın,kurallara uymayanın topuğuna sıkarım ona göreee
tersim pistir bak heeeeeeeeeeeeeeeee

bak benim gözümde ne kadar hacısınn:60::60:
bu kelimeyi ilk sende kullandımm hoşuma gitti
deli karı seni yaa nerden uydurduysan bana o lafıı :1::1:
anlattım bitti finiş arkası yarın:10:
bu ne yaav kısacık sürdüü ı ıh bööle istemem güzelce anlat hikayeyiii :19::63: uyduruktan anlattın geçtiin neler yaşadınız sonra neler oldu nasıl barıştınız anlat hepsini yaa yarında gelmeyecekmişsin zaateen :19::19:
burdaydı ama kocasından fırsat bulamamıştır çıkmıştır gelsin zaten lafları saydırmaya başlar merak etme altında kalmaz
ahahah cadaloz o altta kalsa şaşarım zaten :9: canım çekişmek istediydi başakla uymasını çok seviyom ona oda gitmiş yaa okadar boşunamı laf attım ben şimdiii :26::26:

inşallah bizede unutturur ama tabiki üzüntüyle hastalıkla unutturmasın
amin canım amin,öyle unutturma olmasın inşallah
aa ilaç falan kullanmadımıydın o sıralarda pekii kendiliğinden oldu diyosun yaanii hmm e oluyo tabi rabbim istedikten sonra ne kadar olmadı peki bebişin sendemi pkoluydun yoksam? peki neden okadar üzülmüştün o sıralarda özel diilse anlatırmısın canım diycem ama neyse boşver anlatma üzülürsün falan gene belkim konu açılınca aman haa karnında burnundaa üzüntüden neyim birden gelir falan gene bu seferde doğmaya kalkarmış hemen artıkın yazarsın bize ambulansı arayın len doğuruyom diyeee :1::1: zaten bu gidişle burda karşımızda doğurcan ayrılmıyon ya burdan :60:

ailevi canım,daha doğrusu,kayınailevi,yani anla işte
ama ağlamak sonradan gelişti,unutmanın ağlamayla alakası yok yani

ayyyyyyyyyy kalabalığa bak yaaaaaaa çok pis canım çekiyo bu muhabbeti ama yatıcam kocamö çağırıyo.

az önce kaynana zırt diye geldi kapatmak zorunda kaldım. kocam annnnesine internetimiz kesik demiş. girmesin diye:1::1: o yüzden saklıyos ondan

hee yaa çok güzel dinlemesii masal gibim geliyo bize tabi ama kim bilir neler yaşadılar ee sonra noolduu?

ee bu kadarmıı :53: çok kısa oldu bu yaa bi destan çıkar senden diyoduum :26: anlatsana yaa dahaa? :46: ne güxel patronları bari destek çıkmış size :46::46::42: ee eşinin ailesidemi istememişti evlenmenizide yardım etmediler? :26::53: kız kaç ay öncesinden plan yaptınız öyle yaa benim bildiğim yarın seni kaçırıyom topla bohçanı derdi erkek :1::1:

şimdi uzun uzun anlatamam çünkü eşim gelecek ve benim az bir işim var eşim gelmeden yapmam gereken ama ben hala burda lak lak ediyom
eşimin babası yoktu anneside felçliydi maddi olarakta gücü yoktu yardım etsin herşeyi kendimiz yaptık
o eskidendi ben öyle yarın kaçacam topla bohçanı diyecek bende kaçacam ben akıllıyım oturacağım yeri ayarlamadan yaşayacağım kadar eşya aldırmadan kaçarmıyım ben hep sonrasınıda düşünürüm hayata pembe gözlüklerle bakmam:103: aşıkdım ama kör aşık değil:23:

temizliği yaptım ama bende yine hasta oldum çok halsizim

önemli olan şimdiki mutluluğunuz hep mutlu ol arkadaşım bu mutluluğa bi bebek nasip etsin Allahım

