Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:nazar::nazar:oyy kuzummm yeğenimiz büyümüş..teyzesinin boncuğu o yerim onuuuu:emir_bebek::emir_bebek:

nasıl gidiyor canım?umarım rahat bi hamişlik geçiriyorsundur..bide cinsiyeti öğrenmedinzmi daha?

bu aralar pek ii diilim ayaklarım çok şişti bide yatmakta zorluk çekiyorum yok aşkım ben onu başaka söylrmiştim ben daha 3 aylıkken öğrendim cinsiyetini benimki erkek asıl sen nasılsın ama helal olsun sana o kadar yaşadığın olaylar karşısında yinede dimdik ayakta ve gülmeyi başarabiliyosun.

annemmm yaa senelik iznede çıktım 2 hafta ordan yoktum yani..bide bunalındaydım girmedim siteye..

sen nasılsın hayırlı havadisler varmııı bebişimmm?:16::16:

ne barışması yaff evi taşıdık şimdi boş ve satılmak üzere..satılınca tek celseyle boşancaz inşallah..

biraz biraz açıldımda geldim buraya hakikaten zormuş Saracım..neysee biri gider biri gelir diyoruz
biizm amacımız anne olmak yani parolamız "bana bebek verecek adam lazım":9:

ondan bırak baba olmayı bi cacık olmayacağını artık tüm topik anladı...bende sonunda anadım yani:46:

hakkında hayırlısı olsun canım bundan sonra güzel günler seni beklesin inşallah

zordur tabi olmazmı canım ya o kaynanalrda inşallah cezalarını bulurlar da senin gününü ararlar

bu aralar pek ii diilim ayaklarım çok şişti bide yatmakta zorluk çekiyorum yok aşkım ben onu başaka söylrmiştim ben daha 3 aylıkken öğrendim cinsiyetini benimki erkek asıl sen nasılsın ama helal olsun sana o kadar yaşadığın olaylar karşısında yinede dimdik ayakta ve gülmeyi başarabiliyosun.

az kaldı canım..biraz daha gayret...Allahımda güç versin sana canım..inan bebişi görünce bu sıkıntıları hatırlamayacaksın bile:)

ben çocukları çok seviyorum...en büyük idealim hayatta anne olmaktı..ama yanlış insandan bekledim bu hayali..

şimdide Allahım bana bir kapı açıyor..doğru insanı bulda hamile kal diye:)

güzel ve zeki bir kadınım ben gerçi karalarda bağladım ama azıcık bişey:)hayatımı ahlarla geçiremem..

heleki 32 yaşımı doldurduğum şu günlerde pozitif olmak durumundayım...adım gibi biliyorum bu boşanma olayı en çok bana yarayacak...kaybettiğim kişi sadece sevdiğim adamdı...onun dışında bi esprisi yoktu yani..her yerde karşımıza çıkabilecek bişey yani :60: off konuşturuyonuzz benii çenem düştü..:9:

erkek yeğenimiz geliyo ha topikimize bi erkek lazımdı zaten ama senden önce kardelenin erkeki ahmet bebek geliyo :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

az kaldı canım..biraz daha gayret...Allahımda güç versin sana canım..inan bebişi görünce bu sıkıntıları hatırlamayacaksın bile:)

ben çocukları çok seviyorum...en büyük idealim hayatta anne olmaktı..ama yanlış insandan bekledim bu hayali..

güzel ve zeki bir kadınım ben gerçi karalarda bağladım ama azıcık bişey:)hayatımı ahlarla geçiremem..

heleki 32 yaşımı doldurduğum şu günlerde pozitif olmak durumundayım...adım gibi biliyorum bu boşanma olayı en çok bana yarayacak...kaybettiğim kişi sadece sevdiğim adamdı...onun dışında bi esprisi yoktu yani..her yerde karşımıza çıkabilecek bişey yani :60: off konuşturuyonuzz benii çenem düştü..:9:

en önemlisini kaybettin ötesi varmı ama kaybettiğin dangalak kusura bakma ama bu lafı hakediyo o senin kıymetini anlayacak ama iş işten geçmiş olacak

boş ver sen sen herşeyin en iyisini hakediyosun

hakkında hayırlısı olsun canım bundan sonra güzel günler seni beklesin inşallah

zordur tabi olmazmı canım ya o kaynanalrda inşallah cezalarını bulurlar da senin gününü ararlar

sağol bitanem..kaynanana 1kere bile aramadı...iyikide aramamış ciyak ciyak bi sesi var:60:
kayınpederim Allah var çok aradı...yapmayın etmeyin dedi ama inceldiği yerden koptu işte..

bana ençok şu taşınma işi koydu..uvvvvvv dedimmm anaa bu nasıl bir duygudur...Allahımmm sen düşmanıma verme bunu dedim yani..

etap etap geçiyorum işte..son etaba yaklaşıyorum...onuda atlatsam ozaman tekrardan doğacağım..

günaydın kızlar nasılsınız? dolunaycım hoşgeldin yıllık izninde moral depolasaydın bol bol iyi gelmiştir ama yinede sana kafanı dinlemisindir:54:

saol canım benim boşver en hayırlısı olmuş çocuk olupta boşansaydınız daha kötü olurdu ALLAH büyüktür dediğin ğibi belkide karşına iyi biri çıkacak ve bebişin ondan olacak inş canım benim tabiki biraz karalara bağlayacaksın kolaymı kaç seneni verdin vermesen bile çok zor bişi ablamdan dolayı biliyorum eşiyle boşandı 3 sene sonra aynı eşiyle bidaha barıştı ve hamile kaldı şimdi ALLAHA şükür mutlular ve 8 yaşında oğlu var. olsun çenen düşsün özlemişiz.

