Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yakın olsakta keşke iftara gelseniz nede güzel olurellerine sağlık pasam : )
Pasa karisi iki gundur araziii![]()
canım yakın olsakta keşke iftara gelseniz nede güzel olursenne yaptın
kız buralardayım dün 1.30 geldim eve alt kattaydım iftara sonra eve geldim şöyle bir kkya girdim sonra eşimle iftar ettik oruçluyuz ikimizde gel yatalım uymum var dedi namzı kılıcam dedim gel kılarsın uyuyana kadar yanımda kal dedi sonra olan oldumeyerse boş boşuna çagırmamış beni sonra girdi uyudu
ben ise namazı bekledim rabbime şükrettim abdesli yattım
bu arada adama yazık kız hamile kalınca yanıma bile ugramıyo yavrumuza birşey olur diye hoş ugramadı gene gitti
sen ne yaptın sevinç karısı belinay hanım kaynanasına iftara gitti ne yaptı acaba kaynanası benimkide beni çagırdı gitmedim istemiyomevimde mutluyum ben en azından canımı kimse acıtmıyo
![]()
Pasa kizzzz 2.200 gr vermisimmm
![]()
Evet kızlar benim dün sipariş ettiğim bitki kürlerim geldi.
Bi sürü şey yollamış kadın 2 tane içmek için sıvı 3 tane kaynatılıp içilen ot 2tane kasıklara sürülen sıvı ve krem var bide kaynatılıpyine kasıklara konan ot var üstlerinde isim yazmıyor ama ne işe yaradıkları yazıyo yumurta için tıkanıklıklar için adet düzenlemek için falan sabah kullanmaya başladım bakalım şifa olur inşallah.
Bu arada eşim acayip dalga geçiyo üfürükçülerle uğraşıyosun diye hayırlısı bakalım
melek hayirli olsun cnm sifa olsun azimli karisin sen alacan bebeni kucagina ben cok inaniyom![]()
karilarr yimemizi yidik cay iciyos buyurun hepiniz
sonra yaw beni niye cagirmadin dimeyin
Hepiniz diom![]()
inşallah canım bu işe yaramazsa senin kürü deneyeceğim. Belki bunlar tüpleri açar
yanında tatlı bişilerde varmı valla canımı çay istettin kadın çay kahve asitli içecekler hamurişleri katı yağ yağlı tatlılar yasak dedi ama bi bardak içsem bişi olmaz herhal
Ben de kendime bi çay yapıp gelim eşim yok bu akşam evde arkadaşlarıyla dışarı çıktı
Benim kure gerek kalmaz insallahta en sona biraktin
AbbooooVar yas pasta var
![]()
ohh yemekler yenmiş muhabbet ediliyo : )