çok geçmiş olsun kendini çok yordun heralde daha tam iyileşmeden çokmu yüklendin kendine
amin canım benim inşallah :nazar:

kıslar bne kaçıyoomm iyi geceler size
sabah erkenden yolculuk var

bakın kızlarr bundan sonra başaka sataşanın,kankamı üzenin,isyan çıkaranın,düzen bozanın,ağzını tutamayanın,kurallara uymayanın topuğuna sıkarım ona göreee
tersim pistir bak heeeeeeeeeeeeeeeee

hayırdır kız nereyee? :53: hıııh hiiç bişiicik yapamazsın korkmuyom senden :63: kocişim korur beni senide hapse atar görürsüüün bi ispiyonlama bakay bizi tehdit ediyo diyeee :33: naaabeeeer :33::33::33::9::9:

kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabi ;) diom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık :1::1: öpüyom hepinizi evime gidiom ben ;)

ah canım yaa küçücük bebek nasıl beyin kanaması geçirmiş yaa anlamadım ben bişii ne daha kadarlıktıki bebeğiin? :53::53:

deli karı seni yaa nerden uydurduysan bana o lafıı :1::1:

bu ne yaav kısacık sürdüü ı ıh bööle istemem güzelce anlat hikayeyiii :19::63: uyduruktan anlattın geçtiin neler yaşadınız sonra neler oldu nasıl barıştınız anlat hepsini yaa yarında gelmeyecekmişsin zaateen :19::19:

ahahah cadaloz o altta kalsa şaşarım zaten :9: canım çekişmek istediydi başakla uymasını çok seviyom ona oda gitmiş yaa okadar boşunamı laf attım ben şimdiii :26::26:

işim var çıkmam lazım şimdi... hem her ayrıntıyı anlatırsam birde bi tanıdık falan çıkar sonra, zaten vaji olduğumu çevreden bilen yok al başına belayı

ayyyyyyyyyy kalabalığa bak yaaaaaaa çok pis canım çekiyo bu muhabbeti ama yatıcam kocamö çağırıyo.

az önce kaynana zırt diye geldi kapatmak zorunda kaldım. kocam annnnesine internetimiz kesik demiş. girmesin diye:1::1: o yüzden saklıyos ondan

sizde az değilsiniz ne zaman kadar saklıyacaksınız:1:

hıı hıı git git kuzum sen çık hemen dinlen hamişsin sen uykunu alman lazım :16: yoksa başka bişii yok yaani altında :31: git hadi sen dit hemen durma fazla burdaa.. :129::46::52:
şimdi uzun uzun anlatamam çünkü eşim gelecek ve benim az bir işim var eşim gelmeden yapmam gereken ama ben hala burda lak lak ediyom
eşimin babası yoktu anneside felçliydi maddi olarakta gücü yoktu yardım etsin herşeyi kendimiz yaptık
o eskidendi ben öyle yarın kaçacam topla bohçanı diyecek bende kaçacam ben akıllıyım oturacağım yeri ayarlamadan yaşayacağım kadar eşya aldırmadan kaçarmıyım ben hep sonrasınıda düşünürüm hayata pembe gözlüklerle bakmam:103: aşıkdım ama kör aşık değil:23:
afferim sana akıllı gacısın zaten bellii :46::46::1:
amin canım amin,öyle unutturma olmasın inşallah

ailevi canım,daha doğrusu,kayınailevi,yani anla işte
ama ağlamak sonradan gelişti,unutmanın ağlamayla alakası yok yani
anladım canım ah o kaynanalar yokmuu çoğunun derdi zaten çok şükür benimkiler öyle diil aman nazar değmesin :nazar: neysem vesile olmuş bebişine işte bendemi üzülsemde benim bebişde gelse naapsa :26::26:
hoşbuldumm tatlımmm.yiğenin iyi. bende iyiyimmm. sizler naıslsınız
ohy yirim ben onuuu doğsun getir banada totosuna totosuna çaka çaka bi sevem yaa :46::16::16:

işim var çıkmam lazım şimdi... hem her ayrıntıyı anlatırsam birde bi tanıdık falan çıkar sonra, zaten vaji olduğumu çevreden bilen yok al başına belayı

sizde az değilsiniz ne zaman kadar saklıyacaksınız:1:
niyekine sakladınızki kadın girse noolcek sınırlımı netiniz? bilgisayarı varmı kaynananlarında giriyolar?
:26: gerçi o yaşta kadın giripte neetceemiş kırsın dizini otursun evinde pembiş dizilerini izlesin bılaşmasın sizede :1: arada bi mama getirsin size geri ditsin aç kalman :1:

Back
X