- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
karı gizli gizli kaynoşa iftara iniyormuş haberimiz yok
ondan başakgül olmaz bu saatten sonra olsa olsa yarmagül olurr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karı gizli gizli kaynoşa iftara iniyormuş haberimiz yok
ondan başakgül olmaz bu saatten sonra olsa olsa yarmagül olurr![]()
kız belinay suratını asmış kocaya kapris yapıyo tatlı almaya gitsin diyezaten hepsinde surat aynı olur,istedikleri şeyler olmayınca..
ben de et yemem ama benim kaynoş oğluna at yapar bana başka bişi yapar mesela oğluna çiğ börek yapar banada patatesli yapar sağolsun
ben de et yemem ama benim kaynoş oğluna at yapar bana başka bişi yapar mesela oğluna çiğ börek yapar banada patatesli yapar sağolsun
kız aç kapıyı geliyorum ama kaçak çaysa gelirim ona göre
![]()
bak,bak keyfin yerine gelir..dondurma falan varsa onu ye canım tatlı ihtiyacını giderir..
bu surat ifadesiyle bak hemen gider alırrr
![]()
ıyyy ramazan ramazan işkembemi olur kız
yok kız o surat kaynoşa ait ondan bahsetmiş bende ona didimdi..kız belinay suratını asmış kocaya kapris yapıyo tatlı almaya gitsin diye
sağolsun düşünceli karının hali başkaaaa
ben hamileyken etten soğandan tiksinmiştim
özellikle etli soğanlı yemek yapıp getirirdi :120: oğluna
çok anlayışlıdır soğan sarımsak et tiksindiğim ne warsa önüme koyar
9 ay boyuncada halden anlamaz![]()
2 defa felan enmiş hatta sofrayı kocası toplamış bulaşıklara yardım etmiş adamcağız bakmış kaynoştan hayır yok hamile kadına acımamışyarmagülmü,ne zaman inmişki iftara ben kaçırmışım...hem o bugün çok yorgundu başak,başak yatar..
kocaya kızıyorum ama 5 yık aradan sonra gçirdiğim en güzel ramazan evimdeyim kafama göre takılıyorum canımın istediği yere gidiyorum istemedine gitmiyorum çok şükür benim il kaynanamda çok fenaydı beni biraz köle sanmıştıda ama yanıldı onu yarı yolda bıraktım
kız belinay suratını asmış kocaya kapris yapıyo tatlı almaya gitsin diye
gel canım gel
aama keşke önceden diyeydinde sana özel bişiler yapaydımm
böööle uydurma menüyle misafir ağırlayamam ben
yaşadıkların çok zor kankam
seen yine iyi toparladın
hiiiç takma hiiiç üzülme bak nasıl herşey yoluna giriyoo
önce bebişin burdayım dedi
sonra evine taşındın
tüllerin yenilendi
yavaş yavaş bakarsın bi gün evinde yenilenmişş
allah isteklerini yavaş yavaş göndriyo sadece
sen benide kıskanıyosun o zaman...
benim kayınannem(dikkat et kaynanam demem)
çok iyidir hakkını yiyememm...
ayıp ayıppppp bi karadenizli karısı olaraktann kınıyorum seni kaçak çaymışşşşemeğe saygı leeeennn o çay ne şartlarda toplanıyo bliyomusun sennn,içmeyin şunun kaçağınıı
iyim kızlar sağolun,bebekde iyi sesi çıkmıyo hiç garibimin...
kız sevinç halvetemi girdin sen bakim hee topik çalkalanmışçocuğun uyumasını bekleseydiniz ya yazık o da merak etmiştir ne konuşuyolar diye
![]()
dondruma var ama ben tatlı sıtıyom aslında suc bende cıkarken desene eve gırer goırmez tatlı demeye basladımm
sevınc kocıs ole yaptıkca oda uyuyo numarası yapıyo
ıyy yapmıslar ıste hec sevmem kocısde sevmezzz :120::120:
sevınc kız oglunun uyumasını bekleyın ya barı![]()
kapıyı kıtlemyın barı cok komıktı![]()
ya bende çok istiyorum içmeyi daha sağlıklı diye ama içemiyorum napim alıştık buna artık yıllardır...yerim senin o sessiz kızınııayıp ayıppppp bi karadenizli karısı olaraktann kınıyorum seni kaçak çaymışşşşemeğe saygı leeeennn o çay ne şartlarda toplanıyo bliyomusun sennn,içmeyin şunun kaçağınıı
iyim kızlar sağolun,bebekde iyi sesi çıkmıyo hiç garibimin...
kız sevinç halvetemi girdin sen bakim hee topik çalkalanmışçocuğun uyumasını bekleseydiniz ya yazık o da merak etmiştir ne konuşuyolar diye
![]()
dondruma var ama ben tatlı sıtıyom aslında suc bende cıkarken desene eve gırer goırmez tatlı demeye basladımm
sevınc kocıs ole yaptıkca oda uyuyo numarası yapıyo
ıyy yapmıslar ıste hec sevmem kocısde sevmezzz :120::120:
sevınc kız oglunun uyumasını bekleyın ya barı![]()
kapıyı kıtlemyın barı cok komıktı![]()
zaten en çok seni kıskanıyorum
karadeniz çayıda içerik lipton doğu karadeniz
hee bende gelim beraber konuşalım diyooo
kilitlemeyekte içerimi dalsın
bir dahaki sefere komşuya göndermeliymişiz kocişin muhteşem planı
![]()
benım kaynsoda yaparda orda kalmıyozya tavırlı :101:
plan süpermişçocuğu erken yatırmayı deneseniz:18: evet kızlaar hakiki rize çayı için ekonomi canlansınn
![]()
karadeniz çayıda içerik lipton doğu karadeniz
hee bende gelim beraber konuşalım diyooo
kilitlemeyekte içerimi dalsın
bir dahaki sefere komşuya göndermeliymişiz kocişin muhteşem planı
![]()
ya bende çok istiyorum içmeyi daha sağlıklı diye ama içemiyorum napim alıştık buna artık yıllardır...yerim senin o sessiz kızınıı
sende dondurma ye kuzum tatlınıda yarın getirir kocişin..belki yorgundur..okudunuzmu walla bugün keyfim yerine geldi..
ee sende kal o zaman![]()
ayy iki bu site varda yoksa sinirimden çatlardım bitmez bugün artık ilgi için teşekürler kızlar rabbim gönlünüze göre versin. yok anam bu damda çıt yok deli etti beni şeytan gözünün önünde kır dök sinirini geçir diyor tamam ben o işide geçti insan farklı yaklaşır gönül alır bu sinirle o işide yapmam zaten