Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ellerine sağlık pasam : )
canım yakın olsakta keşke iftara gelseniz nede güzel olur :16::16:senne yaptın :27:
Pasa karisi iki gundur araziii :19:

kız buralardayım dün 1.30 geldim eve alt kattaydım iftara sonra eve geldim şöyle bir kkya girdim sonra eşimle iftar ettik oruçluyuz ikimizde gel yatalım uymum var dedi namzı kılıcam dedim gel kılarsın uyuyana kadar yanımda kal dedi sonra olan oldu :17::17::17::1::1::1:meyerse boş boşuna çagırmamış beni sonra girdi uyudu :53::53:ben ise namazı bekledim rabbime şükrettim abdesli yattım :16::16:
bu arada adama yazık kız hamile kalınca yanıma bile ugramıyo yavrumuza birşey olur diye hoş ugramadı gene gitti:14::14:
sen ne yaptın sevinç karısı belinay hanım kaynanasına iftara gitti ne yaptı acaba kaynanası benimkide beni çagırdı gitmedim istemiyom :50::50::50:evimde mutluyum ben en azından canımı kimse acıtmıyo:14::14:

canım yakın olsakta keşke iftara gelseniz nede güzel olur :16::16:senne yaptın :27:

kız buralardayım dün 1.30 geldim eve alt kattaydım iftara sonra eve geldim şöyle bir kkya girdim sonra eşimle iftar ettik oruçluyuz ikimizde gel yatalım uymum var dedi namzı kılıcam dedim gel kılarsın uyuyana kadar yanımda kal dedi sonra olan oldu :17::17::17::1::1::1:meyerse boş boşuna çagırmamış beni sonra girdi uyudu :53::53:ben ise namazı bekledim rabbime şükrettim abdesli yattım :16::16:
bu arada adama yazık kız hamile kalınca yanıma bile ugramıyo yavrumuza birşey olur diye hoş ugramadı gene gitti:14::14:
sen ne yaptın sevinç karısı belinay hanım kaynanasına iftara gitti ne yaptı acaba kaynanası benimkide beni çagırdı gitmedim istemiyom :50::50::50:evimde mutluyum ben en azından canımı kimse acıtmıyo:14::14:

Bizdede bugun halvet var kurtulusum hec yok:23:
benim kaynanatorde komsusunu iftara aliyormus dilinin ucuyla sizde gelin dedi
:19: bende gitmedim ewinde bir yeme yapipta cagiramadi :19:
komsudan arta kalanlarimi yicem:19:
gitmem ewimde dombalak acarim :60: :emir_bebek:

Pasa kizzzz 2.200 gr vermisimmm
:21::21:

vallahi bacım hiç sorma geçen kaynanamı aldımya iftara eltimlerle yedikelrimiz artı eltimde yenge nasıl olsa kadlı yemekler yengenleri çagır dedi o neymiş dedim artıkçımı onlar kız dedim ben onlara başka yaparım bu arada aferinm sana :24::24:bgün gene var havlet bebem :9::9::9:karnım acıktı gelde bende yap iftarı:49::49:

slmmm kızlar iftar saati bizde yaptık iftarımızı (rabbim kabul etsin ) bende size bakim dedimmmm sabah çok işşim vardı gelemedimmm

Evet kızlar benim dün sipariş ettiğim bitki kürlerim geldi.

Bi sürü şey yollamış kadın 2 tane içmek için sıvı 3 tane kaynatılıp içilen ot 2tane kasıklara sürülen sıvı ve krem var bide kaynatılıpyine kasıklara konan ot var üstlerinde isim yazmıyor ama ne işe yaradıkları yazıyo yumurta için tıkanıklıklar için adet düzenlemek için falan sabah kullanmaya başladım bakalım şifa olur inşallah.

Bu arada eşim acayip dalga geçiyo üfürükçülerle uğraşıyosun diye hayırlısı bakalım

Evet kızlar benim dün sipariş ettiğim bitki kürlerim geldi.

Bi sürü şey yollamış kadın 2 tane içmek için sıvı 3 tane kaynatılıp içilen ot 2tane kasıklara sürülen sıvı ve krem var bide kaynatılıpyine kasıklara konan ot var üstlerinde isim yazmıyor ama ne işe yaradıkları yazıyo yumurta için tıkanıklıklar için adet düzenlemek için falan sabah kullanmaya başladım bakalım şifa olur inşallah.

Bu arada eşim acayip dalga geçiyo üfürükçülerle uğraşıyosun diye hayırlısı bakalım

Melek hayirli olsun cnm sifa olsun azimli karisin sen alacan bebeni kucagina ben cok inaniyom:29:

Karilarr yimemizi yidik cay iciyos buyurun hepiniz
sonra yaw beni niye cagirmadin dimeyin :110:
hepiniz diom :110:

karilarr yimemizi yidik cay iciyos buyurun hepiniz
sonra yaw beni niye cagirmadin dimeyin :110:
Hepiniz diom :110:

yanında tatlı bişilerde varmı valla canımı çay istettin kadın çay kahve asitli içecekler hamurişleri katı yağ yağlı tatlılar yasak dedi ama bi bardak içsem bişi olmaz herhal

Ben de kendime bi çay yapıp gelim eşim yok bu akşam evde arkadaşlarıyla dışarı çıktı

inşallah canım bu işe yaramazsa senin kürü deneyeceğim. Belki bunlar tüpleri açar
:110: benim kure gerek kalmaz insallahta en sona biraktin :110:
yanında tatlı bişilerde varmı valla canımı çay istettin kadın çay kahve asitli içecekler hamurişleri katı yağ yağlı tatlılar yasak dedi ama bi bardak içsem bişi olmaz herhal

abboooo :53: var yas pasta var :17:

:110: Benim kure gerek kalmaz insallahta en sona biraktin :110:

Abboooo :53: Var yas pasta var :17:

ensona bırakmadım canım ama ben bu adet döneminde kötüydüm ya e2 de adetin 2.günü yapılıyomuş test mest aklıma gelmedi tabi. Bende bu ayı boş geçmiyim diye bu kadını buldum dünyahanım alibeyli diye biri kitabı falanda var kadının azeri eczacı baya başarılıymış belki verdiği kürler tüpleri açar. çünkü benim 2 tüp te tıkalı olmazsa öbür ay tüp bebek deneyeceğim yine ozaman senin kürü kullanmak daha iyi çünkü o yumurta gelişimiyle ilgili ya ozaman daha önemli yumurtaların kalitesi.

Yaş pastayıda ada çayınıda çok severimben sakinleşip uyumak için içerim

Back
X