Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocaya kızıyorum ama 5 yık aradan sonra gçirdiğim en güzel ramazan evimdeyim kafama göre takılıyorum canımın istediği yere gidiyorum istemedine gitmiyorum çok şükür benim il kaynanamda çok fenaydı beni biraz köle sanmıştıda ama yanıldı onu yarı yolda bıraktım

ben de et yemem ama benim kaynoş oğluna at yapar bana başka bişi yapar mesela oğluna çiğ börek yapar banada patatesli yapar sağolsun

:110: sağolsun düşünceli karının hali başkaaaa
ben hamileyken etten soğandan tiksinmiştim
özellikle etli soğanlı yemek yapıp getirirdi :120: oğluna
çok anlayışlıdır soğan sarımsak et tiksindiğim ne warsa önüme koyar :110:
9 ay boyuncada halden anlamaz :110:

:10::10::10:kız aç kapıyı geliyorum ama kaçak çaysa gelirim ona göre:21::21:

ayıp ayıppppp bi karadenizli karısı olaraktann kınıyorum seni kaçak çaymışşşş:19::19: emeğe saygı leeeennn o çay ne şartlarda toplanıyo bliyomusun sennn,içmeyin şunun kaçağınıı:30:

iyim kızlar sağolun,bebekde iyi sesi çıkmıyo hiç garibimin...

kız sevinç halvetemi girdin sen bakim hee topik çalkalanmış:1: çocuğun uyumasını bekleseydiniz ya yazık o da merak etmiştir ne konuşuyolar diye:1::1:

bak,bak keyfin yerine gelir..dondurma falan varsa onu ye canım tatlı ihtiyacını giderir..

:59: bu surat ifadesiyle bak hemen gider alırrr :12:

dondruma var ama ben tatlı sıtıyom aslında suc bende cıkarken desene eve gırer goırmez tatlı demeye basladımm

sevınc kocıs ole yaptıkca oda uyuyo numarası yapıyo :19::19::19::19:

ıyyy ramazan ramazan işkembemi olur kız

ıyy yapmıslar ıste hec sevmem kocısde sevmezzz :120::120:

sevınc kız oglunun uyumasını bekleyın ya barı :60: :1::1::1::1:

kapıyı kıtlemyın barı cok komıktı :9::9::9::9:

kız belinay suratını asmış kocaya kapris yapıyo tatlı almaya gitsin diye
yok kız o surat kaynoşa ait ondan bahsetmiş bende ona didimdi..
:110: sağolsun düşünceli karının hali başkaaaa
ben hamileyken etten soğandan tiksinmiştim
özellikle etli soğanlı yemek yapıp getirirdi :120: oğluna
çok anlayışlıdır soğan sarımsak et tiksindiğim ne warsa önüme koyar :110:
9 ay boyuncada halden anlamaz :110:

benimkide bırak bize yemek yapmayı kendilerine bile yemek yapmaya üşenir...

:60::60::60:yarmagülmü,ne zaman inmişki iftara ben kaçırmışım...hem o bugün çok yorgundu başak,başak yatar..
2 defa felan enmiş hatta sofrayı kocası toplamış bulaşıklara yardım etmiş adamcağız bakmış kaynoştan hayır yok hamile kadına acımamış :110: düşüncesiz
börülcede bakmış kociş başaka yardım ediyor kahrından bişi demeden evine kaçmış gitmiş :30::30::30:
kocaya kızıyorum ama 5 yık aradan sonra gçirdiğim en güzel ramazan evimdeyim kafama göre takılıyorum canımın istediği yere gidiyorum istemedine gitmiyorum çok şükür benim il kaynanamda çok fenaydı beni biraz köle sanmıştıda ama yanıldı onu yarı yolda bıraktım
:30::30::30::30::30:
kız belinay suratını asmış kocaya kapris yapıyo tatlı almaya gitsin diye

:5::5: kesinnnnnnnnnn

gel canım gel
aama keşke önceden diyeydinde sana özel bişiler yapaydımm
böööle uydurma menüyle misafir ağırlayamam ben :1:

yaşadıkların çok zor kankam
seen yine iyi toparladın
hiiiç takma hiiiç üzülme bak nasıl herşey yoluna giriyoo
önce bebişin burdayım dedi
sonra evine taşındın
tüllerin yenilendi
yavaş yavaş bakarsın bi gün evinde yenilenmişş
allah isteklerini yavaş yavaş göndriyo sadece

sen benide kıskanıyosun o zaman...
benim kayınannem(dikkat et kaynanam demem)
çok iyidir hakkını yiyememm...

zaten en çok seni kıskanıyorum

ayıp ayıppppp bi karadenizli karısı olaraktann kınıyorum seni kaçak çaymışşşş:19::19: emeğe saygı leeeennn o çay ne şartlarda toplanıyo bliyomusun sennn,içmeyin şunun kaçağınıı:30:

kız sevinç halvetemi girdin sen bakim hee topik çalkalanmış:1: çocuğun uyumasını bekleseydiniz ya yazık o da merak etmiştir ne konuşuyolar diye:1::1:
:17: karadeniz çayıda içerik lipton doğu karadeniz
hee bende gelim beraber konuşalım diyooo:9::9::9:
dondruma var ama ben tatlı sıtıyom aslında suc bende cıkarken desene eve gırer goırmez tatlı demeye basladımm

:9::9::9: kilitlemeyekte içerimi dalsın :30::30::30:
bir dahaki sefere komşuya göndermeliymişiz kocişin muhteşem planı :28::28:
:52::52::52::52::52:

ya bende çok istiyorum içmeyi daha sağlıklı diye ama içemiyorum napim alıştık buna artık yıllardır...yerim senin o sessiz kızınıı:16:

sende dondurma ye kuzum tatlınıda yarın getirir kocişin..belki yorgundur..okudunuzmu walla bugün keyfim yerine geldi..

plan süpermiş:21::21: çocuğu erken yatırmayı deneseniz:18: evet kızlaar hakiki rize çayı için ekonomi canlansınn:28:

ayy iki bu site varda yoksa sinirimden çatlardım bitmez bugün artık ilgi için teşekürler kızlar rabbim gönlünüze göre versin. yok anam bu damda çıt yok deli etti beni şeytan gözünün önünde kır dök sinirini geçir diyor tamam ben o işide geçti insan farklı yaklaşır gönül alır bu sinirle o işide yapmam zaten

heheh bozde rahata cok alıstık cocgumuz olsa oyle kaynosa yollarız :60:

ya bende çok istiyorum içmeyi daha sağlıklı diye ama içemiyorum napim alıştık buna artık yıllardır...yerim senin o sessiz kızınıı:16:

sende dondurma ye kuzum tatlınıda yarın getirir kocişin..belki yorgundur..okudunuzmu walla bugün keyfim yerine geldi..

oyle yapacam canım yorgun 6 kalktı bıde kaynosla bızım ev arası 30 dk ev en ust kat

ee sende kal o zaman :27::27::27::27::27:

kalıyım mıı:30::30::30::30::30:

ayy iki bu site varda yoksa sinirimden çatlardım bitmez bugün artık ilgi için teşekürler kızlar rabbim gönlünüze göre versin. yok anam bu damda çıt yok deli etti beni şeytan gözünün önünde kır dök sinirini geçir diyor tamam ben o işide geçti insan farklı yaklaşır gönül alır bu sinirle o işide yapmam zaten

:16::16::16: önemli değil canım hem gece daha uzun merak etme ne olur ne olmaz belli olmaz ama aklında bulunsun bir daha tarih belirtme yumurtlama gününün adını bile anma :23::23::23::23:

Back
X