Sanki sen kaçmican melekgül
![]()
valla ben artık ölüyom desem kurtuluşum yok 1 aydır tedavi üstüne adet derken tık yok yakındır zaten bittimi bittimi diye hergün soruyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki sen kaçmican melekgül
![]()
allah,,alahh,allahhhh![]()
içtim bacım birazdanda yorgunluk kaavesi içeriz paşaya kapak olsun o daha yatsıyı beklesin
![]()
valla ben artık ölüyom desem kurtuluşum yok 1 aydır tedavi üstüne adet derken tık yok yakındır zaten bittimi bittimi diye hergün soruyo
of ya koptum sevinç bari oğlan uyuyana kadar bekleyeydiniz be yaBabası oğlana diyorki annenle bişe konuşup gelecez
oğlan : Kapıyı kilitlemeyin ama
Ben :![]()
paşa yok zati kız haberi alır almaz gitmiş baksana paşagül o artıkohh afiyet olsun sevinçgülüme yarasın..paşşaaaaaaammm duydun mu kuzum beklicenmi yatsıyı,istersen git biz seni de beklerik burda alıştık nasıl olsa![]()
Allah seni emiii seni çok iyi anlıyorum canım bazen erkeklere böyle gelirler benimde bir defa başıma geldi bir daha asla tarih belirtmedimsinir olduğum konu tek başıma hissetti kendimi öyle bir hal aldıkı durumun meraklısı gibi oldum isterdim ki şu mübarek aylarda hamile kalayım kısmet işte çok kırdı beni haytta yaklaşmam artık ne hali varsa görsün kendi kendime yumurtlar dururum artık![]()
OHH afiyet olsun sevinçgülüme yarasın..paşşaaaaaaammm duydun mu kuzum beklicenmi yatsıyı,istersen git biz seni de beklerik burda alıştık nasıl olsa![]()
ewet aynen öyleeee çocuk bırakıyormuki gizli saklı zamanımız kısıtlı
ne geceyi beklicem tak fişi bitir işi
ayy bayılacam şimdi gülmekten bizde herhalde mutfamızı temizledik
çayımızı içtik çimdik tekrar çay içiyos
kız beloş ta sevişiyormudur kaynanatörlebırakmazlarda şimdi burda yatın diye
![]()
he valla topik faliyette yarın öbürgünde sen kaybolursun bi çay koyim diye sırayla belinaygül,paşagül,sevinçgül.seni kısaltalım uymadı beygül yaptım
canım ben yapmıştım ölen rahmetli ogluma öle hamile kalmıştım canını sıkma kızmamıza gerek yok aslında erkekler kendilerini kullanılmış zannediyolar bebem zevke olmuyoda çocuk için yanaşıyolar diyorlar bende çok yaşadım ondan oluruna bırak sen rabbim verdikten sonra taşta veirir rabbim hayırlısıyla evlatlar varsın işşallah sanaslm kızlar herkese ii akşamlar canım çok sıkkın bütün çabalarıla tek olduğumu hissediyorum geçenlerde soğan kürüne başladım dün yumurtlama günümdü dün bugün ve yarın dün altatn altan anlattım eşime yumurtlama günüm diye niyeyse hiç oralı olmadı çok zoruma gitti gece sinirden uyuyamadım sabah işe gitti dayanamadım öğleye doğru aradım çok meraklısı değilim senle beraber olmanın diye ben sadece doğru zaman çocuğum için çabalıyorum diye saydım sayıştırdım şimdi ise konuşmuyorum sus pus oturuyoruz ve benim bir ayım daha boşuna gitti sinirimden ağlayacağım yaa
geç kaldın kuzum sewinç halvete girdi çıktı çimdi ve geldi...bizde burda onu bekledik
ikinizide şımartır öperim beenn..
hayır beni öperrr ne sapığı kız sevgilimle mi bastın kocam o benim
istediğim zaman çarpışırım
yatsıyı beklemek şart değil akşam ezanıyla beraber bismillah deyip..![]()
ahaaaa melekgülün suçu ney....valla ben artık ölüyom desem kurtuluşum yok 1 aydır tedavi üstüne adet derken tık yok yakındır zaten bittimi bittimi diye hergün soruyo
babası oğlana diyorki annenle bişe konuşup gelecez
oğlan : kapıyı kilitlemeyin ama
ben :![]()
Allah seni emiii seni çok iyi anlıyorum canım bazen erkeklere böyle gelirler benimde bir defa başıma geldi bir daha asla tarih belirtmedim
![]()
of ya koptum sevinç bari oğlan uyuyana kadar bekleyeydiniz be ya
paşa yok zati kız haberi alır almaz gitmiş baksana paşagül o artık
bizdemi öle olucez acep zamanı gelince
güller basmış burayı hanımlar yettim gari yassı okunuyo niyeti bozsamı acebe
ulen abdestim var sizin yüzünüzden abdestim kaçıcek eşimde tip tip bakmaya başladı gülüyom diye
canım ben yapmıştım ölen rahmetli ogluma öle hamile kalmıştım canını sıkma kızmamıza gerek yok aslında erkekler kendilerini kullanılmış zannediyolar bebem zevke olmuyoda çocuk için yanaşıyolar diyorlar bende çok yaşadım ondan oluruna bırak sen rabbim verdikten sonra taşta veirir rabbim hayırlısıyla evlatlar varsın işşallah sana
budan sonra sevinç karısına vecii diyecegim eşi başlıcek veriyormusun yok dicek irdaha söyle dicek gene başlıcek veriyormusun yok gene dicek sonra hadi len yat bakıyım senin dişini çekicem dicek kız sevinç karısı sen bu hızla rahat hamile kalırsın demedi deme
kız insan ilşkiye biraz ekjın biraz romantik katar len aşk olsun
s3eni beni bir grösen çok romantigimdir ozaman
neyse kızlar sizlere doyum olmaz namazımı kılıyım abdestim varken sonra gelirim işşallah
![]()
ahaaaa melekgülün suçu ney....
kapıdamı bekledi yoksa,demek çocuk alışmış kapı kilitlemelerinesewinç kız öldüm gülmekten
kocişimde maç seyrediyo karşıdan bana ne oluyor diye soruyor bende sinirlerim bozulddu diyorum..adam merak içinde iyiki maç var bugün onu izliyor
kendi kaybeder valla biraz burnu sürtsünde göreyim ben onu canımın yandığı kadar canını yakarım
Rabia küsme annem sen kocaya bak okadar soğan boşa gitmesin şöle iki cilve yapta sende rabiagül ol bak zararı sana sonra yok yumurta yok bebek deyip adamı strese sokmuşun şöle yavaştan yanaşaydın ya
gecmısı okuyayım dedımde gpzum neden se almadıı
ben geldım karılarrr![]()
dün yaptım canım o dediğini akşam on buçuk gibi beyefendi ban canım dur biraz kendime geleyim dedi sanki beyim yeni işten geldi aç susuz yemeğini yedi çayını kahvesi içti ohh gazını çıkarılım dedik ban yaptığına bak sonra hiç bir şey yok gibi yattı uyudu