- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
Karilarr yimemizi yidik cay iciyos buyurun hepiniz
sonra yaw beni niye cagirmadin dimeyin
hepiniz diom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karilarr yimemizi yidik cay iciyos buyurun hepiniz
sonra yaw beni niye cagirmadin dimeyin
hepiniz diom![]()
ben adetli olduğum için oruç yok canım erken yedim bi çay alıp gelim muhabbete devam
bende şimdi koydum çayı olsun balkonda kaynanacimle içicem romantik romantik..![]()
beydaglı sen adanamı oturuyodun
ewet canımmm...
kaynanacığınla da ne kadar romantik olursa artık,afiyet olsun canım:131:
benim Adana'da çok anım ve yaşanmışlıklarım var bizde oturduk Adana'da..çok seviyorum ve özlüyorum..neresinde oturuyosun
kocası sewinci niye çağırdıki şimdi:26:
belinaydan hala haber alınamadı![]()
biz çok pis romantik oluyoz bi görsenay kız severim ben kaynoşumu şimdi Allah var ..
sizdemi oturdunuz adanada ne zaman canım neresinde??
seviyorsan sorun yok o zaman iyi olduktan sonra niye sevilmesinki..
kenan evrende oturduk..ama çocuktum ozaman.ilk okul 4.sınıfta taşınmıştık Bursa'dan..98 yılı falandı 2003te falan taşındık geri Adanadan..ama taşınmadan öncede gidip geliyodum halam oturuyodu orda..
Evet kızlar benim dün sipariş ettiğim bitki kürlerim geldi.
Bi sürü şey yollamış kadın 2 tane içmek için sıvı 3 tane kaynatılıp içilen ot 2tane kasıklara sürülen sıvı ve krem var bide kaynatılıpyine kasıklara konan ot var üstlerinde isim yazmıyor ama ne işe yaradıkları yazıyo yumurta için tıkanıklıklar için adet düzenlemek için falan sabah kullanmaya başladım bakalım şifa olur inşallah.
Bu arada eşim acayip dalga geçiyo üfürükçülerle uğraşıyosun diye hayırlısı bakalım
Hayirli olsun tatlim insallah sifan olur da alirsin bebisini kucagina
Slm kizlarr
as canım
Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin bizlere inş...