Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:9::9: içtim bacım birazdanda yorgunluk kaavesi içeriz paşaya kapak olsun o daha yatsıyı beklesin :9::9:
:53::53::53::53:terbiyesiz seni kız öyle hızlı havletmi olur önce bir ısınıcen şöyle dadını çıkara çıkara olucek bu işler :17::17::17:öyle hızlı olunca olmaz demedi deme ibrahim:9::9::9:
OHH afiyet olsun sevinçgülüme yarasın..paşşaaaaaaammm duydun mu kuzum beklicenmi yatsıyı,istersen git biz seni de beklerik burda alıştık nasıl olsa:60:
:63::63::63::63:boşver ben sevdemi yapıyımda geliyim daha geceye çok var:23::23::23:amanın sabahlar olmasın drim artık :60::60:
paşa yok zati kız haberi alır almaz gitmiş baksana paşagül o artık

evet canım ben paşagül neyse namazım duruyor eşim iizn veirise gelirim pc o istiyodu hem hizmet edicem ona çayını demledim çay koyuyum adama sonra adamada koyarım işi bitsinde:60::60::60::60:
hadi baş baş :101::101::101::101:

:9::9::9: zaaarrr :9::9::9: zaten kocişe diyoruz az daha büyürse naparık diyeee
komşuya salarık diyooooo:9::9::9::9::9::30::30::30::30::30:

akıllı ol kandır bugüün zaman geçmemiştir allah bilir zamanını
komşuyamı:60::60::60:
gecmısı okuyayım dedımde gpzum neden se almadıı :31::31:

ben geldım karılarrr :3::3::3:

hoşgeldin canım nasıl geçti günün..belinay bir iki sayfa oku lütfen acayip güleceksin sewincin maceraları var:23:

:53::53::53::53:terbiyesiz seni kız öyle hızlı havletmi olur önce bir ısınıcen şöyle dadını çıkara çıkara olucek bu işler :17::17::17:öyle hızlı olunca olmaz demedi deme ibrahim:9::9::9:

:63::63::63::63:boşver ben sevdemi yapıyımda geliyim daha geceye çok var:23::23::23:amanın sabahlar olmasın drim artık :60::60:

evet canım ben paşagül neyse namazım duruyor eşim iizn veirise gelirim pc o istiyodu hem hizmet edicem ona çayını demledim çay koyuyum adama sonra adamada koyarım işi bitsinde:60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

hatunlar nasılsınızzzzzzz????? 2 gündür mesaiye kaldım geç çıktım işten çok yoruldum:43::43:bugün çok şükür erken çıkabildim de şöyyyle bi tv karşıısnda keyif yapıyorum..hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamadım...

Belinay hoş geldin canım yırtmışsın kaynoştan

:4::4::4: koş koş şenlik war
sen naptın iyimisin :31::31:
azat oldunmu esirmisin :31:

kactım teee gündüzden basladı kaynoss kalın kalın:36::36::36::36::36::36: yok anne dedım :(evımız var sokakta kalmıyoz dedım merak etme:) ama ıcımden :60:

sonra kayın babamı ekmege yollamıs bıraz once belınaya sahurda yesın dıye adam geldı eklmek alıp dedım kalmayacaz sana gunduzden dedım ya tabıı surat bole ıı:110: gıdın

hoşgeldin erkencisin :31::31:
anlat bakim varmı vukuat kaynoş ne pişirmiş bitanecik gelinine :110:

ısgenbe corbasıı bıde patates dolması :120::120::120::120: ıksınıde sevmem hele ısgenbeyı allah dan hazır corba varmıs kocısımle kendımıze onu yaptım sona koıs dedı yanı baska bısey daha yap sulu kofte yaptık yoksam ac kalmıstım kı hala acım :27::27::27:

adama hizmet edecekmişşş :9::9: kii
adamda buna hizmet etsin :9::9::9::9::9:

olacağı varsa hızlı yavaş farketmezzzz

sana bir sır vereyimmi
oğluma evlendiğim ay hamiş kaldım doğurduğumda dokuz aylık ewliydim :9::9:
:10: jet hızıylaaaa:9::9:

hatunlar nasılsınızzzzzzz????? 2 gündür mesaiye kaldım geç çıktım işten çok yoruldum:43::43:bugün çok şükür erken çıkabildim de şöyyyle bi tv karşıısnda keyif yapıyorum..hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamadım...