en önemlisini kaybettin ötesi varmı ama kaybettiğin dangalak kusura bakma ama bu lafı hakediyo o senin kıymetini anlayacak ama iş işten geçmiş olacak

boş ver sen sen herşeyin en iyisini hakediyosun

sağol tatlım..elbetteki pişman olacak..buna hiç şüphem yok..hele biri girsin hayatına...can yoldaşlığımın kıymetini ozaman anlayacak..ben onun üzreine çok düşerdim..küs kalamazdım hemen barışırdım naz yapamazdım bile..o bunlara alışmış..egosu tavan yapmış..hala bile eminim boşanmaktaki kararımı sorguluyordur..

yok yaa dolunay son dakikada bişey yapar boşanmaya yanaşmaz diye...geçmiş ola...

boşanmanın %90 acısını zaten yaşadım..eşyalarım bir bir gitti..talan edilircesine gitti..gözümün önünde aldılar eşyalrımı..ben hayırlı olsun dedim ihtiyaç sahiplerine..helali hoş olsun...ama içimdeki burukluk..??.geriye acıların %10u kaldı..oda boşanma imzasını attığım gün yaşayacağım acı..
neyse umrumda değil gerçi..ben kendi yoluma bakıyorum..inşallah atlatırımda kendime yeni bir sayfa açarım...

saol canım benim boşver en hayırlısı olmuş çocuk olupta boşansaydınız daha kötü olurdu ALLAH büyüktür dediğin ğibi belkide karşına iyi biri çıkacak ve bebişin ondan olacak inş canım benim tabiki biraz karalara bağlayacaksın kolaymı kaç seneni verdin vermesen bile çok zor bişi ablamdan dolayı biliyorum eşiyle boşandı 3 sene sonra aynı eşiyle bidaha barıştı ve hamile kaldı şimdi ALLAHA şükür mutlular ve 8 yaşında oğlu var. olsun çenen düşsün özlemişiz.

çocuğumuz olsaydı sanıyorumki boşanmaya asla yanaşmazdım ve hayatım bebeğimle birlikte zindana döncekti..
vizyon sahibi olmayan hödük bi babayı naapsın benim evladım?
neyse yaa...benim mutlu olmak için çok sebebim var ve şükrediyorum Yarabbimmm..sen ailemi ve sevdiklerim koru...
sizlerin varlığı gücüme güç katıyor...:13::13:

:) günaydın canım nasıl oldun iyimisin tatlı hamişş:38:

daha tam atlatamadım öksürük bi türlü gitmiyo bebeğimde eskisi kadar oynamıyo yeri daraldı galiba oynarken kasıyo kendini beni sıkıştırıyo canımı acıtıyo bazen şimdi ona klasik müzik dinletiyorum bayıldı galiba tık yok.:1:

günaydınnnn fıstık hatunlarrrr:16::16::16:

günaydın deyip çıkmak zorundayım bugün normal misafir,
yarın akşam da kalabalık yatılı misafirlerimler gelecek, biri de kaynanoş :53::53:
çoookkkk işim var..:18::18:

bana şans ve kolaylık dileyin:26:

daha tam atlatamadım öksürük bi türlü gitmiyo bebeğimde eskisi kadar oynamıyo yeri daraldı galiba oynarken kasıyo kendini beni sıkıştırıyo canımı acıtıyo bazen şimdi ona klasik müzik dinletiyorum bayıldı galiba tık yok.:1:

az kaldı 8 hafta demi:nazar::emir_bebek: ayh demekki beğendi müziği uyudumu yoksa masum :emir_bebek:yerim ben onu, benimde haftaya kontrolüm var büyüyomu diye bakcak doktor bakalım:49:

günaydınnnn fıstık hatunlarrrr:16::16::16:

günaydın deyip çıkmak zorundayım bugün normal misafir,
yarın akşam da kalabalık yatılı misafirlerimler gelecek, biri de kaynanoş :53::53:
çoookkkk işim var..:18::18:

bana şans ve kolaylık dileyin:26:

inşallah alnının akıyla altından kalkarsın canım yardımcı yokmu:54:

az kaldı 8 hafta demi:nazar::emir_bebek: ayh demekki beğendi müziği uyudumu yoksa masum :emir_bebek:yerim ben onu, benimde haftaya kontrolüm var büyüyomu diye bakcak doktor bakalım:49:

evet canım 8 haftaya yakın bakalım daha yeni vurdu beğendi müziği ama yunus sesini duyunca hemen harekete geçiyo onu daha çok seviyo ayyy inş bi sorun çıkmadan büyür birden ağzımdan kızımız diye çıkıverdi bak benim hislerim kuvvetlidir bunu biyere yaz niko kız demişti diye.

günaydın kızlarr:16::16::16:

kızlar bırsey soracam ben kımsenın kıyafetını gıymem ıstemem benım borumce hep benden ıstıyo hatta goturdugunude getırmıyo:31::31: mesela bayramda sivitimi aldı vermedı hala gecebn sene hazırnda elbısemı aldı gene vermedı hatta nısnalı ıken bı kere badı aldılar onuda vermedı sutyenımı bıle almıstı vermedı halaa versede gıymem gercıı bunun gıbı bırsuru seyy sımdı gene kıyafet ıstıyo vermek ıstemıyorum ne yapayım

Back
X