oy kıyamam kuzuma uzat ayaklarını dinlen bir güzel canım..

buz gibi oldum ya herşeyden vazgesim geldi ben aç karnına soğan suları içeyim oruçlu oruçlu şunun yaptığına bak ya
çpk haklısınnnn :31:
herkes çok iyi sen naılsın bebek nasıl
kactım teee gündüzden basladı kaynoss kalın kalın:36::36::36::36::36::36: yok anne dedım :(evımız var sokakta kalmıyoz dedım merak etme:) ama ıcımden :60:

sonra kayın babamı ekmege yollamıs bıraz once belınaya sahurda yesın dıye adam geldı eklmek alıp dedım kalmayacaz sana gunduzden dedım ya tabıı surat bole ıı:110: gıdın

ısgenbe corbasıı bıde patates dolması :120::120::120::120: ıksınıde sevmem hele ısgenbeyı allah dan hazır corba varmıs kocısımle kendımıze onu yaptım sona koıs dedı yanı baska bısey daha yap sulu kofte yaptık yoksam ac kalmıstım kı hala acım :27::27::27:
:110: bende balık sewmem özellikle balık pişirip beni yemeğe davet ederler :120:

komşuyamı:60::60::60:

hoşgeldin canım nasıl geçti günün..belinay bir iki sayfa oku lütfen acayip güleceksin sewincin maceraları var:23:

gelrıken salak gıbı tatlı almadım sımdı canım tatlı sıtyo koca geşırken dıyeydın alırdım dedı suan suratı asmıs otryom karsısında belkım acırsa gıder dıye :101: oyuzden dırek daldım

bakayımda geleyım :21::21:

zaten hepsinde surat aynı olur,istedikleri şeyler olmayınca..

gelrıken salak gıbı tatlı almadım sımdı canım tatlı sıtyo koca geşırken dıyeydın alırdım dedı suan suratı asmıs otryom karsısında belkım acırsa gıder dıye :101: oyuzden dırek daldım

bak,bak keyfin yerine gelir..dondurma falan varsa onu ye canım tatlı ihtiyacını giderir..

:59: bu surat ifadesiyle bak hemen gider alırrr :12:

adama hizmet edecekmişşş :9::9: kii
adamda buna hizmet etsin :9::9::9::9::9:

olacağı varsa hızlı yavaş farketmezzzz

sana bir sır vereyimmi
oğluma evlendiğim ay hamiş kaldım doğurduğumda dokuz aylık ewliydim :9::9:
:10: jet hızıylaaaa:9::9:

jet sevincgül...acaba başak da başakgül olma yolundamıdır:9:

kactım teee gündüzden basladı kaynoss kalın kalın:36::36::36::36::36::36: Yok anne dedım :(evımız var sokakta kalmıyoz dedım merak etme:) ama ıcımden :60:

Sonra kayın babamı ekmege yollamıs bıraz once belınaya sahurda yesın dıye adam geldı eklmek alıp dedım kalmayacaz sana gunduzden dedım ya tabıı surat bole ıı:110: Gıdın

ıyyy ramazan ramazan işkembemi olur kız

çpk haklısınnnn :31:

Herkes çok iyi sen naılsın bebek nasıl

:110: Bende balık sewmem özellikle balık pişirip beni yemeğe davet ederler :120:

ben de et yemem ama benim kaynoş oğluna at yapar bana başka bişi yapar mesela oğluna çiğ börek yapar banada patatesli yapar sağolsun

Back
X